Doğuma Hazırlık 2 gün önceki normal doğum hikayem :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gözlerim dolarak okudum.. Rabbim sağlık,hayırlı evlat etsin

Ahh maşallah ya sağlıkla büyütün inş bizim de son günlerimiz güya 3 günümüz kaldı ama tembel kızım gelmek istemiyor heyecanla bekliyoruz Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) insan korkuyor tabi ama o ilk gördüğün an sanırım anlatılmaz inş bende yaşarım artık bi an önce miniğim bekletmez

canim o kadar guzrl anlatmissinki gozumden yas geldi cok sevindim.rabbim sana ve ailene uzun omurler versin insallah gozun aydin canim

Amin cnm teşekkür ederim mesajlari yeni gördüm umarim güzel bir doğum süreci yasamissindir

canim o kadar guzrl anlatmissinki gozumden yas geldi cok sevindim.rabbim sana ve ailene uzun omurler versin insallah gozun aydin canim
Amin cnm iyi dileklerin için çok sağol Rabbim sanada inşallah hayırlı kolay bir doğum nasip etsin doğum aninda yaşadığım duygulari unutmayip hemen yazdim hikayemi ama o zaten unutulmuyor Muş kizimiz üç aylik olacak ama daha bugün gibi tüm duygularim aklimda

Amin cnm teşekkür ederim mesajlari yeni gördüm umarim güzel bir doğum süreci yasamissindir
Çok şükür benimde bebişim geldi normal doğum yaptım bende sancım çoktu ama doğum güzel geçti bir haftalık olduk bile ama lohusalık evden çıkmamak bunalttı beni siz neler yaptınız Bu süreçte

Tebrikler cnm hayırlı uğurlu olsun bebeginiz Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin logusalik surecimde gelen misafirimiz çok oldu bunalıma girmeye firsat olmadi cnm ama iki kez bogulacak gibi oldum dokunsalar aglayacaktim o zamanlarda da felak ve nas sürelerini okudum hem bebeğime hem kendime onun dışında baska bisey yapmadim cnm ama ben apartmandaki arkadaslarima gittim kirk cikmasini beklemedim :)

o kadar icten o kadar guzel ve saf duygularla yazmissinki,gercekten okurken insanin aglamamasi icten degil..insallah bende yavrumu sag salim kucagima alirim teyzesi inan yazdiklarin benim gibi dogum korkusu olan birine cok destek ve guc verdi. insallah kucuk melegini rabbim nazarlardan kotuluklerden korusun.amin

Çok teşekkürler cnm Allahim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah hiç korkma kimsenin kötü doğum hikayesine kaptirma kendini Allah sana o gücü veriyor o anda çığlık atiyorsun ama canın yandigi için değil o cigliktan güç alıyorsun tatlım son ayina girince Medine hurmasi ye günlük 10 tane falan doğuma giderkede ye hem doğumu kolaylaştırıyor hem enerji veriyor

allahım analı babalı büyütsün. biraz geç oldu ama. çok kolay bir doğm olmuş.

Allah analı babali buyutsun hayirli evlat olsun inşallah darisi bizim basimiza inşallah bizede böyle güzel doktor nasip olur

allah razi olsun vanim.aa medine hurmasi mi hic unutmiycam bunu son ay mutlaka yiyecegim.cok tesekkur ederim.canim insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…