Ewet cnm ilk doğumum dikiş var 10 tane hiç korkma hersey gelip geçiyor dikislerim düştü unuttum bile :)
Rica ederim cnmayy rahatladım biraz teşekkür ederim canım
Anneler anne adaylari merhaba sali günü saat 22:30 da uyumak icin yatağa girdim 5 dk uzanmadan belimle kasiklarima aynı anda ağrı girdi kalkip lavaboya gittim çok açık pembe akinti vardı anladim ki doğum başlamışti aslinda gece doğum yapmayi hiç istemiyordum çalışanlar yorgun olacagi için doğal olarak kötü davranirlar diye bir kanaat vardı aklımda (ama hastahaneye gidince bunun doğru bir düşünce olmadığını anladim) doğum için annem gelmişti o henüz uyumuyordu anne lekem geldi dedim hemen gitmeliyim sancilarin siklasinca gideriz dedi Medine hurmasinin doğumu kolaylastirdigini duymuştum hemen bir tabak hurma yedim zemzem suyu içtim koridorda yürümeye basladim saat 1 de çıktık yola hastahaneye varinca beni yarim saat nst ye bagladilar orada 3 kez kuvvetli ağrı girdi ama hemşire bu doğum ağrısı değil bebeğin başı yerleşiyor onun ağrısı dedi ama beni kivrandiran bir agriydi o yüzden ben doğum ağrısı olduğunu biliyordum nst bitince dr acilmama bakti 5 cm di ama hastahanede yer yok baska bir hastahaneye gitmeniz gerek acil dedi oradan 2 de ciktik 15 dk sonra başka bir hastahaneye ulaşmıştik burada hemen acilmama baktilar 6 cm di uzerimi çıkarıp önlük giydirdiler nst ye bagladilar ilk 1,5 saat hafif kasılmalarla geçti son 30 dk kuvvetli kasılmalarım oldu bu süreçte dr iki kez acilmami kontrol etti son kontrolde hadi gidiyoruz dedi ama heyecandan bacaklarim titriyor zorda olsa diğer odaya gittim doğum masasina çıktım saat 04:20 di o kadar sancı korku heyecan arasinda gözüm hep saatteydi kızım kaçta dünyaya gelecek diye gözümü ayirmadim son 5 dk art artta çok kuvvetli kasilma geldi her seferinde ikinmam için drum telkin ediyordu 3. ikinmamda kizim drun elindeydi gözüm saatte 04:28 o an hayat durdu kizim karşımdaydi Allah isteyen herkese nasip etsin Drumdan Rabbim binlerce kez razi olsun o kadar iyi bir insandi ki dualarla besmelelerle doğum yaptirdi bebeğim dogunca eşime haber verdiler benim uzerimi degistirdiler kapiya geldim eşim bekliyordu söylediğim tek şey kızımız çok güzel demek oldu annemler üst katta bekleme salonundaydi asansörle çıktık annemi görünce çok ağladım ama acidan falan değil mutluluktan odaya çıktık 10 dk sonra kizimi getirdiler inşallah 3 saat sonra da taburcu olacaz bizim hikayemiz bu şekilde gerceklesti Rabbim isteyen herkese hayirli evlat kolay doğum nasip etsin inşallah......
Ahh maşallah ya sağlıkla büyütün inş bizim de son günlerimiz güya 3 günümüz kaldı ama tembel kızım gelmek istemiyor heyecanla bekliyoruz Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) insan korkuyor tabi ama o ilk gördüğün an sanırım anlatılmaz inş bende yaşarım artık bi an önce miniğim bekletmezAnneler anne adaylari merhaba sali günü saat 22:30 da uyumak icin yatağa girdim 5 dk uzanmadan belimle kasiklarima aynı anda ağrı girdi kalkip lavaboya gittim çok açık pembe akinti vardı anladim ki doğum başlamışti aslinda gece doğum yapmayi hiç istemiyordum çalışanlar yorgun olacagi için doğal olarak kötü davranirlar diye bir kanaat vardı aklımda (ama hastahaneye gidince bunun doğru bir düşünce olmadığını anladim) doğum için annem gelmişti o henüz uyumuyordu anne lekem geldi dedim hemen gitmeliyim sancilarin siklasinca gideriz dedi Medine hurmasinin doğumu kolaylastirdigini duymuştum hemen bir tabak hurma yedim zemzem suyu içtim koridorda yürümeye basladim saat 1 de çıktık yola hastahaneye varinca beni yarim saat nst ye bagladilar orada 3 kez kuvvetli ağrı girdi ama hemşire bu doğum ağrısı değil bebeğin başı yerleşiyor onun ağrısı dedi ama beni kivrandiran bir agriydi o yüzden ben doğum ağrısı olduğunu biliyordum nst bitince dr acilmama bakti 5 cm di ama hastahanede yer yok baska bir hastahaneye gitmeniz gerek acil dedi oradan 2 de ciktik 15 dk sonra başka bir hastahaneye ulaşmıştik burada hemen acilmama baktilar 6 cm di uzerimi çıkarıp önlük giydirdiler nst ye bagladilar ilk 1,5 saat hafif kasılmalarla geçti son 30 dk kuvvetli kasılmalarım oldu bu süreçte dr iki kez acilmami kontrol etti son kontrolde hadi gidiyoruz dedi ama heyecandan bacaklarim titriyor zorda olsa diğer odaya gittim doğum masasina çıktım saat 04:20 di o kadar sancı korku heyecan arasinda gözüm hep saatteydi kızım kaçta dünyaya gelecek diye gözümü ayirmadim son 5 dk art artta çok kuvvetli kasilma geldi her seferinde ikinmam için drum telkin ediyordu 3. ikinmamda kizim drun elindeydi gözüm saatte 04:28 o an hayat durdu kizim karşımdaydi Allah isteyen herkese nasip etsin Drumdan Rabbim binlerce kez razi olsun o kadar iyi bir insandi ki dualarla besmelelerle doğum yaptirdi bebeğim dogunca eşime haber verdiler benim uzerimi degistirdiler kapiya geldim eşim bekliyordu söylediğim tek şey kızımız çok güzel demek oldu annemler üst katta bekleme salonundaydi asansörle çıktık annemi görünce çok ağladım ama acidan falan değil mutluluktan odaya çıktık 10 dk sonra kizimi getirdiler inşallah 3 saat sonra da taburcu olacaz bizim hikayemiz bu şekilde gerceklesti Rabbim isteyen herkese hayirli evlat kolay doğum nasip etsin inşallah......
Benimde ilk doğumum 18nisanda oldu normal doğumla. 3dikişim vardı. O da geçti gitti. İi ki normal doğum yaptım ama. Elhamdülillah.... Doğum sancısı girdiğinde abese suresi 20. Ayeti bol okuyunayy rahatladım biraz teşekkür ederim canım
Amin inşallahgözlerim dolarak okudum.. Rabbim sağlık,hayırlı evlat etsin
Amin cnm teşekkür ederim mesajlari yeni gördüm umarim güzel bir doğum süreci yasamissindirAhh maşallah ya sağlıkla büyütün inş bizim de son günlerimiz güya 3 günümüz kaldı ama tembel kızım gelmek istemiyor heyecanla bekliyoruz Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) insan korkuyor tabi ama o ilk gördüğün an sanırım anlatılmaz inş bende yaşarım artık bi an önce miniğim bekletmez
Amin cnm Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah sizlerde benim gibi kolay kurtulursunuzMaşallah çok temiz ve kolay geçmiş Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin inşallah
Amin cnm iyi dileklerin için çok sağol Rabbim sanada inşallah hayırlı kolay bir doğum nasip etsin doğum aninda yaşadığım duygulari unutmayip hemen yazdim hikayemi ama o zaten unutulmuyor Muş kizimiz üç aylik olacak ama daha bugün gibi tüm duygularim aklimdacanim o kadar guzrl anlatmissinki gozumden yas geldi cok sevindim.rabbim sana ve ailene uzun omurler versin insallah gozun aydin canim
Çok şükür benimde bebişim geldi normal doğum yaptım bende sancım çoktu ama doğum güzel geçti bir haftalık olduk bile ama lohusalık evden çıkmamak bunalttı beni siz neler yaptınız Bu süreçteAmin cnm teşekkür ederim mesajlari yeni gördüm umarim güzel bir doğum süreci yasamissindir
Tebrikler cnm hayırlı uğurlu olsun bebeginiz Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin logusalik surecimde gelen misafirimiz çok oldu bunalıma girmeye firsat olmadi cnm ama iki kez bogulacak gibi oldum dokunsalar aglayacaktim o zamanlarda da felak ve nas sürelerini okudum hem bebeğime hem kendime onun dışında baska bisey yapmadim cnm ama ben apartmandaki arkadaslarima gittim kirk cikmasini beklemedim :)Çok şükür benimde bebişim geldi normal doğum yaptım bende sancım çoktu ama doğum güzel geçti bir haftalık olduk bile ama lohusalık evden çıkmamak bunalttı beni siz neler yaptınız Bu süreçte
Amin cnm iyi dileklerin için çok sağol Rabbim sanada inşallah hayırlı kolay bir doğum nasip etsin doğum aninda yaşadığım duygulari unutmayip hemen yazdim hikayemi ama o zaten unutulmuyor Muş kizimiz üç aylik olacak ama daha bugün gibi tüm duygularim aklimda
Çok teşekkürler cnm Allahim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah hiç korkma kimsenin kötü doğum hikayesine kaptirma kendini Allah sana o gücü veriyor o anda çığlık atiyorsun ama canın yandigi için değil o cigliktan güç alıyorsun tatlım son ayina girince Medine hurmasi ye günlük 10 tane falan doğuma giderkede ye hem doğumu kolaylaştırıyor hem enerji veriyoro kadar icten o kadar guzel ve saf duygularla yazmissinki,gercekten okurken insanin aglamamasi icten degil..insallah bende yavrumu sag salim kucagima alirim teyzesi inan yazdiklarin benim gibi dogum korkusu olan birine cok destek ve guc verdi. insallah kucuk melegini rabbim nazarlardan kotuluklerden korusun.amin
allahım analı babalı büyütsün. biraz geç oldu ama. çok kolay bir doğm olmuş.Anneler anne adaylari merhaba sali günü saat 22:30 da uyumak icin yatağa girdim 5 dk uzanmadan belimle kasiklarima aynı anda ağrı girdi kalkip lavaboya gittim çok açık pembe akinti vardı anladim ki doğum başlamışti aslinda gece doğum yapmayi hiç istemiyordum çalışanlar yorgun olacagi için doğal olarak kötü davranirlar diye bir kanaat vardı aklımda (ama hastahaneye gidince bunun doğru bir düşünce olmadığını anladim) doğum için annem gelmişti o henüz uyumuyordu anne lekem geldi dedim hemen gitmeliyim sancilarin siklasinca gideriz dedi Medine hurmasinin doğumu kolaylastirdigini duymuştum hemen bir tabak hurma yedim zemzem suyu içtim koridorda yürümeye basladim saat 1 de çıktık yola hastahaneye varinca beni yarim saat nst ye bagladilar orada 3 kez kuvvetli ağrı girdi ama hemşire bu doğum ağrısı değil bebeğin başı yerleşiyor onun ağrısı dedi ama beni kivrandiran bir agriydi o yüzden ben doğum ağrısı olduğunu biliyordum nst bitince dr acilmama bakti 5 cm di ama hastahanede yer yok baska bir hastahaneye gitmeniz gerek acil dedi oradan 2 de ciktik 15 dk sonra başka bir hastahaneye ulaşmıştik burada hemen acilmama baktilar 6 cm di uzerimi çıkarıp önlük giydirdiler nst ye bagladilar ilk 1,5 saat hafif kasılmalarla geçti son 30 dk kuvvetli kasılmalarım oldu bu süreçte dr iki kez acilmami kontrol etti son kontrolde hadi gidiyoruz dedi ama heyecandan bacaklarim titriyor zorda olsa diğer odaya gittim doğum masasina çıktım saat 04:20 di o kadar sancı korku heyecan arasinda gözüm hep saatteydi kızım kaçta dünyaya gelecek diye gözümü ayirmadim son 5 dk art artta çok kuvvetli kasilma geldi her seferinde ikinmam için drum telkin ediyordu 3. ikinmamda kizim drun elindeydi gözüm saatte 04:28 o an hayat durdu kizim karşımdaydi Allah isteyen herkese nasip etsin Drumdan Rabbim binlerce kez razi olsun o kadar iyi bir insandi ki dualarla besmelelerle doğum yaptirdi bebeğim dogunca eşime haber verdiler benim uzerimi degistirdiler kapiya geldim eşim bekliyordu söylediğim tek şey kızımız çok güzel demek oldu annemler üst katta bekleme salonundaydi asansörle çıktık annemi görünce çok ağladım ama acidan falan değil mutluluktan odaya çıktık 10 dk sonra kizimi getirdiler inşallah 3 saat sonra da taburcu olacaz bizim hikayemiz bu şekilde gerceklesti Rabbim isteyen herkese hayirli evlat kolay doğum nasip etsin inşallah......
Amin cnm ewet zor olmadi çok şükürallahım analı babalı büyütsün. biraz geç oldu ama. çok kolay bir doğm olmuş.
Amin cnm cumlemizinki hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim senide içinde Allah korkusu insan sevgisi olanlarla karsilastirsinAllah analı babali buyutsun hayirli evlat olsun inşallah darisi bizim basimiza inşallah bizede böyle güzel doktor nasip olur