Ayy inş bir sorun yok şimdilik umarım normal doğum yaparım.Amin cnm inşallah benimde korkularim vardi ama Allah o an sana öyle bir güç veriyor ki sen bile kendine sasiriyorsun hiç korkma eğer gebeliginde bir sorun yoksa kesinlikle normal doğumun güzelliğini yasa
Cnm doğum yapali henüz 4 gün oldu 15 günde dikişler kendiliginden eriyecekDİKİŞLERİN NE ZAMAN İYİLEŞTİ TAMAMEN
AĞRI VAR YANİ HALACnm doğum yapali henüz 4 gün oldu 15 günde dikişler kendiliginden eriyecek
Hayir cnm ağrı yokAĞRI VAR YANİ HALA
ALLAH GÜÇ VERSİN
DARISI BAŞIMIZAAAAAHayir cnm ağrı yok
Amin cnm inşallahDARISI BAŞIMIZAAAAA
BEBİŞ İYİ MİAmin cnm inşallah
Ewet cnm çok şükür iyi acaba sarılık var mi diye babasi evham yaptı test yaptirdik sarılık cikmadi çok şükürBEBİŞ İYİ Mİ
ALLAH ÖMÜR BOYU SAĞLIK VERSİN SANA DA BEBEĞİNE DE EŞİNE DEEwet cnm çok şükür iyi acaba sarılık var mi diye babasi evham yaptı test yaptirdik sarılık cikmadi çok şükür
Canım benim ikinci doğumum olacak cevap vermek istedim..öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün bende normal doğumu çok istiyorum ilk hamileliğim o yüzden biraz da korkuyorum hep kötü anlatırlar normal doğumu böyle anlatılınca heves ediliyo da peki doğum esnasında kestiler mi keserken dikerken hissettin mi sonrası nasıl anlatırsan sevinirim:)
TECRÜBELİ ANNELERİN TECRÜBELERİNE İHTİYACIMIZ VAR.Canım benim ikinci doğumum olacak cevap vermek istedim..
Ne keserken ne dikerken birsey hissetmedim çok şükür. .sadece biraz hassas bi bölge aciyabilir şu anki yer diye ikaz ettiği zaten ufak batmalar hissettim o kadar..hiç korkma..çok güzel bir duygu doğum yapmak
Amin cnm cumlemizinkiniRabbim Analı Babalı büyütsün.
Aminnn cnm cumlemizeALLAH ÖMÜR BOYU SAĞLIK VERSİN SANA DA BEBEĞİNE DE EŞİNE DE
:) allah anali babali buyutsun. Kac haftalikti bebisinAnneler anne adaylari merhaba sali günü saat 22:30 da uyumak icin yatağa girdim 5 dk uzanmadan belimle kasiklarima aynı anda ağrı girdi kalkip lavaboya gittim çok açık pembe akinti vardı anladim ki doğum başlamışti aslinda gece doğum yapmayi hiç istemiyordum çalışanlar yorgun olacagi için doğal olarak kötü davranirlar diye bir kanaat vardı aklımda (ama hastahaneye gidince bunun doğru bir düşünce olmadığını anladim) doğum için annem gelmişti o henüz uyumuyordu anne lekem geldi dedim hemen gitmeliyim sancilarin siklasinca gideriz dedi Medine hurmasinin doğumu kolaylastirdigini duymuştum hemen bir tabak hurma yedim zemzem suyu içtim koridorda yürümeye basladim saat 1 de çıktık yola hastahaneye varinca beni yarim saat nst ye bagladilar orada 3 kez kuvvetli ağrı girdi ama hemşire bu doğum ağrısı değil bebeğin başı yerleşiyor onun ağrısı dedi ama beni kivrandiran bir agriydi o yüzden ben doğum ağrısı olduğunu biliyordum nst bitince dr acilmama bakti 5 cm di ama hastahanede yer yok baska bir hastahaneye gitmeniz gerek acil dedi oradan 2 de ciktik 15 dk sonra başka bir hastahaneye ulaşmıştik burada hemen acilmama baktilar 6 cm di uzerimi çıkarıp önlük giydirdiler nst ye bagladilar ilk 1,5 saat hafif kasılmalarla geçti son 30 dk kuvvetli kasılmalarım oldu bu süreçte dr iki kez acilmami kontrol etti son kontrolde hadi gidiyoruz dedi ama heyecandan bacaklarim titriyor zorda olsa diğer odaya gittim doğum masasina çıktım saat 04:20 di o kadar sancı korku heyecan arasinda gözüm hep saatteydi kızım kaçta dünyaya gelecek diye gözümü ayirmadim son 5 dk art artta çok kuvvetli kasilma geldi her seferinde ikinmam için drum telkin ediyordu 3. ikinmamda kizim drun elindeydi gözüm saatte 04:28 o an hayat durdu kizim karşımdaydi Allah isteyen herkese nasip etsin Drumdan Rabbim binlerce kez razi olsun o kadar iyi bir insandi ki dualarla besmelelerle doğum yaptirdi bebeğim dogunca eşime haber verdiler benim uzerimi degistirdiler kapiya geldim eşim bekliyordu söylediğim tek şey kızımız çok güzel demek oldu annemler üst katta bekleme salonundaydi asansörle çıktık annemi görünce çok ağladım ama acidan falan değil mutluluktan odaya çıktık 10 dk sonra kizimi getirdiler inşallah 3 saat sonra da taburcu olacaz bizim hikayemiz bu şekilde gerceklesti Rabbim isteyen herkese hayirli evlat kolay doğum nasip etsin inşallah......
Amin cnm 39+4 günlük tü cnm:) allah anali babali buyutsun. Kac haftalikti bebisin
Amin cnm inşallah benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin Rabbim son ayina girince her gün 5 6 tane medine hurmasi ye doğumu kolaylastiriyor eger firsatin olursa doğuma giderkende ye cnmokuyunca çook duygulandım inanın rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsinallahın izniyle bende kız annesi olucam şuan 5 aylığız daha var bizimkine inşallah kolay ve bi avazda dogurmak nasip olur rabbim tüm hamile olan annelere doguma girecek olan hamile annelerimize kolaylık versin sağlıklı bir şekilde dogurmak nasip etsin amin :)