Doğuma Hazırlık 2 gün önceki normal doğum hikayem :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin cnm inşallah benimde korkularim vardi ama Allah o an sana öyle bir güç veriyor ki sen bile kendine sasiriyorsun hiç korkma eğer gebeliginde bir sorun yoksa kesinlikle normal doğumun güzelliğini yasa
Ayy inş bir sorun yok şimdilik umarım normal doğum yaparım.

hayırlı olsun canım maşallah allahım nazarlardan saklasın. ne güzel normal doğum yapabilmek allah bizlere de nasip etsin. nerde oturuyosun canım doktorun hangi hastanede

Canım benim ikinci doğumum olacak cevap vermek istedim..
Ne keserken ne dikerken birsey hissetmedim çok şükür. .sadece biraz hassas bi bölge aciyabilir şu anki yer diye ikaz ettiği zaten ufak batmalar hissettim o kadar..hiç korkma..çok güzel bir duygu doğum yapmak

TECRÜBELİ ANNELERİN TECRÜBELERİNE İHTİYACIMIZ VAR.
İLK ANNELİK İLK HEYECAN
TEŞEKKÜRLER

CAHİLLİĞİN OKUL İLE ALAKASI YOKMUŞ GERÇEKTEN...
MUHASEBECİ OLARAK BENİM DE İNSANLARDAN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR...
HATTA İLK OKUL MEZUNLARINI BİLGİ OLARAK KENDİMDEN ÜSTÜN GÖRÜYORUM (ANNE OLANLARI)

okuyunca çook duygulandım inanın rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin allahın izniyle bende kız annesi olucam şuan 5 aylığız daha var bizimkine inşallah kolay ve bi avazda dogurmak nasip olur rabbim tüm hamile olan annelere doguma girecek olan hamile annelerimize kolaylık versin sağlıklı bir şekilde dogurmak nasip etsin amin :)

:) allah anali babali buyutsun. Kac haftalikti bebisin

Amin cnm inşallah benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin Rabbim son ayina girince her gün 5 6 tane medine hurmasi ye doğumu kolaylastiriyor eger firsatin olursa doğuma giderkende ye cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…