Doğuma Hazırlık 2 gün önceki normal doğum hikayem :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hayırlı olsun canım maşallah allahım nazarlardan saklasın. ne güzel normal doğum yapabilmek allah bizlere de nasip etsin. nerde oturuyosun canım doktorun hangi hastanede
Amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin Antalya'da oturuyorum araştırma hastanesinde drum Ender Atalay ilk 3 ay farkli 3 özel hastaneye gittim fakat hiç birinden memmun kalmadim bu doktora tavsiye üzerine gittim iyiki gitmişim mükemmel bir insan mükemmel bir doktor insana güven veren tavri yetiyor zaten

Amin cnm inşallah benimki gibi kolay bir doğum nasip etsin Rabbim son ayina girince her gün 5 6 tane medine hurmasi ye doğumu kolaylastiriyor eger firsatin olursa doğuma giderkende ye cnm

amin cnm inşallahh :) valla ben şimdiden aldım o hurmayı ama yemedim bir türlü 1 tane yedim en son ben şimdşden ara ara yiyeyim en iyisi doguma yakında dediniz gibi günde bir kaç tane tüketeyim. ah ah valla normal olsun diye şimdiden yürüyüşler yapıyorum kısa kısa baya hareketliyim rabbim inşallah nomral ve kolay dogum nasip eder sizinki gibi :) AMİNNN

öncelikle tebrikler, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ilk doğumda normal doğum süresinin 12-16 saat süreceğini söylüyorlar ama sizinki öyle olmamış sanırım.

Okurken ağladım resmen ya Allah bebişinize analı babalı sağlıklı ömürler versin.. Bizimde iki ayımız kaldı inş kolay olur bizde bebişlerimiZe kavuşuruZ

ay gözlerim doldu okurken Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
bende yenebilsem keşke korkularımı zaman azaldıkça daha da korku salıyor içimi

Ben dogumdan cok korkuyorum anladigima gore cok asiri sanci cekmemissin Allah anali babali buyutsun

öncelikle tebrikler, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ilk doğumda normal doğum süresinin 12-16 saat süreceğini söylüyorlar ama sizinki öyle olmamış sanırım.
Teşekkür ederim cnm amin inşallah her doğum farkli olur Muş cnm kiyaslamak yanlış olur benim toplam doğum sürecim 6 saat onunda son yarim saati biraz zordu o kadar o yüzden kimsenin zor doğum hikayesi etkisinde kalma Allah kolay geçitten gecirsin

ay gözlerim doldu okurken Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
bende yenebilsem keşke korkularımı zaman azaldıkça daha da korku salıyor içimi
Amin cnm inşallah hiç korkma tatlim Allah onun kolayligini veriyor nette pozitif doğum hikayeleri var onlari oku rahatlarsin

Allah evladınıza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin :) çok tebrik ederim. Lütfen benim içinde dua edin normal doğumu çok istiyorum. Tabi öncelikle hayırlısı neyse o olsun.

Allah evladınıza uzun sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin :) çok tebrik ederim. Lütfen benim içinde dua edin normal doğumu çok istiyorum. Tabi öncelikle hayırlısı neyse o olsun.
Amin cnm inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin bir avazda kavus bebeğine

amiiin...Allah bağışlasın bebeğini...okurken gözlerim doldu inan bende sabırsızlıkla bekliyorum inşAllah senin gibi güzel şeyler yaşarım doğumunda çook korkuyorum nasıl olacak diye :/

amiiin...Allah bağışlasın bebeğini...okurken gözlerim doldu inan bende sabırsızlıkla bekliyorum inşAllah senin gibi güzel şeyler yaşarım doğumunda çook korkuyorum nasıl olacak diye :/
Amin cnm cumlemizinkini hiç korkma tatlim o doğum zamani gelince hersey sirasiyla oluyor Allah yardimcin olsun inşallah kolay bir doğum olur

Amin cnm cumlemizinkini hiç korkma tatlim o doğum zamani gelince hersey sirasiyla oluyor Allah yardimcin olsun inşallah kolay bir doğum olur

inşAllah canım sağol..ilk doğumun muydu? ve dikişin var mı en çok korktuğum konu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…