2 gün kaldı...bu ameliyat stresini nasıl yenebilirim :((

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
arkadaşlar sonunda cmtesi günü saat 8 de ameliyat olyrm.inş.op.dr burçak erdinç e.çok stresliyim.uyuyamıyorum yiyip içemiyorum.ameliyat anestezi bunlar beni çok ürkütüo,nasıl geçiricem bu iki günü bilmiyorum.morale ve desteğe ihtiyacım var.eşim destek çıkmıo fazla gönüllü değil zaten dualarınızı ve ii dileklerinizi bekliyorummm..eyvahedigeldismile

Slm canım.10 gün önce kasaltı ameliyat oldum.Sakın korkma anesteziden,ağrıdan vs den.Olduğunu anlamıyorsun bile canım.Ben ameliyat olduğumu yeni yeni idrak ediyorum.Doğru düzgün idrak edemedim bile.Hani derler ya olduda bitti maşaallah:))))Aynen öyle oluyor.Sakın korkma sonuç güzel olucak,değicek herşeye.İnan ben hiç sıkıntı çekmedim kaldıki kasaltı oldu,birtek ödemim çok oldu.Ağrın olursada ağrı kesici yapıyorlar.sıkıntı çekenlerde en fazla 3 gün çekiyor.Sence değmezmi o mutluluğa 3 gün sıkıntı:dance:

symgcl bütün iyi dileklerim seninle. umarım herşey yolunda gider ve sorunsuz atlatırsın. darısı bütün isteyenlere bende dahil tabi.ıyi haberlerini bekliyoruz.

cnm hiç korkma. benimde cumartesi günü ameliyatım var. bende göğüs büyütme olacağım tuğrul turana. bugüne kadar hayalini kurduğum ameliyatıma çok az kaldı ama nedense çok büyük bir heyecan yok içimde. hayırdır inşallah. :)) dualarım seninle cnm.sende bana dua et...gelişmeleride yaz.bende ameliyattan sonra yazıcam.

çok saolun kızlar iyi dilekleriniz için,darısı olmak isteyipte olaamayan tüm arkadaşların başına inş...birce çok haklısın değer aslında briçok şeye.ama işte insan ürküo yinede.sanada hayırlı uğurlu olsun canımm....

tamam canım yazışalım muhakkak.allah yardımcın olsun,umarım gönlüne göre olur.tuğrul beye oluosun zaten daha ne olsun.şanslısın.benm eşim bayan doktor die tuttrduğu için ben olamadım ona malesef.hadi bakalım hayrlısı. ::)

selam symgcl!...

Ben 16 subatta oldum. neredeyse 2 ay olacak. kas üstü 200cc meme ucundan. mentor marka hıgh profil benım de. boyum da 1.64 56 kg. şu an tam 80b kullanıyorum. senın ölçülerini bilmiyorum ama sankı bana benımkı küçük geliyor artık. her zaman doktorum memnunmusun büyüklüğünden diyordu. ben de evet diyordum. ama şişlikler inince bayağı bir küçüldüler. keşke 85b olsaydı. bir kere olan bişey.
büyüklüğüne iyi karar ver . doktor bana maksimumun bu dedi. daha büyük almazmış. arkadaşları duyunca aslında üzülüyorum ben de. ben şu an 43 yaşındayım. anca yaptırabildim. benım de eşim pek yanaşmadı . hatta tartıştık. sonun da baktı ki baş edemiycek. ne yaparsan yap karışmıyorum dedi. ben de yaptırdım. ebatına çok iyi karar ver. 200 cc yuvarlak hıgh profil bende 80b ye denk geldi.
Heyecana gelirse ben de çok heyecanlıydım. hastaneye gidince hiç heyecan kalmadı. sanki ameliat olacak ve o muhteşem hayalımdekı göğüslere kavuşacak kişi ben değildim.
şimdiden geçmiş olsun. bol şanslar.

selamm..öncelikle hayrlı olsun,ben tam anlamıyorum cc leri ama dediğin gbi sanki daha büyük olablrmiş.çnkü bana 300 cc düşündüğünü söledi doktr.ve benm byumda 164 kilom56 aynı senn gbym :) bir doğum yaptım.bu hale geldim kaydirigubbakcemile3.benmde eşim,ben şikayetçi deilim sana noluo diyor.oysaki bu şeklde beğenmediğine eminim,sırf maddi boyutundan dolayı böle konuşuo. neyseki sen halletmişsin darısı başıma inş. teşekkr ederm paylaşımın için canım...

arkadaşlar kötü bi gelişme oldu.ben burçak hanımda ameliyat olmakan vazgeçtm.sebebini burda yazmm doğru olmaz.malesef,çok üzgünüm.şimdi tekrar doktor arayışım başlıyo :bbo: bayan cerrahta yokki fazla.ümidimi yitiriyorum sanırım ben ameliyat olamıycam.

Arkadaşım çok üzüldüm. Ama hayırlısı olsun. az önce siteyi açarken aklıma geldin. yarın ameliyat olacak diye geçirdim içimden.ınşallah en kısa zamanda bulursun yeni bir doktor. haberlerini bekliyoruz.

bende burçak erdinç e meme büyültme ameliyatı olmayı düşünüyodum bikaç doktor var esasında karar vermekte zorlandığım neden burçak hanıma ameliyat olmadın lütfen paylaşırmısın çok önemli bu benim için istersen özelden de cevaplayabilirsin
teşekkürler

sitede yeni olduğum için özel mesaj yazamıyorum bni burdan blgilendirirseniz çok sevinirim

öncelikle neden burçak erdinçi düşündüğümü yazıyım,eşim bayan doktr olmasını istediği için sayılı bayan doktr olduğundan çoğuyla görüştüm.(3 5 tane buldum zaten) burçak erdinçi fiyattan ve aldığım elektrkten dolayı tercihettm karr verdm derken,vazgeçtm.sebebide şu;ben 1 yıla yakın çock emzrdm.emzrme sonrası güğüslermde sarkma oldu.zaten küçükler.gttiğim tüm doktrlar dikleştrmenn şart olduğunu sölediler.yani dikleştrme artı silikon büyütme.ama burçak hanım sadece silikonla dikleştrceğini,dikleştrme ameliyatına gerek olmadığını söledi.düşündkçe bu benm içime sinmedi çnkü diğer doktrların dediği gbi yeternce dik olamaz o şekilde ve hatta ağırlık olacağı için zamanla daada sarkıcak.oyzden ben ondan vazgeçtm.şimdi beklemedeyim.askıya aldım ameliyat işimi yani.inş. anlatablmişimdr ve bi faydam dokunur.kafana takılan bişe olrsa sorablrsin.hakkında hayrlısı olsun.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 1 arkadaşım liposuction oldu karın bölgesi diğer arkadaşımda göz altı ve üstü torbalarını aldı ve çok memnun kaldılar.ama eşini ikna edebilirsen FETHİ ORAK ÜSTÜNE ESTETİK DOKTORU YOK çok insan tanıyorum çok doğal yapıyor her ne ameliyat olursa ama en pahalı doktorlardan 7000 falan meme ameliyatları diye duydum.....ben fatih şirin ve ismail ermiş arasında gidip geliyorum...

vazmıgeçtin burçak hanımdan.fethi orak duymamıştm hiç.teşekredrm önerin için.

vazmıgeçtin burçak hanımdan.fethi orak duymamıştm hiç.teşekredrm önerin için.

yok burçak hanımdan vazgeçmedim hala araştırmadayım eğer karşılıyabilseydim gözüm kapalı fethi orak veya serdar eren e yaptırırdım ama bu 2 doktorun dışında seçmek zor

naci çelik neden düşünmüyosun çok fazla memnun olan hastası var.burçak hanım gerçekten bu doktrlara göre daha uygun yapıo.ve biliomusun bana burçak erdinç i teoman doğan önerdi.dr teoman doğan duymuşsndr oda plastik cerrah...

canım hep bayan doktordan söz etmişsin aslında doktorun bayan olmasıyla iş bitmiyorki ameliyata anestezistte giriyor genelde erkek oluyor ..o sırada ameliyathanede bikaç kişi oluyor mesela benimkinde anestezist ve 4 kadın vardı.bilemiyorum tabi önceden bilgi veririseniz durum değişebilir ama anestezist kadın varsa tabi..

canım benm eşimn derdi aestezstler deil.yani ameliyat deil.o muayene kısmı varya görüşmelr,ondan çok rahaszlık duyuyo.beni eleştrmeyin çnkü ben hakvermiyrm ona aynı fikirde deilim tabiki. ama napi eşimide ezip geçemyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…