2 gün kaldı...bu ameliyat stresini nasıl yenebilirim :((

naci çelik neden düşünmüyosun çok fazla memnun olan hastası var.burçak hanım gerçekten bu doktrlara göre daha uygun yapıo.ve biliomusun bana burçak erdinç i teoman doğan önerdi.dr teoman doğan duymuşsndr oda plastik cerrah...

yani burçak hanım gerçekten iyi diyosun ? ben kas altı la kas zarı altı arasındaki farkı bilmiyorum sadece kas altı süt kanallarına zarar vermediğini biliyorum biraz bilgilendirir misin lütfen

teşekkürler

burçak hanıma yaptırdınız mı?...bende görüşmeye gidicem onunla ama hala doktor konusunda kararsızım

arkadaşlar sonunda cmtesi günü saat 8 de ameliyat olyrm.inş.op.dr burçak erdinç e.çok stresliyim.uyuyamıyorum yiyip içemiyorum.ameliyat anestezi bunlar beni çok ürkütüo,nasıl geçiricem bu iki günü bilmiyorum.morale ve desteğe ihtiyacım var.eşim destek çıkmıo fazla gönüllü değil zaten dualarınızı ve ii dileklerinizi bekliyorummm..eyvahedigeldismile

hiç gerek yok hiç gerek yok hiç geerek yok:KK52::KK53::KK51::KK66::KK55:

arkadaşlar sonunda cmtesi günü saat 8 de ameliyat olyrm.inş.op.dr burçak erdinç e.çok stresliyim.uyuyamıyorum yiyip içemiyorum.ameliyat anestezi bunlar beni çok ürkütüo,nasıl geçiricem bu iki günü bilmiyorum.morale ve desteğe ihtiyacım var.eşim destek çıkmıo fazla gönüllü değil zaten dualarınızı ve ii dileklerinizi bekliyorummm..eyvahedigeldismile

OoooOooo canım hayırlı uğurlu olsun seni böyle bir başlığın altında gördüğüme sevindim de stres ne oluyor yahuu :)))

Miss gibi hayallerin gerçek olacak işte stres yapma uyu uyan hayallerine kavuş :)) Zaten uzun zamandır buradasın süreci biliyorsun sadece keyfini sür ameliyattan 1 hafta sonraki halini düşün :KK71::KK71: Her şey çok güzel olacak :KK19::KK19:

X