2. gün 4 hücreli embriyo transferi yapılıp hamile kalan varmı

arkadaşlar 2.gün 4 hücreli 3 tane embriyo transferi yapıldı. rahim kalınlığım da 11 olmuş.
sizce durum nasıl,

Bende de 2 tane 4 hucreli embiyo transfet edildi...1 tane tuttu.
Ilk degeri 61.5
2 gun sonra 148
4 gun sonra 622
Kalp atislari da duyduk guzel de gelisiyordu ondan sonra 2 hatfa kanamam vardi ve cocuk kanamadan 11 hatfata besleme alamadi ve içimde öldu...ama düşmedi...aldırdık...doktor dedi bebek cok iyidi gelisim mukemeldi ama kanamadan dolayı beslenemedi...

Bir ara 2 tane 5 gunluk transferim oldu ve hic tutmadi

hamile kalıp bebeklerini kaybedenler çok geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdım 2 gün embirosu idi 4 hücreliydi pozitif sonuç aldım kalp atışı olmadı malesef kürtaj oldum daha öncede dogal hamile kalıp bebek gelişmemişti...

arkadaşlar benimde 2.gün 4hücreli transferim oldu.şuan bi belirtim de yok tarnsferimin 8.günü meraktan çıldırcam ...test yapsam çıkarmı

arkadaşlar benimde 2.gün 4hücreli transferim oldu.şuan bi belirtim de yok tarnsferimin 8.günü meraktan çıldırcam ...test yapsam çıkarmı

3 hucreli donmus embro transferimle hamileyim su an cok sukur, Insallah devami da gelir. 9.gun 15idi sonucum sadece; 11 gun 88, 15 gun 560 belki kana gec karisti diye az basladi betahcg ama bu ihtimal oluyor o yuzden bence 9dan once test yapma yapsan da kan testi yap, idrarda cikmayabilir. tabii senin 9.gunde cok da yuksek olabilir hic belli olmuyor. Insallah mujdeli haber alirsin.

ay hadi bakalım canım güzel haberini bekliyoruz..Neden 2.gün embr transferin oldu...Bilgi verildimi canım...Sonucu mutlaka yaz tatlım...

sarı civcim elde edilen yumurtalar azdı o yüzden sanırım 5.güne kadar bekletmek istemediler.bu arada 9. günüm ama hiç bir belirtim yokleke de yok bugunde test yapmadan geçirdim....

benimde 2. gun bugun ve 4 hucreli. bugun koyacaklar. nedense umudum yok. cok aci. cok uzuldum. cok korkuyorum.

Mrb benim 6. denemem 2.gündü ve tuttu ne yazik başka sebepten gitti. Acaba ilgisi varmi tutmasına çok sevinmistim.

Benimde 5 mayista yumurtaların toplandı.7 mayista transfer oldum.2 embriyo yerleştirildi.Rabbime emanet ins.Bekliyorum bende
Ama ben devlet hastanesinde oldum.iyi insanlardı Allah razi olsun.
O yüzden embriyo kaliteli mi değil mi bi bilgi verilmedi hayrlisi dediğim gibi rabbime emanet sonuç bekliyorum.bana diceginiz birsey olursa tecrubeli arkadaslarim tavsiyelerinize ihtiyacim var cankulagimla dinlerim.Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursun ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…