Sorum; pko'lu olup hamile kalan arkadaşlara.

Her sene gittim hiç aksatmadan herşey normal diye gönderdi diye diğer doktor geçen ay adet olmayınca kist var dedi sonrada yumurta rezervi azlığı erken menopoz fsh yüksek amh düşük çıktı

Miyav_su Miyav_su Olacak ben inanıyorum sen de inan, tek doktorun söylediğine de inanma. Bak anlatmışımdır belki benim bi arkadaşıma dr tedavisiz çocuğun olmayacak dedi pko varmış, adetleri düzensiz. Tabii bunlar korunmuyorlar o yüzden sonra bi öğrenmiş ki hamile hemde hamile hamile tatilde muza falan binmiş. Dr demiş ki sevinme düşecek bu bağ kurma. Başka bi dr a gidiyor yok öyle bişey diyor çocuk şu an 3 yaşında.

kedikedi84 kedikedi84 ve BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim ben çok karamsarım bu konuda çünkü doktor hiç olumlu konuşmadı benimle çok kötü oldum 30 agustos gününden beri ağlıyorum ya kızlar bir insanın başına bu kadar çok şey gelir mi ki ben her sene kadın Doğuma gittim geçen senede öyle doktor bak burada yumurtalıların duruyor bekliyor dedi kabusum oldu

Napacaksin biliyormusun hemen kendine ceki duzen vereceksin rabbim sevdigi kullarini imtihan edrmis bana yonelsin die sıkıntı uzerine sıkıntı verirmis simdi bol bol dua et canim sende cok vesvese var bol bol ayetel kursi oku nesrah suresini netten bak turkce yazilida olsa oku kalbinde sikintiyi alir genisletir.bugunden itibaren nekadar negatif varsa yanindan uzak et çünkü hic bişey senin sagligindan degerli degil isi birak esin ilgilensin esinle konus en fazla iki ay psikolojini duzelt ve kur uygula hemen tup bebeği ni yaptir zaman kaybetmede nolur biraz soz dinle cok dua edersin.sen böyle bir hatunmusun güçlü ol bol bol tevekkul et karamsar oldukca vucuduna organlarına imha et die uyari gonderme en cokda rahim bolgesi etkilenirmis.. bak seni bu durumda gormek istemiyorum dr banada dedi erken menopoza girmisin hic yumurtan yok hemen acil tüp bebek dedi ben pes etmedim kurler uyguladim rabbime yoneldim ilk ince üç yumurta verdi iyi degildi diger tup bebek te daha aklim basimda davrandim kur uyguladim bol bol dualar okudum 500 yasin okuttum kuranda ayetler okudum noldu şükür olsunki 6 yumurtam oldu 4 kaliteliydi ikisi en cok kaliteliydi ama nasip degilmis vakti zamanini bekliyor bebek. Bilmem anlatabiliyirmuyum miyav_su bol dua bol tevekkül. .

inofolic hamilelige hazirliyor diyo diktor ekstra etkisi yok canim ama sabret insaallah olacak

bana da kilo ver demisti bi ara uc bes verdim aldm ayni kilomda hamile kaldm ustelik baya kilom var

Benim endometriozis hastalik var üç tup bebegimdede kg luydum hem 80-82 kg larda tedavi oldum ne kadar zayiflarsam yumurta kalitesi artar tutma sansida simdi rikse atamam en son tupte 88 kgdum ara verdim iradem gitti simdi zayiflayimda fakultede deniyecegim hep ozellere para doktum rabbim inş bizlerede nasip eder 14 yillik hasret sona erer ins..bana da dua et olurmu sende saglikla kucagina al bebisini

Napacaksin biliyormusun hemen kendine ceki duzen vereceksin rabbim sevdigi kullarini imtihan edrmis bana yonelsin die sıkıntı uzerine sıkıntı verirmis simdi bol bol dua et canim sende cok vesvese var bol bol ayetel kursi oku nesrah suresini netten bak turkce yazilida olsa oku kalbinde sikintiyi alir genisletir.bugunden itibaren nekadar negatif varsa yanindan uzak et çünkü hic bişey senin sagligindan degerli degil isi birak esin ilgilensin esinle konus en fazla iki ay psikolojini duzelt ve kur uygula hemen tup bebeği ni yaptir zaman kaybetmede nolur biraz soz dinle cok dua edersin.sen böyle bir hatunmusun güçlü ol bol bol tevekkul et karamsar oldukca vucuduna organlarına imha et die uyari gonderme en cokda rahim bolgesi etkilenirmis.. bak seni bu durumda gormek istemiyorum dr banada dedi erken menopoza girmisin hic yumurtan yok hemen acil tüp bebek dedi ben pes etmedim kurler uyguladim rabbime yoneldim ilk ince üç yumurta verdi iyi degildi diger tup bebek te daha aklim basimda davrandim kur uyguladim bol bol dualar okudum 500 yasin okuttum kuranda ayetler okudum noldu şükür olsunki 6 yumurtam oldu 4 kaliteliydi ikisi en cok kaliteliydi ama nasip degilmis vakti zamanini bekliyor bebek. Bilmem anlatabiliyirmuyum miyav_su bol dua bol tevekkül. .
Zaten nengeldiyse başıma buniş yüzünden geldi bıktım gerçekten hayattan soğuttu beni tamam canım inşallah düzelirim

Sanırım öyle olucak umarım tüp bebek tutar araştırdığıma göre çok zor hayal gibi birşey
icini ferah tut olacak insaallah dualrim seninle arkadasim

Benim endometriozis hastalik var üç tup bebegimdede kg luydum hem 80-82 kg larda tedavi oldum ne kadar zayiflarsam yumurta kalitesi artar tutma sansida simdi rikse atamam en son tupte 88 kgdum ara verdim iradem gitti simdi zayiflayimda fakultede deniyecegim hep ozellere para doktum rabbim inş bizlerede nasip eder 14 yillik hasret sona erer ins..bana da dua et olurmu sende saglikla kucagina al bebisini
rabbim duysun sesinizi doldursun kucaklarinizi insaallah canimmm

Bende de var pko insülin direnci tüylenme adet düzensizliği bende evleneli 30 ay oluyor en az 28 aydir deniyoruz olmuyor.bir kere günde iki defa klomen kullandım ise yaramadı bu ay günde 4 defa kullandım dün gittik doktora yumurta yok oluşmamış dedi önümüzdeki aya iğneye başlarız dedi nedir bu pkodan çektiğimiz

Bende de var pko insülin direnci tüylenme adet düzensizliği bende evleneli 30 ay oluyor en az 28 aydir deniyoruz olmuyor.bir kere günde iki defa klomen kullandım ise yaramadı bu ay günde 4 defa kullandım dün gittik doktora yumurta yok oluşmamış dedi önümüzdeki aya iğneye başlarız dedi nedir bu pkodan çektiğimiz
Film çektirsenize birde..Benimde 20.ayda oldu pko vardı filmi çektiğim ay hamile kaldım

haklisin vallahi bi kac ay sonra kayboluyo kistler sonra yine cikiyo o arada tutarsa tutuyo sanirim anlamadm bende

Mrb.canım yazına damlamasına daldım ama uyarmak istedim kimine görwe dogrudur ama benim çok güvendigim ve işinde uzman doktorum var klomeni 4 kere kullandıgımı söylemiştim onada böyle birşey asla yok dedi 3 kere kullanım var ama 4 kere kullammak diye birşey yok demişti ve onunla tedaviye başladıgımda 2 tane içerek günde yumurtalarım büyüyüp kendiliginden catlamıştı . Doktorunu degiştirmeni öneririm. Yinede karar senin

Film çektirsenize birde..Benimde 20.ayda oldu pko vardı filmi çektiğim ay hamile kaldım
Genelde filimden sonra hamile kalan çok insan var sanırım tüplerde tıkanıklık oluyor rahim filmi cekilirken verilen sıvı tüpleri açıyor ve hamile kalmayı kolaylastırıyor. Allah sag salim kucagınada almayı nasip etsin canım darısı basımıza artık

Ben aynı sorunları yasadıgım için seninde yasamanı istemem canım . Bende 4 kere kullandıgımda hiç gelişme yoktu doktor bana 5 tane igne verdi ve ben onlardan sonra pko hastası oldum . Yani böyle insanlar nasıl doktor oluyor onuda anlamış degilim .

X