Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benimde 2.gün 4hücreli transferim oldu.şuan bi belirtim de yok tarnsferimin 8.günü meraktan çıldırcam ...test yapsam çıkarmı
arkadaşlar benimde 2.gün 4hücreli transferim oldu.şuan bi belirtim de yok tarnsferimin 8.günü meraktan çıldırcam ...test yapsam çıkarmı
benimde 2. gun bugun ve 4 hucreli. bugun koyacaklar. nedense umudum yok. cok aci. cok uzuldum. cok korkuyorum.
evet arkadaşlar açtığım konuya kendim cevap veriyorum. 2.gün transferi3.gün transferi farketmiyormuş. bana 2.gün transferi yapıldı ve şuanda hamileyim şükürler olsun.[/QUOTE
Aradan uzun bir süre geçmiş eminim çocuğun kocaman olmuştur. Seninle aynı durumdayım. Bu yüzden şüphe ediyordum sürekli araştırıyorum. Transferimin q0. Günü rabbim inşallah bana da güler...
Sevgili likya 2.gün transferi le hamile kaldın mi bise eğer kaldıysan transferden sonra neler yaptin?benimle de paylasirmisin acababenimde 2. gun transferi ve pozitif biri 4 biri 5 hucreli iki embriyo transferi