- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Tamam 8 inde tekrar deneyelim inşallah tutar bende öğrenmiş oldum çok sağol Can'ım inşallah sende biran önce hamile kalırsın
Regl döngün kac gün canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam 8 inde tekrar deneyelim inşallah tutar bende öğrenmiş oldum çok sağol Can'ım inşallah sende biran önce hamile kalırsın
Ama Nasıl oluyor reglden önce de mi ilişki yaşadınızKıyamam sana ne güzelde hesaplamış.
Herkese senin gibi arkadaş lazım motive eden uğraş veren.
Ama kuzum telefondaki programlara göre yapmayın o işi inan çok alakasiz yum. Tarihleri belirliyor.
Ben 22 aralıkta regl oldum. Ve 3 ocakta yumurtam çatladı.
Daha telefondaki uygulamaya göre 1 hafta vardı...
Ama Nasıl oluyor reglden önce de mi ilişki yaşadınız
Tamam Can'ım inşallah bu hafta full deneyecez sorumda 22 sinde regl oldum dedin ya Can'ım 10 gün sonra yumurtan çatladı o zaman Nasıl oluyor diye düşündüm ona takıldımNasıl yani anlamadım sorunu?
Bu arada senin yumurta dün yada bugün catlamistir bu gece mutlaka iliskiye gir ayın 3ünde girmende sana avantaj kazandıracaktir bugünü kaçırma canım.
Tamam Can'ım inşallah bu hafta full deneyecez sorumda 22 sinde regl oldum dedin ya Can'ım 10 gün sonra yumurtan çatladı o zaman Nasıl oluyor diye düşündüm ona takıldım
Anladım Can'ım belirtiler olur mu peki
Ayyy bende göğüsün alt kısımlarında sızı bel ağrısı gaz hazımsızlık ve çok fazla kasık Ağrı'sı oluyor daha erken mı bilemiyorum Can'ım karar veremiyorumTabiki canım sızlama şeklinde kasık ağrısı.
Göğüs ucuna dokununca sızlama.
Kaygan sekilde akıntı ( şeffaf )
Ve cinsel istek.
Hepsi sende olacak diye bir kaide yok elbette ama mutlaka biri oluyordur. Genelde akıntı çok rastlanan bir belirti.
Ayyy bende göğüsün alt kısımlarında sızı bel ağrısı gaz hazımsızlık ve çok fazla kasık Ağrı'sı oluyor daha erken mı bilemiyorum Can'ım karar veremiyorum
Yok yok Can'ım rahatım daha erken bencede bu belirtiler psikolojik de olabilirHey pardon ! Bunlar hamilelik belirtileri değildi.
Yumurta catlama belirtileriydi umarım beni yanlış anlamamissindir :)))
Sana daha çooook erken daha ovülasyon döneminde bile olabilirsin sakın hamilelik belirtileri arama kendinde lütfen.
Yoksa çok üzülürsünn..
Y
Yok yok Can'ım rahatım daha erken bencede bu belirtiler psikolojik de olabilir
İnşallah Can'ım çok teşekkür ederim allahım duysun herşey senin de gönlünce olsunDediğim gibi sen bu geceyi kaçırma degerlendir.
Allah gönlüne göre versin umarım meleğin seninle olur bu ay
Diyorsun? yan ı ne yapmak lazım arkadasım benım adetım bugun bitiyor?
o nasıl bişey kuzum nasıl kullanıylıyor,nedir anlatırmısın?