• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. gün 4 hücreli embriyo transferi yapılıp hamile kalan varmı

açeyla

Açelya
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
1.338
13
158
İstanbul
Arkadaşlar yumurta toplama işlemim 13 Aralıkta yapıldı. transferim 15 Aralıkta oldu. 2. gün 4 hücreli 3 adet embriyo transferi yapıldı. Aramızda tüp bebek tedavisinde 2. gün transferi yapılıpta hamile kalan varmı acaba. Günümüzde artık en az 3. gün transferi yapılıyor 5. güne kadar çıkıyor biliyorsunuz. ben 2. gün transferinin başarısını merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

canım benim en iyi kaliteli embriyom 4 hücreliydi iki 4 hücreli biri 3 hücreliydi ama benim transferim 3. gün oldu pozitif sonuç aldım ama kısa sürdü transferimin 26. günü düşük yaptım ama bu embriyolarla alakalı değil tamamen ihmalkarlıktan oldu yani için rahat etsin olacaksa oluyor ve benim tutunan embriyom 3. hücreli olanmışş doktrun dediğine göre

canım benim en iyi kaliteli embriyom 4 hücreliydi iki 4 hücreli biri 3 hücreliydi ama benim transferim 3. gün oldu pozitif sonuç aldım ama kısa sürdü transferimin 26. günü düşük yaptım ama bu embriyolarla alakalı değil tamamen ihmalkarlıktan oldu yani için rahat etsin olacaksa oluyor ve benim tutunan embriyom 3. hücreli olanmışş doktrun dediğine göre

geçmiş olsun .i
nsan herşeyi düşünmeden edemiyor. 2. gün transferi bana daha az şanslıymış gibi geliyor. .

Son düzenleme:
canım yeterki döllenme olsun bende erken gebelik olmuştuu yani 12. günü değerim çok düşük çıkmıştı ama olmuştu bunları düşünüp stres yapma ben çok stres yapan biriydim ama allah sabrımı verdi transferden sonra aklıma gelmedi ne beklediğim sanki bebek isteyen bekleyen ben değildim okadar rahattım ara sıra endişeleniyorsun ama bukadarını takma

ben yaptırdığımda yanımda yatan ablanın 2. gündü .onun 1 embriyosu vardı. sonradan öğrendim tutmamış.ama herkesin aynı olcak diye bir şey yok onda sağlık problemleride vardı. kimseyle kendin bir tutma canım pozitif düşün .doğru zamanda zaten gelecek bebişin.hayırlı uğurlu olsun inşallah

canım benim 2. gün 3 tane embriyo kondu ve bir tanesi tuttu... 3. için de son anda karar verdik koydurmaya.. doktorumuz hep 2 istiyordu ama biz ne olur ne olmaz diye son dakka diğerini de koydurduk.. ilk denememdi ve şu an kızımızın gelmesini bekliyoruz... sakın moralini bozma ben hep dua ettim 12 gün boyunca.. sanki beni duyacaklarmış gibi hep onlarla konustum durdum.. inşallah sende bi an önce bebeişlerine kavusursun canım... ii haberlerini bekliyorum..

başka yokmu 2.gün transferi olan arkadaş. bekliyorum arkadaşlar.

canım benimde 2. gün yapıldı tranferim ve 4 hücreliydi, 1 ay once ikizleimi dünyaya getirdim cok sukur. bende erken diye dusunmustum ama cok sukur ikizlerim oldu o yuzden korkma canım insallah hayırlı haberler alırsın.

başka yokmu 2.gün transferi olan arkadaş. bekliyorum arkadaşlar.

canım benimde 2. gün yapıldı tranferim ve 4 hücreliydi, 1 ay once ikizleimi dünyaya getirdim cok sukur. bende erken diye dusunmustum ama cok sukur ikizlerim oldu o yuzden korkma canım insallah hayırlı haberler alırsın.

açelyacım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim,,
benimde geçen çarş. 2 emb. 4 hücreli transfer edildi,,şimdi beklemedeyim,,seni okuyunca umut oldun bana ,,ne gibi belirtilerin oldu yazarmsıın ?

açelyacım öncelikle hayırlı olsun çok sevindim,,
benimde geçen çarş. 2 emb. 4 hücreli transfer edildi,,şimdi beklemedeyim,,seni okuyunca umut oldun bana ,,ne gibi belirtilerin oldu yazarmsıın ?

hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ilk 7 gün hiç belirtim yoktu hiçbirşey. 8.günden itiberen belki belirti denebilecek hafif hafif kasık ağrısı oldu bende. birde kanımda şişkinlik oluştu. ama bence belirtilere takılma.kşiden kişiye farkli oluyor. sonra bende niye böyle olmuyor diyip kafanı takma boşyere tamammı canım.
hadi hayırlısı olsun . dualarım seninle.:Saruboceq:

[açelya canım çok teşk.ederim ,,bende şuanda hiçbir belirti yok,,tık yok yani,,,ama hayırlısı inş.dualarınıza ihtiyacım var,,inş.bende senin gibi hamileyiiiiimmm diye bağırıırm,,haftayaaa
:Saruboceq:

AQUOTE=açeyla;4713263]hayırlı olsun insallah güzel haberlerini alırız. ilk 7 gün hiç belirtim yoktu hiçbirşey. 8.günden itiberen belki belirti denebilecek hafif hafif kasık ağrısı oldu bende. birde kanımda şişkinlik oluştu. ama bence belirtilere takılma.kşiden kişiye farkli oluyor. sonra bende niye böyle olmuyor diyip kafanı takma boşyere tamammı canım.
hadi hayırlısı olsun . dualarım seninle.:Saruboceq:[/QUOTE]

Allah isteyipte evlat sahibi olamayan herkesin yeni yilda kucagini doldursun insallah....Hepimizeversin insallah kizlar...

Allah isteyipte evlat sahibi olamayan herkesin yeni yilda kucagini doldursun insallah....Hepimizeversin insallah kizlar...

açelya bbito sizleri okuyuyunca moralim düzeldi biraz benim de 6 tane toplanmıştı 2 si döllenmiş inşallah yarın 2. gün 2 tane (inşallah bire düşmez :Saruboceq:) embrio konacak. inşallah benim de tutar a.s allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile3

Back