- 3 Şubat 2018
- 47
- 52
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Memnun olurumS Suslusutlac seni istersen bu gruba alalim. Henuz toplanma aşamasında. Biter bitmez baslariz. Obur grupta ilerledik cunku biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun olurumS Suslusutlac seni istersen bu gruba alalim. Henuz toplanma aşamasında. Biter bitmez baslariz. Obur grupta ilerledik cunku biraz
Bencede canim. Cok toplanabilecek gibi degil.. 22 olur olmaz baslayalim. Basta cabuk toplanılır sandim ama. Olmadi. 2 gunde de 202 rahat okunur22de başlayalım bence, 44 olana kadar çok vakit geçer gerekirsee 2 günde okuruz bitiren okumayana yardım da eder
Teşekkür ederim
Cano galiba gulistan cikmis inun yerinr beni eklicek yeni listeyi eklediği zaman
Yok kuzum hak gecmesi degil ben mesaj atmistim kara gozlume. Cikan vardi ya onun yerine aldiydim
Heh aynen yorumu simdi gordum. Asagiya yazdim.. en iyisi durun son haliyle atayim tekrar :) new mesaj attigimi bilmediginden tabi sırangecmesin diye demis sagolsun :)Cano galiba gulistan cikmis inun yerinr beni eklicek yeni listeyi eklediği zaman
Ya canım sen bana çok şirin geliyosun çok kanım ısındı sana he :)
Ben miiii Allah razı olsun canim benim. Bende burdaki herkesi seviyorum. Herkes birbiri icin dua ediyor. Allah kabul etsin inşallah. Ne guzel toplaniyoruz. Yuz yuze komşulukbile kalmamis. Şükür burda bir aradayizYa canım sen bana çok şirin geliyosun çok kanım ısındı sana he :)
Evet burda öyle güzel arkadasliklar kuruyoruz ki çok mutlu oluyorumBen miiii Allah razı olsun canim benim. Bende burdaki herkesi seviyorum. Herkes birbiri icin dua ediyor. Allah kabul etsin inşallah. Ne guzel toplaniyoruz. Yuz yuze komşulukbile kalmamis. Şükür burda bir aradayiz
Kuzum ben katilmiyyayim çok teşekkür ederim