• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasındaki kararsızlığım sizce hangisini almalıyım....

nergisfe

özlemim büyük :'((
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
172
0
96
Ankara
kızlar stres telaş derken insan karar vermekte o kadar zorlanıyor ki ama size güveniyorum..bana yardımcı olur musunuz hangisi daha güzel sizce....tek parça ve 2 parça model sadece...

Tek parça gelinlikle çok moda canım ve daha düzgün gösteriyor fiziği tek parça olmalı kesinliklee

en sondaki daha asil...yani rengi kırık beyaz olan sanırım,ışıklardan sarı gibi görüneni beğendim ben

tatlım bi modeli üzerine giymemişsin ama o giymediğin model daha tatlı,senin giydiğinin üstüyle altını uyumlu bulmadım ve etekleri çok boğmuş.tabiki sen üzerine giydiğinde hangisine aklın yatıyorsa onu al.

iki parça gelinlikleri begenmiyorum cnm..tek parça al keisnlikle üzerine göre tam ayarlanırsa acaip güzel duryor:)

tatlım bi modeli üzerine giymemişsin ama o giymediğin model daha tatlı,senin giydiğinin üstüyle altını uyumlu bulmadım ve etekleri çok boğmuş.tabiki sen üzerine giydiğinde hangisine aklın yatıyorsa onu al.

aslında gündüz çekildiğim için ışık olmadığından üzerimdeki model kendini göstermemiş ve çok mat durmuş üzerime giydiğimde ben burdayım diyen ve üzeri bol işleme ve taşlı olan bir model giydiğim...pırıl pırıl ışıldıyor...altı aralarda fransız güpürü var üstünde ise savarovski taş ve kesme boncuk işlemeli...çok tşk ediyorum evet tek parçayı denemedim yarın ilk işim onu da denemek ve ona göre kararımı vermek...eksik olmayın arkadaşlarım çok sağolun...

egerki gelinliğin içideki sensen bence çok yakışmış güzel yani

Back