2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

KATİLCİMMMMMMM
benim güncelleme bitti, çok güzel oldu liste :KK53:

Tamam sevgili kurbancığım :KK45:
Kurbanım hafta sonu senle ilgileneceğim kitap açısından değil diğer açıdan :KK66:

Katilim demin yazmıştım ama msj yenilemesi yapıyorum. Vi kitabım güncel ve okumak istediklerimden gelirse daha mutlu olurum :KK70:
Rengim de mor.

Şimdilik çıkıyorum hafta sonu aöf sınavlarım var. İnş ders çalışırım da uğramam buralara:KK70:
Görüşürüz.

Sana başarılar sevgili kurbancığım :KK45:
Sınavlarında başarılar :KK25:
vikitapımı gece güncelleyeceğim sevgili katilimmmm.:KK200:

Tamam sevgili kurbancığım :KK45:

kocam beni öldürcek, önceden sepete attıklarımla beraber hem kurbanıma hem kendime almaya karar verdiğim kitapları da attım sepete 175 tl tuttu :rolleyes:
siparişi vermek için acele etmeyeyim, kurbanımı gizli gizli incelemeye devam :KK8:
ama alacaklarıma karar verdim :KK8:
Ya kendinr almak istediginin icinde katilinin sana alacagi da varsa :eek:
Sonucta vikitapta okumak istediklerinde hala o kitap dimi :KK53:

kocam beni öldürcek, önceden sepete attıklarımla beraber hem kurbanıma hem kendime almaya karar verdiğim kitapları da attım sepete 175 tl tuttu :rolleyes:
siparişi vermek için acele etmeyeyim, kurbanımı gizli gizli incelemeye devam :KK8:
ama alacaklarıma karar verdim :KK8:

Sırf bu duruma gelmemek için kendime olan siparişi bugün verdim, kurbancığıma olan siparişi daha sonra vereceğim :KK45:
Sanırım kendi okuduğum ve çok keyif aldığım kitapları alacağım sevgili kurbanıma. Zevklerimiz de benzer zaten :KK30:

Sırf bu duruma gelmemek için kendime olan siparişi bugün verdim, kurbancığıma olan siparişi daha sonra vereceğim :KK45:
Sanırım kendi okuduğum ve çok keyif aldığım kitapları alacağım sevgili kurbanıma. Zevklerimiz de benzer zaten :KK30:
senle sanırım zevklerimiz benzer, leyla ile mecnunlar sherlocklar falan
sen kesin bana alıyonnnnnnnnnnnnnnnnn

X