- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
puhahahaha
üstüne bir de filmini çakarım di mi süper olur
gerçi game of thrones izlemeye başladık, 3. sezon bitecek aştım biraz o tutuculuğumu
Benim vikitap sayfam güncel kütüphanemde güncel ister benim okumak istediklerimden, ister kendi beğendiği bir kitap olabilir.Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
Bana en sevdiğiniz renkleri söyler misiniz lütfen, özellikle sen kurbancım
Mavi 'nin her tonuna aşığım
:) hihihi bu seneki kurbanimla oturup beni konuşursunuz tanıdığın biri:)Belki yeniden ben çıkmışımdır sana, ben de söyleyeyim o zaman
kahverengi ve sarı hariç her renk sanırım
Ben sana grinin 50 tonu ve yılbaşı münasebetiyle kırmızı don alsamkendi adımaaa
benim okumak istediklerimin arasında zaten 45851754 tane kitap var o sebeple seçenek çok
ama tarzımı az çok tahmin edip seveceğimi düşündüğü bir kitap alırsa da olur
ama mesela dini kitap, ergen aşk kitapları, ergen atarlı giderli kitaplar, böyle sayfasında açık saçık kadın-erkek olan erotizm kokan kitaplar hiç sevmiyorum.. hatta popüler kitap da sevmiyorum
geçen sene gibi olsun istemem.. o kitap kütüphanemde öylece duruyo, okumayacağım, okuyacağını düşündüğüm kimse de yok etrafımda vereyim
tanga olsunBen sana grinin 50 tonu ve yılbaşı münasebetiyle kırmızı don alsam
Oldu bekliyorum canım.KATİLCİĞİMMMM
ben okumak istediklerimde biraz eleme yapacağım, saçma sapan şeyler eklemiş miyim bakıyorum
haberin olsun, kısa sürer zaten
Ben okumak istediklerimin içinden olmasını istitorum:) çünkü kütüphane güncel değil malesefBir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
Ben sana grinin 50 tonu ve yılbaşı münasebetiyle kırmızı don alsam
Kızlar alemsiniztanga olsun
hatta jartiyer takımı al
:) hihihi bu seneki kurbanimla oturup beni konuşursunuz tanıdığın biri:)
KATİLCİĞİMMMM
ben okumak istediklerimde biraz eleme yapacağım, saçma sapan şeyler eklemiş miyim bakıyorum
haberin olsun, kısa sürer zaten
uzulme canım kısmet değilmiş başka cekilişlere inşallah.sen kaç kere etiketlemişsin.Ben pek bilgisayar karşısına gecemiyorum. telefondan da bakınca üye girişi olmuyor nedense.belki yeni yıl kitap gunune katılırım.öpüyorum seni düşünceli arkadasım.seni buralarda görmek en güzel hediye banaAZRA çekiliş yapıldı.
Hep aklımdaydın ama etiketlediğim için birkaç yerde herhalde gördü ama katılmayacak dedim.
(işte böyle olmasından korkup üzüleceğim için çok kereler üstüne basarak yazdım etiketledim.)
Kutuyu ulu orta yerde acma bak. al dedin benden gunah gittitanga olsun
hatta jartiyer takımı al
Farklı bi yorum tabi:)O zaman sana yine ben çıktımÇünkü ben kendi kendime hep oturup seni konuşuyorum
Tamam kurbancığım, bekliyorum