2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

puhahahaha
üstüne bir de filmini çakarım di mi süper olur
gerçi game of thrones izlemeye başladık, 3. sezon bitecek aştım biraz o tutuculuğumu

Sen de herşeye uyum sağlıyorsun ama yaa
Tamam o zaman sana kendim de okuduğum ve çok sevdiğim bir kitap alacağım

Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
Benim vikitap sayfam güncel kütüphanemde güncel ister benim okumak istediklerimden, ister kendi beğendiği bir kitap olabilir.

Ben sana grinin 50 tonu ve yılbaşı münasebetiyle kırmızı don alsam

Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
Ben okumak istediklerimin içinden olmasını istitorum:) çünkü kütüphane güncel değil malesef

:) hihihi bu seneki kurbanimla oturup beni konuşursunuz tanıdığın biri:)

O zaman sana yine ben çıktım Çünkü ben kendi kendime hep oturup seni konuşuyorum

KATİLCİĞİMMMM
ben okumak istediklerimde biraz eleme yapacağım, saçma sapan şeyler eklemiş miyim bakıyorum
haberin olsun, kısa sürer zaten

Tamam kurbancığım, bekliyorum

uzulme canım kısmet değilmiş başka cekilişlere inşallah.sen kaç kere etiketlemişsin.Ben pek bilgisayar karşısına gecemiyorum. telefondan da bakınca üye girişi olmuyor nedense.belki yeni yıl kitap gunune katılırım.öpüyorum seni düşünceli arkadasım.seni buralarda görmek en güzel hediye bana

Kurbanım hafta sonu senle ilgileneceğim kitap açısından değil diğer açıdan

Katilim demin yazmıştım ama msj yenilemesi yapıyorum. Vi kitabım güncel ve okumak istediklerimden gelirse daha mutlu olurum
Rengim de mor.

Şimdilik çıkıyorum hafta sonu aöf sınavlarım var. İnş ders çalışırım da uğramam buralara
Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…