- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 35
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
kızlar bir şey dicem.
diğer sayfa da yorumları okudum.
sanırım hepiniz bana alıyorsunuz.
bir yanlışlık yok dımı
ben söylemeyeceğim. söylemezsem eğer bir kere daha sorarbilirsin. ozaman seni çıkarabilirimBana en sevdiğiniz renkleri söyler misiniz lütfen, özellikle sen kurbancım
yeşil kuzumBana en sevdiğiniz renkleri söyler misiniz lütfen, özellikle sen kurbancım
Siyah, mor, fuşya :) evet herkes söylesin lütfen:) bende bekliyorum:)
Kupa için iseBana en sevdiğiniz renkleri söyler misiniz lütfen, özellikle sen kurbancım
Kesinliklekızlar bir şey dicem.
diğer sayfa da yorumları okudum.
sanırım hepiniz bana alıyorsunuz.
bir yanlışlık yok dımı
boşuna heycanlandıkMelinda yoksa kurbanım sen misin? bildin mi yoksa?
Hay aksi herkesi eklerken seni demi izlemeye başlamışım
ay tamam çok tatlısınız
ben söylemeyeceğim. söylemezsem eğer bir kere daha sorarbilirsin. ozaman seni çıkarabilirim
Benimki güncel, seni de eledimŞimdi istediği kitaplara baktım da kurbanimin benimde çok severek okuduğum çoğu kitap var listesinde yani guncelse tabi :) ay bekliyorum heyecanla :)
Tamamdır kurbancım not ettim bunuyeşil kuzum
saf gibi hemen heyecanlandım, hatta kızın hevesini kırmayayım bozuntuya vermeyeyim dedim ama dayanamadımMelinda yoksa kurbanım sen misin? bildin mi yoksa?
Hay aksi herkesi eklerken seni demi izlemeye başlamışım
Kupa için iseyeşil olur, mor olur, güzel bir mavi tonu olur.
Kendini sıkıntıya sokma çeşminaz, sen ne alırsan al ben beğenirim
Kesinlikle
olmaz ben takım alcam sana söz verdimBir şey diyeceğim. Daha önce kupa, fincan tarzı şeyleri takım sevdiğimi söylemiştim ama o ajanda mı olsun kupa mı konusu için fikrimdi. Şimdi ben kime çıktıysam takım almak için boşuna masrafa girmesin olur mu?
Bir şey diyeceğim. Daha önce kupa, fincan tarzı şeyleri takım sevdiğimi söylemiştim ama o ajanda mı olsun kupa mı konusu için fikrimdi. Şimdi ben kime çıktıysam takım almak için boşuna masrafa girmesin olur mu?
aaaa , yoooo nereden bileceğim ÇeşmiciğimAma sen biliyorsun ki kim sana hediye alacak
Hatta sen bana kim hediye alacak onu da biliyorsunSen şöyle bi kenara gelsene, bişey soracam sana
aaaa , yoooo nereden bileceğim Çeşmiciğim
Ay kenara gelmek mi? Çok korktum şimdi.Kötü bir şey yapmazsın değil mi?
kızlar. lütfen herkes aktif olsun. benim çekiliş boyunca kurbanım katilimden de tek istediğim bu