- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
yardıma gelem miYok yaa, sadece ağzından biraz bilgi alacağım
yardıma gelem mi
beraber sıkıştıralım
Kıyamam ki..saf gibi hemen heyecanlandım, hatta kızın hevesini kırmayayım bozuntuya vermeyeyim dedim ama dayanamadım
halbuki sen herkesleri eklemişsinözel olduğumu sanıyorudum
ipucu verseneKıyamam ki..
Ya yanılmadıysan
tamam canım, set olmayanlardan alırım ben sanaaaaKatilim sana sesleniyorum. Sen ne seçsen benim için ben memnun olurum. Kupaymış fincanmış fark etmez.
Vi kitabım güncel. Seri olan kitaplarda ekli olabilir, seri kitapların ilk kitaplarını benim için seçmezsen memnun olurum. Set olarak almayı daha çok seviyorum da.
Çok seviyorum seniiiiiipucu versene
Yok yaa, sadece ağzından biraz bilgi alacağım
yardıma gelem mi
beraber sıkıştıralım
Neyse ki ağzım mühürlü evelallah.Gel gel, alalım Filo'cuğumun ifadesini
Artık taaa çok seviyorumtamam canım, set olmayanlardan alırım ben sanaaaa
Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
K KenyaliZehra canım ben yeni gördüm çekiliş olayını geç mi kaldım bir bilgi verecek var mı
kendi adımaaaBir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
Çok seviyorum seniiiii
Artık taaa çok seviyorum
kendi adımaaa
benim okumak istediklerimin arasında zaten 45851754 tane kitap var o sebeple seçenek çok
ama tarzımı az çok tahmin edip seveceğimi düşündüğü bir kitap alırsa da olur
ama mesela dini kitap, ergen aşk kitapları, ergen atarlı giderli kitaplar, böyle sayfasında açık saçık kadın-erkek olan erotizm kokan kitaplar hiç sevmiyorum.. hatta popüler kitap da sevmiyorum
geçen sene gibi olsun istemem.. o kitap kütüphanemde öylece duruyo, okumayacağım, okuyacağını düşündüğüm kimse de yok etrafımda vereyim
Pucca'yı instagramdan takip ediyom, çok komik seviyom onuuuBen sana bol aşklı, bol dedikodulu kitap alacağım
Buldum, Pucca'nın günlüklerini alayım sana
kızlar. lütfen herkes aktif olsun. benim çekiliş boyunca kurbanım katilimden de tek istediğim bu
Katilim sana sesleniyorum. Sen ne seçsen benim için ben memnun olurum. Kupaymış fincanmış fark etmez.
Vi kitabım güncel. Seri olan kitaplarda ekli olabilir, seri kitapların ilk kitaplarını benim için seçmezsen memnun olurum. Set olarak almayı daha çok seviyorum da.
Pucca'yı instagramdan takip ediyom, çok komik seviyom onuuu
ama okumadım kitaplarını
sen alırsan okurum belki
puhahahahaOlmaz, senin sevmeyeceğin bişey bulmalıyım
O zaman Grinin Elli Tonu'na ne dersin, en sevmediğin türden