2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Katilim sana sesleniyorum. Sen ne seçsen benim için ben memnun olurum. Kupaymış fincanmış fark etmez.
Vi kitabım güncel. Seri olan kitaplarda ekli olabilir, seri kitapların ilk kitaplarını benim için seçmezsen memnun olurum. Set olarak almayı daha çok seviyorum da.

tamam canım, set olmayanlardan alırım ben sanaaaa

Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.

Ben kurbancığımın profilini inceledim ve okumak istedikleri arasından kendi okuduğum kitaplardan seçmeye karar verdim
Bana hediye alacak olan arkadaşım ise ister okumak istediklerim listesinden seçer, ister kendi beğendiği ve benim mutlaka okumam gereken bir kitabı alır, isterse de okuduğum ama kütüphanemde olmayan bir kitabı alır, onu tamamen kendi iradesine bırakıyorum. Hepsi kabulüm

K KenyaliZehra canım ben yeni gördüm çekiliş olayını geç mi kaldım bir bilgi verecek var mı
AZRA çekiliş yapıldı.
Hep aklımdaydın ama etiketlediğim için birkaç yerde herhalde gördü ama katılmayacak dedim.
(işte böyle olmasından korkup üzüleceğim için çok kereler üstüne basarak yazdım etiketledim. )

Bir soru şimdi kurbancıklarımızın sadece okumak istedikleri arasından mı seçiyoruz?
Listesinde ve kütüphanesinde olmayan bir kitabı seçebilir miyiz?
Herkesler fikir belirtsin bakayım.
kendi adımaaa
benim okumak istediklerimin arasında zaten 45851754 tane kitap var o sebeple seçenek çok
ama tarzımı az çok tahmin edip seveceğimi düşündüğü bir kitap alırsa da olur
ama mesela dini kitap, ergen aşk kitapları, ergen atarlı giderli kitaplar, böyle sayfasında açık saçık kadın-erkek olan erotizm kokan kitaplar hiç sevmiyorum.. hatta popüler kitap da sevmiyorum
geçen sene gibi olsun istemem.. o kitap kütüphanemde öylece duruyo, okumayacağım, okuyacağını düşündüğüm kimse de yok etrafımda vereyim

Ben sana bol aşklı, bol dedikodulu kitap alacağım
Buldum, Pucca'nın günlüklerini alayım sana

kızlar. lütfen herkes aktif olsun. benim çekiliş boyunca kurbanım katilimden de tek istediğim bu

Ben bugün çalışamıyorum zaten:)

Hee tamam o zaman olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…