- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
O zamn kesin benim
Ama gizcigim sen hepimize çok güzel hediyeler almışsınız demiştin hiç yardımcı olmuyosun kimin olmadığını anladim ama kimin olduğuna dair hiç bir fikrim yok:)
Gidin kurbanı filozof , melike , pudra diil:)
Itiraf ediyorum bende senin hediye ettiği kupayi ise götürdüm bütün sene o kupayı kullandım hala kullanıyorum hatta camayazarla üstüne kimse kullanmasın fena yaparım yazdım:)Bende aynı şeyi yaşadım biraz önce. Öylelikle fark ettim
Tekrar teşekkür ederim.
Eevvvettttt
Sevgili kurbancigimmmmm kitaplarin alindi... ayracin alindi....
Kahven ve kupan da alindihatta kupadan kendime de aldim
Sirada cikilatan var
Sonra sana ayrac yapmak istiyorum.
Umarim begenirsin.
Benim icime sindi aldiklarim amains. senin zevkine de hitap edebilmisimdir.
Gule gule kullan ve oku bebisimBence tam da benim zevkim olmuş, eminim ben.
Gule gule kullan ve oku bebisim
AaaaaTeşekkür ederim tatlişimmm.
Bu arada dikkatimi çekti, İzmir'desin sen.
Ocak'tan sonra aynı denize bakacağız.
Aaaaasen de mi izmirlisin.??
İzmirli değilim kuzum ama 1,5 senedir orada yaşıyoruz.
Kimbilir belki bir gun tanisir.. kizlarin dedikodusunu yapar
KItaplarin da dibine vurariz.
Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım
Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı
ben kurbanıma yurtiçi ile yollayacağım avukat indirimim var diyeKızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım
Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı