2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

O zamn kesin benim :p:p

Ama gizcigim sen hepimize çok güzel hediyeler almışsınız demiştin hiç yardımcı olmuyosun kimin olmadığını anladim ama kimin olduğuna dair hiç bir fikrim yok:)
Gidin kurbanı filozof , melike , pudra diil:)

Ben en azından 3 kişiyi eledim canım. :KK70:
Başka ipucu gelmedi aklıma ki.:KK22:

Ay evet hepiniz çok güzel kitaplar almıştınız bana. :KK68:

Bende aynı şeyi yaşadım biraz önce. Öylelikle fark ettim :KK70:
Tekrar teşekkür ederim.:KK200:
Itiraf ediyorum bende senin hediye ettiği kupayi ise götürdüm bütün sene o kupayı kullandım hala kullanıyorum hatta camayazarla üstüne kimse kullanmasın fena yaparım yazdım:)

Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım

Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı

Eevvvettttt :halay:
Sevgili kurbancigimmmmm kitaplarin alindi... ayracin alindi....
Kahven ve kupan da alindi:dondurma: hatta kupadan kendime de aldim :KK48:

Sirada cikilatan var :rapci:
Sonra sana ayrac yapmak istiyorum.

Umarim begenirsin.:KK200::KK200:
Benim icime sindi aldiklarim ama:dua:ins. senin zevkine de hitap edebilmisimdir.:KK15:

Bence tam da benim zevkim olmuş, eminim ben. :dondurma:

Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım

Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı

Ne güzel bir soru olmuş bu böyle, kurbanımın cevabını dört gözle takipteyim :)
Ben de cevap vereyim. Ben zaten işyerimin adresini verdim bu sebeple her kargo hergün uğruyor bize. Bitek PTT kargoda büyük sıkıntı var. 10 günde bir falan geliyor bizim buraya. Köy olarak geçiyormuşl bizim burası dağıtımlar öyle oluyormuş.
Bu sebeple bana hediye gönderecek sevgili arkadaşım, PTT tercih etmezse çok mutlu olacağım. Tercih ederse de canı saolsun :)
(Smileyler açılmadı sabah sabah, o yüzden odun gibi hiç gülmeden yazmış oldum, kusura bakmayın - utangaç surat-)

ben kurbanıma yurtiçi ile yollayacağım avukat indirimim var diye :KK53:
genelde bana da yurtiçi ve mng ile geliyo, site görevlisi alıyo ben işteyken
sürat kargoyu hiç sevmiyom :bicak:

X