- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi KenyaliZehra
ben de katilime bu aşkın katili sensin şarkısını armağan edeyim
Benden bahsediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de katilime bu aşkın katili sensin şarkısını armağan edeyim
duygularımız karşılıklı canım gizim
başka ipucu vermek istermisinay tatlı katilim benim zaten söylemiştin instagramı var diye benim o demek ki
fare olabilir tavşan sevimli olsun veya çirkin embesil bişiKurbanim hangi hayvanlari sever???
niden
bilmiyorum elektrik alamıyorumniden
içine doğmam için ne yapmam gerekiyor
o zaman ekleşelim canım tabi açtıysan instagramınıbaşka ipucu vermek istermisin
seni eliyorum ama.
çünkü integramda ekli değiliz. bye melikecim
baykuş , kuş , balık , köpek... hepisini seviyom galibaKurbanim hangi hayvanlari sever???
benden?bilmiyorum elektrik alamıyorum
ay canımmmm ya çok mutlu oldum ya sevmene kullanmana bende en çok onu kullanıyorum hatta hep çantamda toplantıya felen katılınca çok gülüyorlar bana melike hanım bu ne diyeex katilim _Cassandra_ şimdi fark ettim. Geçen sene bana hediye ettiğin kalem, bütün sene kullandığım tek kurşun kalem oldu. Ki ben kalem takıntılıyımdır ve milyon tane kalem alırım doymam ama hep tek bir kalemimi kullanırdım. Adı da mühendis kalemiydi Arkadaşımın hediyesiydi oda Senin yüzünden onu kullanmadım ama kızamıyorum ki sana. Kalemim çok sevimli
o zaman ekleşelim canım tabi açtıysan instagramını
seni seni bihterimibenden?
Özge'nden?
çok ayıp
yanlız sen o ipucunu yanlış anlamışsın canım o Özge'nin ipucuyduaçtım. katilim değilsin
öyle hayvan düşkünlüğüm yoktur. beslerim ederim ama elleyemem mesela...Kurbanim hangi hayvanlari sever???
ay canımmmm ya çok mutlu oldum ya sevmene kullanmana bende en çok onu kullanıyorum hatta hep çantamda toplantıya felen katılınca çok gülüyorlar bana melike hanım bu ne diye
__giz__ hadi sen ipucu ver
Hani ben senin katilindim, beni katilin görmüyor musun artık ?
İpucu vereyim, instagramı var, kitap gününde çok güzel kitaplar almıştı bana.
Ama gizcigim sen hepimize çok güzel hediyeler almışsınız demiştin hiç yardımcı olmuyosun kimin olmadığını anladim ama kimin olduğuna dair hiç bir fikrim yok:)Hani ben senin katilindim, beni katilin görmüyor musun artık ?
İpucu vereyim, instagramı var, kitap gününde çok güzel kitaplar almıştı bana.