2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

ex katilim _Cassandra_ _Cassandra_ şimdi fark ettim. Geçen sene bana hediye ettiğin kalem, bütün sene kullandığım tek kurşun kalem oldu. Ki ben kalem takıntılıyımdır ve milyon tane kalem alırım doymam ama hep tek bir kalemimi kullanırdım. Adı da mühendis kalemiydi:KK70: Arkadaşımın hediyesiydi oda:KK70: Senin yüzünden onu kullanmadım ama kızamıyorum ki sana. Kalemim çok sevimli:KK200::KK200:

ex katilim _Cassandra_ _Cassandra_ şimdi fark ettim. Geçen sene bana hediye ettiğin kalem, bütün sene kullandığım tek kurşun kalem oldu. Ki ben kalem takıntılıyımdır ve milyon tane kalem alırım doymam ama hep tek bir kalemimi kullanırdım. Adı da mühendis kalemiydi:KK70: Arkadaşımın hediyesiydi oda:KK70: Senin yüzünden onu kullanmadım ama kızamıyorum ki sana. Kalemim çok sevimli:KK200::KK200:
ay canımmmm ya çok mutlu oldum ya sevmene kullanmana:KK15::KK15::KK15: bende en çok onu kullanıyorum hatta hep çantamda toplantıya felen katılınca çok gülüyorlar bana melike hanım bu ne diye:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hani ben senin katilindim, beni katilin görmüyor musun artık ? :cry:

İpucu vereyim, instagramı var, kitap gününde çok güzel kitaplar almıştı bana. :confused:
Ama gizcigim sen hepimize çok güzel hediyeler almışsınız demiştin hiç yardımcı olmuyosun kimin olmadığını anladim ama kimin olduğuna dair hiç bir fikrim yok:)
Gidin kurbanı filozof , melike , pudra diil:)

X