- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Demek ki katilim sen degilsinNe güzel bir soru olmuş bu böyle, kurbanımın cevabını dört gözle takipteyim :)
Demek ki katilim sen degilsin
Hatta kargo bilgisi yazanlar simdiye dek.
Seni de eledim
Demek ki katilim sen degilsin
Hatta kargo bilgisi yazanlar simdiye dek.
Seni de eledim
Itiraf ediyorum bende senin hediye ettiği kupayi ise götürdüm bütün sene o kupayı kullandım hala kullanıyorum hatta camayazarla üstüne kimse kullanmasın fena yaparım yazdım:)
Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım
Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı
İş adresimi verdim.Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım
Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı
Eevvvettttt
Sevgili kurbancigimmmmm kitaplarin alindi... ayracin alindi....
Kahven ve kupan da alindihatta kupadan kendime de aldim
Sirada cikilatan var
Sonra sana ayrac yapmak istiyorum.
Umarim begenirsin.
Benim icime sindi aldiklarim amains. senin zevkine de hitap edebilmisimdir.
Benim için de tüm kargolar aynı, hepsi aynı gıcıklıkta yani
O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.
Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?
Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım
Benim bence senin kurbanın öyle hissediyorummm
Canım arkadaşım, çikolatayı nasıl seversin mesela? Bitter, Sütlü, Fındıklı, Fıstıklı?
_meLinDa_
@_asmunikal_
xyzt-5544
Skosnob
SiziSeviyorumDemismiydim
@_ezelneva_
@melikeeee
@loliss
_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
kalinkaselin
__giz__
Kızlar anneannem rahatsız ameliyat oldu. Haftaya cuma o yüzden istanbula gidebilirim.Ben kurbanıma biraz erken göndersem, o da ben dönünce gönderse sorun olur mu sizin için?
Kesin değil ama şimdiden ihtimalleri söyleyeyim dedim.
Kurbanim hangi hayvanlari sever???
Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Kitabımda bitti. Burada kimsecikler de yok. İşim de yok. Boşluğa düştüm ben.
Kurbanım çok ponçik çok sevimli. Bi de çok seviyorum yaaaaBen varım
Gel bana kurbanının kim olduğunu söyle, tatlı tatlı dertleşelim burda
Kurbanım çok ponçik çok sevimli. Bi de çok seviyorum yaaaa
uff o da doğru. Seni de çok seviyorum. başka kurbanımı da seviyorum. Bide kurbanım olmayanda çok sevdiklerim var.Ayyy sen benden bahsediyorsun galibaaa
uff o da doğru. Seni de çok seviyorum. başka kurbanımı da seviyorum. Bide kurbanım olmayanda çok sevdiklerim var.
O zaman senin kurbanın kim fısıldasana?