2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Günaydın kızlar,

Bugün okulum yok ama hem ders çalışmam gerekiyor hem de sınav sorusu hazırlamalıyım.
Fırsatı buldukça buralardayım ama boş bırakmamaya gayret edeceğim.
Bilgisayardan girerim daha hızlı erişim olur benim açımdan.

Itiraf ediyorum bende senin hediye ettiği kupayi ise götürdüm bütün sene o kupayı kullandım hala kullanıyorum hatta camayazarla üstüne kimse kullanmasın fena yaparım yazdım:)

Aaa çok mutlu oldum Canım.

Ankara dayım ben ev adresimde kargo islemim olduğunda mng,yurtiçi ve ups ile gönderi aldım sorun yaşamadım.
Ama iş yeri adresimi kullanıyorum genelde ve mng ile şirketin anlaşması olduğu için bizi atlamıyorlar. Sıkıntısız ulaşıyorum. Onun dışında ki tüm kargolarda sıkıntı yaşamayı başardım.
Bu bahaneyle katilime sesleniyorum. İş yeri adresimi verdiğim için mng kargo tercihim.
Ve bu bahaneyle anladım katilim kalinka değil. Çünkü katilim kargo tercihimi biliyor.Aldığın kupada görmeden gözüm kalmış oldu

İş adresimi verdim.
MNG, ARAS, YURTİÇİ, SÜRAT hepsi geliyor.
PTT KARGO deneyimim yok.
sağ ol canım, beni mahcup ediyorsun.
Benim için de tüm kargolar aynı, hepsi aynı gıcıklıkta yani
O zaman kura çekip birisi ile göndereceğim sana Loliss

Aaa! Benim sana hediye alacağım belli oldu Tüh ağzımdan kaçırdım.

379 mu 329 mu ne mesaj vardı.Hepsini okudum.
3 gündür iş yoğunluğundan giremedim siteye.Ay sonları hedefler yüzünden çok yoğun oluyor.Tuvalete dahi gidemiyorum.Hatta gece 11 'e kadar evden çalışıyorum.Dün de yine işim nedeniyle yoldaydım.Vakit bulabildiğim ender zamanlarda da burayı geçiştirmek istemedim. Tek tek okudum bugün bütün yazılanları. @_asmunikal_ keyfim kaçtı demişsin. Üstüme alındım aktif olamadığım için Barışalım mı?

Sen seçtiğin için denerim canım:)

Seniiiiiiii

Benim bence senin kurbanın öyle hissediyorummm

Ya bensem yine:)

Sütlü sade en sevdiğim.

Ben telefonuma sevdiklerimi çikolata adlarıyla kaydediyorum

Çok geçmiş olsun canım.Yaş ilerleyince kemikler hassaslaşıyor.Ondan düşüp kırıyorlar hemencecik bir yerleri.İnşallah çabuk toparlar.
Kurbanim hangi hayvanlari sever???

Hepsini severim:)

Hepsi geliyor ama şirketin yurtiçiyle anlaşması var.Her gün 2 kez geliyorlar:)

Yemeğe çıkmayıp mesajları okuyacaktım ama yetişti.Aferin bana

Gidip kupa seçeyim.

Geleneksel kararsızlık zamanım başladı.Dün bir kupa, iki ayraç beğendim ama herrrrrr yere bakmadığım için karar veremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…