2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Günaydın kızlar,

Bugün okulum yok ama hem ders çalışmam gerekiyor hem de sınav sorusu hazırlamalıyım.
Fırsatı buldukça buralardayım ama boş bırakmamaya gayret edeceğim.
Bilgisayardan girerim daha hızlı erişim olur benim açımdan. :21:

Itiraf ediyorum bende senin hediye ettiği kupayi ise götürdüm bütün sene o kupayı kullandım hala kullanıyorum hatta camayazarla üstüne kimse kullanmasın fena yaparım yazdım:)

Aaa çok mutlu oldum Canım. :KK200::KK200:

Kızlar birde ben bişey sormak istiyorum:)
Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım

Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı

Ankara dayım ben ev adresimde kargo islemim olduğunda mng,yurtiçi ve ups ile gönderi aldım sorun yaşamadım.
Ama iş yeri adresimi kullanıyorum genelde ve mng ile şirketin anlaşması olduğu için bizi atlamıyorlar. Sıkıntısız ulaşıyorum. Onun dışında ki tüm kargolarda sıkıntı yaşamayı başardım.
Bu bahaneyle katilime sesleniyorum. İş yeri adresimi verdiğim için mng kargo tercihim.
Ve bu bahaneyle anladım katilim kalinka değil. Çünkü katilim kargo tercihimi biliyor.:KK12:Aldığın kupada görmeden gözüm kalmış oldu :KK70:

Son üç dört aydır kargolarla ciddi anlamda başım dertte benim bu kargo firmaları şehirden şehire değiştiği için bi yerde Mng iyise başka yerde çok sorumsuz sıkıntılı olabiliyor , mesela benim olduğum yerde en sikintiz olan firma Aras la Mng iken başka yerlerde sorun yaşadım

Herkes hangi kargodan memnunsa onuda bi yazabilirmi?? Yada tercih ettiği bi firma varmı
İş adresimi verdim.
MNG, ARAS, YURTİÇİ, SÜRAT hepsi geliyor.
PTT KARGO deneyimim yok. :bicak:
Eevvvettttt :halay:
Sevgili kurbancigimmmmm kitaplarin alindi... ayracin alindi....
Kahven ve kupan da alindi:dondurma: hatta kupadan kendime de aldim :KK48:

Sirada cikilatan var :rapci:
Sonra sana ayrac yapmak istiyorum.

Umarim begenirsin.:KK200::KK200:
Benim icime sindi aldiklarim ama:dua:ins. senin zevkine de hitap edebilmisimdir.:KK15:
:oops::oops::oops: sağ ol canım, beni mahcup ediyorsun.
Benim için de tüm kargolar aynı, hepsi aynı gıcıklıkta yani:bicak:
:deli::deli::deli: O zaman kura çekip birisi ile göndereceğim sana Loliss :bicak:

Aaa! Benim sana hediye alacağım belli oldu :skandal: Tüh ağzımdan kaçırdım. :eek:

379 mu 329 mu ne mesaj vardı.Hepsini okudum.
3 gündür iş yoğunluğundan giremedim siteye.Ay sonları hedefler yüzünden çok yoğun oluyor.Tuvalete dahi gidemiyorum.Hatta gece 11 'e kadar evden çalışıyorum.Dün de yine işim nedeniyle yoldaydım.Vakit bulabildiğim ender zamanlarda da burayı geçiştirmek istemedim. Tek tek okudum bugün bütün yazılanları. @_asmunikal_ keyfim kaçtı demişsin. Üstüme alındım aktif olamadığım için :KK43: Barışalım mı?

O zaman söyle yapalım. Kurbanımıza sormak istediğimiz soruları soralım. Ve hepimiz cevaplayalım.
Mesela ben sorayım.

Kurbanım Hiç tarzın olmayan bir kitap seçsem senin için ilki yaşamana vesile olmam hoşuna gider mi yoksa pof naptın sen Naz mı dersin?

Sen seçtiğin için denerim canım:)

Kurbancığımın kitap dışındaki hediyesi an itibarı ile evime ulaşmış durumda. Kupası da hazır. Kitaplar ve ayraç sipariş listemde, ama daha sipariş vermedim. Çikolata ve kahve ise aklımda hazır, bir ara AVM'ye gitmem lazım.
Başka birşey ister misin sevgili kurbancığım :KK15:

Seniiiiiiii

Benim bence senin kurbanın öyle hissediyorummm

Ya bensem yine:)

Sütlü sade en sevdiğim.

Ben telefonuma sevdiklerimi çikolata adlarıyla kaydediyorum :KK70:

Kızlar anneannem rahatsız ameliyat oldu. Haftaya cuma o yüzden istanbula gidebilirim.Ben kurbanıma biraz erken göndersem, o da ben dönünce gönderse sorun olur mu sizin için?

Kesin değil ama şimdiden ihtimalleri söyleyeyim dedim.

Çok geçmiş olsun canım.Yaş ilerleyince kemikler hassaslaşıyor.Ondan düşüp kırıyorlar hemencecik bir yerleri.İnşallah çabuk toparlar.
Kurbanim hangi hayvanlari sever???

Hepsini severim:)

Hepsi geliyor ama şirketin yurtiçiyle anlaşması var.Her gün 2 kez geliyorlar:)

Yemeğe çıkmayıp mesajları okuyacaktım ama yetişti.Aferin bana:KK9::KK9::KK9::KK9:

Gidip kupa seçeyim.

Geleneksel kararsızlık zamanım başladı.Dün bir kupa, iki ayraç beğendim ama herrrrrr yere bakmadığım için karar veremedim henüz:KK70:

X