2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)

Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)

beğenirim ben kuşkun olmasın :kahve::kahve: teşekkür ederim :KK14::KK14:

Şanslı kişi ben miyim yoksaaa
lavincim sizin oralarda bir avm bir kitapçı vardı. sanırım cafe ye açılıyordu bir kapısı da. oradan alabilirsin bana kupa mı :KK70::KK70::KK70:

oturmaya mı geldik :KK70::KK70::KK70: gündaşlarım

indir.jpg

__giz__ __giz__ çok içime doğru sen mi alcan bana o_O
benim alacağım kişi içime doğmuştu:KK51:

Çok almak istediğim kurban adaylarımdan birisin kuzum ama başka adayların hisleri daha yüksek olabilir. o_O

K KenyaliZehra birbirine karşılık lı çıkan yok değil mi:21:

Aaa bunu ben de çok merak ediyorum. :KK45:

Benim. :KK28:

İpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri :skandal:

Ankara'ya mı taşınıyorsun kuzum. Gelirim tabi bol bol karşılıklı yeşil çay içeriz, hem de yaseminli. :KK50:

Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)

Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)

Ayy o kişi ben olsam keşkeee

ondan önceki akşam da rüyamda 10 küçük zengi kitabım kaybolmuştu :-):-)

Ben de ancak işle ilgili rüyalar göreyim işte, senin ne aksiyonlu ruyaların var öyle :KK70::KK70:

Rüyalarınızda pek güzelmiş kızlar :KK70: Bende futbolcu Alex i ağırladım geçenlerde. Çaydan sonrada eşimle halısahaya gittiler :KK70: :KK70: :KK70:

X