2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

selam bir kaç soru sorulmuş cevaplayım:KK28:
K KenyaliZehra canım okumak istediklerim kütüphanemde yok kütüphanemde güncel
_Lavin_ _Lavin_ kahve türk kahvesi :KK200:

sevgili kurbancım seninle ilgili çalışmalara başladım seçimlerimi umarım beğenirsin.
@_ezelneva_ tamam canım, ben hemen senin okumak istediklerinin listesine bakayım da oradan kitap seçeyim sana. :dondurma:

O zaman en azından bir kişiyi eledim, geriye kaldı 165457496 kişi :KK70:

:-) :-) :-)
İlahi Çeşmi

ben de tamamlamadım daha aceleci hatunlar, az sakin :skandal:
ayracım yok, daha bi iki çikileta daha almam lazım
bi de hediye paketim yok onu alacağım daha
kitaplarımı seçtim, sipariş verdim ama :KK73:
İtiraf ediyorum kurbanım sen değilsin. Çekiliş yapılmadan önce hep senin katilin ben olcam diye hissetmiştim. Kitapların dahi kafamdaydı :KK70: Ama yanılmışım. Hislerim çok sıkıntılı çıktı peh

Al benden de o kadar.Siyah çayı rahat 10 bardak içiyorumdur.
Günde 1 de mutlaka bir Türk kahvesi:)
@kalinkaselin tereyağlı değil de nutellalı dene bir de :KK48:
Geçen bir yerde Osmanlı kahvesi içtim.Telvesi üstte gibi ilginç bir şeydi.Sevenler denesin derim.
Ben de Osmanlı Kahvesini severim. :KK50:
Gerçi bende sadece ayracımı aldım. Kupa bulamadım. Ama kitaplarım tamamdır:KK66: Kurbanım yollayım mı ?
Ben de kitaplara karar verdim. Allaha şükür :dondurma:
Ayraç hazır :oops:
diğerleri hazır değil, çalışmalara devam :KK55:
Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)

Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)
Yaşasın :KK73: Kalinkacığım, o kupa ile kahve , çay , bilimum içecekleri içerken seni anacağım :KK71:

Şanslı kişi ben miyim yoksaaa
Üzgünüm Lavin, o kişi benim. :KK23:

:p :p :p

selam kızlar.
dün rüyamda bana alacak kişiye sesleniyordum. burada YKM yok ben oradaki x marka göz kalemini kullanıyorum gönderir misin diyordum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tıpkı ben :KK70:
Ben de gün içinde etkilendiğim şeyleri rüyamda görürüm. :KK70: Resmen devamı yaşarım :KK70:
@__giz__ çok içime doğru sen mi alcan bana o_O
benim alacağım kişi içime doğmuştu:KK51:
Asmu, hislerin kuvvetli mi?
Benimle ilgili içine ne doğuyor? (bu gerçek bir sorudur. dilersen özelden cevapla :oops:)
Instagramı olmayan var mı ki :bicak:
Ben :KK28:
Hiçbir sosyal medya hesabım yok hatta:)
Ne mutlu sana. :KK5:
Anket yaptım 5 kişiyr sordum hepsi beğendi kupayı kurbancım sende beğenirsin inşallah
Canım benim, beğenmez olur muyum? :sampiyon: Müsterih ol. :KK22:

X