- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- Konu Sahibi KenyaliZehra
dedim ya kızzzzz instagramı var
Bennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedim ya kızzzzz instagramı var
Ben tamamladım yolluyorum o vakit
Çok uyanık gördüm seni canım.
K KenyaliZehra birbirine karşılık lı çıkan yok değil mi
Sen ve ben varız Birbirimize çıktık ya biz. Aaa! Herkes öğrendi.
Şaka bir tarafa, birbirine karşılıklı çıkan olmadı canım.
@_ezelneva_ tamam canım, ben hemen senin okumak istediklerinin listesine bakayım da oradan kitap seçeyim sana.selam bir kaç soru sorulmuş cevaplayım
K KenyaliZehra canım okumak istediklerim kütüphanemde yok kütüphanemde güncel
_Lavin_ kahve türk kahvesi
sevgili kurbancım seninle ilgili çalışmalara başladım seçimlerimi umarım beğenirsin.
O zaman en azından bir kişiyi eledim, geriye kaldı 165457496 kişi
İtiraf ediyorum kurbanım sen değilsin. Çekiliş yapılmadan önce hep senin katilin ben olcam diye hissetmiştim. Kitapların dahi kafamdaydı Ama yanılmışım. Hislerim çok sıkıntılı çıktı pehben de tamamlamadım daha aceleci hatunlar, az sakin
ayracım yok, daha bi iki çikileta daha almam lazım
bi de hediye paketim yok onu alacağım daha
kitaplarımı seçtim, sipariş verdim ama
O zaman kurbanın benimHiç bişey hissedemiyorum ben
Ben de Osmanlı Kahvesini severim.Al benden de o kadar.Siyah çayı rahat 10 bardak içiyorumdur.
Günde 1 de mutlaka bir Türk kahvesi:)
@kalinkaselin tereyağlı değil de nutellalı dene bir de
Geçen bir yerde Osmanlı kahvesi içtim.Telvesi üstte gibi ilginç bir şeydi.Sevenler denesin derim.
Ben de kitaplara karar verdim. Allaha şükürGerçi bende sadece ayracımı aldım. Kupa bulamadım. Ama kitaplarım tamamdır Kurbanım yollayım mı ?
Yaşasın Kalinkacığım, o kupa ile kahve , çay , bilimum içecekleri içerken seni anacağımKızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)
Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)
Üzgünüm Lavin, o kişi benim.Şanslı kişi ben miyim yoksaaa
O zaman kurbanın benim
hadi yaaaaaİtiraf ediyorum kurbanım sen değilsin. Çekiliş yapılmadan önce hep senin katilin ben olcam diye hissetmiştim. Kitapların dahi kafamdaydı Ama yanılmışım. Hislerim çok sıkıntılı çıktı peh
ay beğenmem mi kuzummmmAnket yaptım 5 kişiyr sordum hepsi beğendi kupayı kurbancım sende beğenirsin inşallah
fotoğrafını göstermek istermisinAnket yaptım 5 kişiyr sordum hepsi beğendi kupayı kurbancım sende beğenirsin inşallah
Tıpkı benselam kızlar.
dün rüyamda bana alacak kişiye sesleniyordum. burada YKM yok ben oradaki x marka göz kalemini kullanıyorum gönderir misin diyordum
Asmu, hislerin kuvvetli mi?@__giz__ çok içime doğru sen mi alcan bana
benim alacağım kişi içime doğmuştu
BenInstagramı olmayan var mı ki
Ne mutlu sana.Hiçbir sosyal medya hesabım yok hatta:)
Canım benim, beğenmez olur muyum? Müsterih ol.Anket yaptım 5 kişiyr sordum hepsi beğendi kupayı kurbancım sende beğenirsin inşallah
Ya sensen nasıl söyleyimhadi yaaaaa
ne alacaktın bana söylesene
ilham gelmesi lazımAsmu, hislerin kuvvetli mi?
Benimle ilgili içine ne doğuyor? (bu gerçek bir sorudur. dilersen özelden cevapla )
.
Haklısın, öyle "ha" deyince olmuyor. Bazen içine doğuyor insanın.ilham gelmesi lazım
hislerime hiç güvenmem bu arada
itiraf ediyorum değilsin dedin yaYa sensen nasıl söyleyim