2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Birkaç saat girmedim 10 sayfa konuşmuşsunuz:bicak:
Sen gebesin çok kahve içme öyle:confused:
9 aydır toplasan 3 _4 kez kahve içtim canım ama çaydan vazgeçemiyorum

Ben de katilime kendimi tanitayim biraz :KK22:
Okumak istedigim kitaplardan almasan da olur. Zevkine guveniyorum :KK66:
Hediyelesmek zaten yeterince guzel. Sen keyif al :KK60: butce marka vs kasma lutfen:KK36:

Turk kahvesi hic sevmem :-)tadini bilmem. kokusu ondan kacmama yetiyor.Zorda kalmadikca kahve yapmayi tercih etmem misafirlere:KK70:ama yizde 80 yapiyorum:KK36::-):-)burnumu tikayarak.
NEscafe tuketirim.Genelde 2si 1arada tercih ederim.

Tam bir cayciyim. Sabah aksam evde cay demlenir.:KK37::KK73:
aa kurbanım benim gibi çaycı çıktı
1 kg Çaykur Tiryaki gönderiyorum sana :halay:

[QUOTE="loliss, post: 49058882, member: aa kurbanım benim gibi çaycı çıktıBirkaç saat girmedim 10 sayfa konuşmuşsunuz:bicak:
1 kg Çaykur Tiryaki gönderiyorum sana :halay:

[/QUOTE]

:KK71::KK71: tesekkur ederim.
:KK37::KK37:
Gel bana bir demligin dibine vuralim:KK70:

Son düzenleme:
Sütlü çay şöyle normal çayı yapıyoruz
Dinlenmeye bırakıyoruz altını kapatıyoruz o ilk harlı ateşi çıkınca kupaya normal çay koyar gibi koyuyoruz ama yarısına kadar sonra kalan kısmına ısıtılmış süt ama çok kaynar olmamalı bosaltiyoruz şekerli severmisiniz bilemiycem ama ben şekersiz sevdim ... puf nokta süt ve çay kaynar olmamalı:)

Tereyağlı kahve : bildiğimiz Türk kahvesi yapıyoruz seker kesinlikle yok Türk kahvesini şekerli seven sevmez
Içine her bardak için bir çay kaşığı tereyağ koyuyoruz pişiriyoruz hepsi bu kreması bi tat veriyo :)

Kızlar bugün o kadar değişik bişey oldu ki
Oğlum oyuncak istedi markete girdik
Benim 1 yıl önce gördüğümde bayıla bayıla aldığım gördüğüm anda aşık olduğum kupa takımı rafta duruyo o markette 1 yıldır gormuyodum bugün şak diye karşıma çıktı :) direk kaptım umarım kurbanım beğenir çünkü Kupami soran o kadar kişi oldu ki...
Kupam çok içime sindi çok:)

Veee kardeşimle kendime ledli sayfa aydınlatıcı alacaktım bugün biraz baktım bide ne girim kampanya yapmışlar 2 alana 1 tane hediye diye bende hediyeyi hediye edicem kurbanıma çok şanslı çok:)

Sütlü çay şöyle normal çayı yapıyoruz
Dinlenmeye bırakıyoruz altını kapatıyoruz o ilk harlı ateşi çıkınca kupaya normal çay koyar gibi koyuyoruz ama yarısına kadar sonra kalan kısmına ısıtılmış süt ama çok kaynar olmamalı bosaltiyoruz şekerli severmisiniz bilemiycem ama ben şekersiz sevdim ... puf nokta süt ve çay kaynar olmamalı:)

Tereyağlı kahve : bildiğimiz Türk kahvesi yapıyoruz seker kesinlikle yok Türk kahvesini şekerli seven sevmez
Içine her bardak için bir çay kaşığı tereyağ koyuyoruz pişiriyoruz hepsi bu kreması bi tat veriyo :)
Çoooook merak ediyordum çayımı demledim az soğusun hemen deniyorum sütlü çay

X