- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Gerçi bende sadece ayracımı aldım. Kupa bulamadım. Ama kitaplarım tamamdır Kurbanım yollayım mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitaplarım tamam.
Çok beğendiğim iki kitabı aldım
Gerçi bende sadece ayracımı aldım. Kupa bulamadım. Ama kitaplarım tamamdır Kurbanım yollayım mı ?
Kitaplarım tamam.
Çok beğendiğim iki kitabı aldım
Çok hızlı kuzum.
Ben sürekli fikir değiştiriyorum.
çok beğeneceksinizYolla canım, bekliyorum
Bana neler aldın Asmu'm
9 aydır toplasan 3 _4 kez kahve içtim canım ama çaydan vazgeçemiyorumSen gebesin çok kahve içme öyle
aa kurbanım benim gibi çaycı çıktıBen de katilime kendimi tanitayim biraz
Okumak istedigim kitaplardan almasan da olur. Zevkine guveniyorum
Hediyelesmek zaten yeterince guzel. Sen keyif al butce marka vs kasma lutfen
Turk kahvesi hic sevmem tadini bilmem. kokusu ondan kacmama yetiyor.Zorda kalmadikca kahve yapmayi tercih etmem misafirlereama yizde 80 yapiyorumburnumu tikayarak.
NEscafe tuketirim.Genelde 2si 1arada tercih ederim.
Tam bir cayciyim. Sabah aksam evde cay demlenir.
[QUOTE="loliss, post: 49058882, member: aa kurbanım benim gibi çaycı çıktıBirkaç saat girmedim 10 sayfa konuşmuşsunuz
1 kg Çaykur Tiryaki gönderiyorum sana
Hersyi severim....Kurbanıma kupa almaya gittim kendime aldım geldim çoooook kötü bir katilim, kurbancım çok karasızım ne sevebilirsin hiç bilemiyorum kupa seçmek çooook zor
Çok beğendim ama şimdi zevk meselesi kurbanım hoşanmayabilirdi e kaçırmıyım boşa gitmesin kendime alayım dedimHersyi severim....
NEden ilk kendine aldin
Bakimm abkimmm merak ettimÇok beğendim ama şimdi zevk meselesi kurbanım hoşanmayabilirdi e kaçırmıyım boşa gitmesin kendime alayım dedim
E severim diyorsan sanada alim kurtar beni bu kararssızlıktan kurbanımHersyi severim....
NEden ilk kendine aldin
Evet:) ben özellikle sütlü içecekleri daha çok seviyorum :) sonra kahve sonra bitki çayı hepsi olur nane limon a biraz mesafeliyim:) sonra çay:)Sahlepi ben de çok severim valla, kışın mis gibi oluyor.
Acaba benim kurbanım da sahlep seviyor mu
Çoooook merak ediyordum çayımı demledim az soğusun hemen deniyorum sütlü çaySütlü çay şöyle normal çayı yapıyoruz
Dinlenmeye bırakıyoruz altını kapatıyoruz o ilk harlı ateşi çıkınca kupaya normal çay koyar gibi koyuyoruz ama yarısına kadar sonra kalan kısmına ısıtılmış süt ama çok kaynar olmamalı bosaltiyoruz şekerli severmisiniz bilemiycem ama ben şekersiz sevdim ... puf nokta süt ve çay kaynar olmamalı:)
Tereyağlı kahve : bildiğimiz Türk kahvesi yapıyoruz seker kesinlikle yok Türk kahvesini şekerli seven sevmez
Içine her bardak için bir çay kaşığı tereyağ koyuyoruz pişiriyoruz hepsi bu kreması bi tat veriyo :)
Çayı şekerli içiyorsan biraz seker at yoksa beenmeyebilirsinÇoooook merak ediyordum çayımı demledim az soğusun hemen deniyorum sütlü çay
Yok canım sade içiyorum bir soru kupaya sadece dem koyup au yerine mi süt koyuyoruz yoksa normal çay koyup süt mü ekliyoruz???Çayı şekerli içiyorsan biraz seker at yoksa beenmeyebilirsin