- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi KenyaliZehra
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biriİpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biriİpucu veriyorummmm, aldığım kupayı kullanabileceğim biri
ee sıra sende :)bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biri
dedim ya kızzzzz instagramı varee sıra sende :)
aha bende benimkinin instegramı var mı diye soruyorsun sanmıştım cevap vermiştim bendededim ya kızzzzz instagramı var
Skosnob un yok
Ankara'ya mı taşınıyorsun kuzum. Gelirim tabi bol bol karşılıklı yeşil çay içeriz, hem de yaseminli.
Rüyalarınızda pek güzelmiş kızlar Bende futbolcu Alex i ağırladım geçenlerde. Çaydan sonrada eşimle halısahaya gittiler
bekar ya da bana da yollayabilirsin diyen evlilerden biri
Skosnob un yok
senden umudumu kesmek istemiyorum da ondan sıkıştırdım kendimi deAhh keşke taşınsak kuzu ama nerdeeee
Seninki daha güzelmiş
Evet kuzu, doğru tahmin
Bana @_ATALANTE alacak gibi geliyor.Pek tanımıyorum demişti.Bir tek benim sosyal medyam yok
Belki de benimBana @_ATALANTE alacak gibi geliyor.Pek tanımıyorum demişti.Bir tek benim sosyal medyam yok
senden umudumu kesmek istemiyorum da ondan sıkıştırdım kendimi de
Herkes hafiyelik yapıyor, bir ben tahmin edemiyorum.
Benim katilim beni tanıyor mu ?
Zaten grubun yarısı bekar, kalanları da bana da gönderebilirsin kupayı dedi
Kim bilir Özgem, belki de benimdir senin katilin
Benim de hiç tahminim yok Herkesi üzerime alınıyorum
Aynen canım, bir kalinkaselin 'den şüphelenmiştim. Ondan sonra herkesi üzerime aldım.
Daha da çok var yaa, haksızlık değil mi bu
Evet ya ama benim seçimlerim bitmedi henüz.
Ben tamamladım yolluyorum o vakitBen de tamamlamadım gerçi hediyelerimi
Ama eğer bana hediye alacak arkadaşım tamamladı ise gönderebilir o, hiç çekinmesin
Ben de tamamlamadım gerçi hediyelerimi
Ama eğer bana hediye alacak arkadaşım tamamladı ise gönderebilir o, hiç çekinmesin