- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.541
3 gündür bilgisayarım yok, yapacaklar bekliyorum ve gösterilen muamele sanki ben bozmuşum gibi.
Ha bire eski maillerden bişey bak diyorlar tek tek açıklama yapıyorum, dosyalara vak diyorlar bikgisyarım yok diyorum, bu sefer başkasından bak diyorlar. Odada 3 kişiyiz benden isteme başkasından iste madem ama yok, illa ben olacak. En son patladım bugün. Zaten mutsuzum, kendi işimi yapmıyorum bide böyle gereksiz şeylerle uğraşıyorum.
Çok mutsuzum burda, arkadaş olarak ortam iyi iş olarak kötü ama elim kolum bağlı. İşsizlik zaten yüksek, bide bizim burası küçük iyice yer yok çalışmaya. Allah kurtarsın tüm işyerinde mutsuz olanları inşallah diyorum.
Umrumuz da değil üzülmüyoruz bizBu sene ne güzel gidiyor derken baksana sen işe yeni açtım forumu okudum üzüldüm
xyzt-5544 canım her iş yerinde oluyor bu tür sıkıntılar takma stres yapma Allah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda verir inşallah.
Acaba nedir nedir
İtiraf etmek zorunda kaldın
Baya direndim ama olmadııİtiraf etmek zorunda kaldın
canım gerçekten her işyerinde var bu sorunlar, ben güya dört yıl mühendislik okudum şimdi sekreterden hallice çalışıyorum bütün gereksiz işleri yapıyorum, kendimi gereksiz işler müdürü ilan ediyorum
o yüzden boşver maaşını alıyon mu tamam ötesini takmamaya çalışacaksın kulakları kapayacaksın
Ben işleri hızlı yapıyorum anladım ki yaptıkça lüzumsuz iş yüklemeye de başladılar ben de kendimi oyalamaya başladım. Bi teklif hazırlarken 2 dk da biten iş KK da takılırken 10 dk oluyor, iyi oluyor dedim. Yoksa kargo fişlerini bile yazdırıyorlar, bana ne ki sonuçta. Ben nefes almadan çalışırken asıl görevi bunlar olanlar yatıyor.Tahmin edebiliyorum Canım. 1 sene yaşadığım olumsuzlukların hepsine direndiğim için ve pes edip istifamı vermediğim için şu an kendimle gurur duyuyorum. Gerçi ben bi kaç kere müdürle direk atarlanıp istifa etmiştim bahtıma kaldım ama olsun
Şimdi şartlar değişti sefasını sürüyorum. Yine bunaldığım anlar oluyor ama hangi işte olmmuyor ki?
Bir de zaman geçtikçe anlıyorsun. Yanlış tepki gösterdiğin için zorlandığını. Seneye bugününü yorumlarken daha farklı tepki veren bir çeşmi olacak. Aynı ya da daha olumsuz durumlarla karşılaşsanda seni etkilemeden geçirmesini öğrenmiş olacaksın güven.
Ama anlıyorum işini sevmezken çalışmak ne demek. Umarım farklı bir kapı açılır da keyifli bir iş hayatın olur.
Ama şunu da unutma. İşinde ne kadar çok angarya olursa olsun şanslısın ki kendine vakit ayırabiliyorsun. Kitap okuyorsun.
bu her yerde mümkün değil.
kuzum bak ben kamudayım burada bile sorun var heryerde var. boşver yapacak birşey yok.
Amin inşallah, biran önce alabilsem bu karşılığı keşke, çok YoruldumBu sene ne güzel gidiyor derken baksana sen işe yeni açtım forumu okudum üzüldüm
xyzt-5544 canım her iş yerinde oluyor bu tür sıkıntılar takma stres yapma Allah emeklerinin karşılığını en kısa zamanda verir inşallah.
Yurda geldim bekliyorum, hadi gelsin artık.
xyzt-5544 canım sıkmamaya çalış canını, her yerde bir şey çılıyor mutlaka, bir işin var iyi ya da kötü buna şükür, bak ben onu arıyorum, daha bulamadım. Eminim ki bulduğumda ben de böyle dile getireceğim, her şeyin en iyisi olsun, hakkını verelim diyoruz ama ne yazık ki bazı şeyler elimizde değil. Sen mutlu ol, o kendi sosyal hayatında sıkıntı yaşasa da çalışanına yansıtır, iş çatacak yer arasın.
3 gündür bilgisayarım yok, yapacaklar bekliyorum ve gösterilen muamele sanki ben bozmuşum gibi.
Ha bire eski maillerden bişey bak diyorlar tek tek açıklama yapıyorum, dosyalara vak diyorlar bikgisyarım yok diyorum, bu sefer başkasından bak diyorlar. Odada 3 kişiyiz benden isteme başkasından iste madem ama yok, illa ben olacak. En son patladım bugün. Zaten mutsuzum, kendi işimi yapmıyorum bide böyle gereksiz şeylerle uğraşıyorum.
Çok mutsuzum burda, arkadaş olarak ortam iyi iş olarak kötü ama elim kolum bağlı. İşsizlik zaten yüksek, bide bizim burası küçük iyice yer yok çalışmaya. Allah kurtarsın tüm işyerinde mutsuz olanları inşallah diyorum.
Bastırmayı öğrenmelisin.Her zaman olamam
Daha gelmedi mi kargoooo
Anlıyorum seni canım.Evde eşimizle, çoluk çocuğumuzla günde 9 saat geçirmiyoruz. Evde 4 - 5 saat sonra yatıp uyuyoruz. O yüzden işte huzur çok önemli. Yıllarca ayaklarım geri geri gitti ama Allah sabrın sonunda ödülünü veriyor. Senin de öyle olur umarım.