- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.501
Polemik yasak diyorlar da bariz sataşma varken belirli bir seviyede cevap verilince neden ceza oluyor anlamadım. Gerçi ben sitedeki ban sebeplerini hiç algılayamıyorum.Yani bende anlamadım. Özgenin yorumunda hiç birşey yok. o zaman beni de madem banlasınlardı. Bide hiç mi cevap vermeyeceğiz anlamadım. Kız mübarek dinden girmiş hediyeden çıkmış. Özge nin muhtemelen ilk banıdır çabuk gelir pudra biraz daha uzun sürebilir. yarın gelir kanımca 24 saat olduğunu varsayarsak
Neee özgeyle pudra mı banlanmış
özgecimmm sana sesleniyorum şu istanbuldan aldığını çok sevdiği not defterini gönder rahatlasın. Hep o defter yüzünden bunlarPolemik yasak diyorlar da bariz sataşma varken belirli bir seviyede cevap verilince neden ceza oluyor anlamadım. Gerçi ben sitedeki ban sebeplerini hiç algılayamıyorum.
Katilciğim Selin'de banlanmış
Ben o seviyeye düşülmemesi taraftarıyım. İhtiyacı olan birine hayrına versin daha iyi.özgecimmm sana sesleniyorum şu istanbuldan aldığını çok sevdiği not defterini gönder rahatlasın. Hep o defter yüzünden bunlar
Evet acaba katilciğin banlı mı bansız mı:)Sinirimi zıplattı malum şahıs.
Halbuki belki kargom gelecek benim bugün, ne mutluluğumu baltalarsın
ay limit mi var acaba, ya da yanlış mı anladım
vermedi şimdi
Ben yarin ugrasayim da puanimi 10bin yapayim..
Hemmen okudum calismalarina yarında yorum çalışmalarına başlıyorum o kitapların hepsi hepsi hepsi benim olacak .... vurcam kırbacı vurcam kırbacı:)
Dürüstlük yapıp okumadıklarını boş mu bıraktın yoksa benim gibi çakallık mı yaptınToplam puanınız: 2006
elimden gelen herşeyi yaptımBir kaç yorumum onaylanacak. Çok olmayacak
Benim çok kitabım yok zaten orada 2 safya tek var. Bir çoğunu okudum.Dürüstlük yapıp okumadıklarını boş mu bıraktın yoksa benim gibi çakallık mı yaptın
Dün aynı şeyi düşündm ben de yorum yazarkenBenim çok kitabım yok zaten orada 2 safya tek var. Bir çoğunu okudum.
Okumaklarımı yorumladımBeni bulunu okumadım ama güzel olduğunu biliyorum
Ben yorumlara çok bakardım alırkenartık oraya da güvenemeyeceğim
2100 puan da benim var.Toplam puanınız: 2006
Ne olmuş burada yahu? En banlanmayacağını düşündüğüm insanlar bunlar... Şoke oldum
Olay ne?
Diğer konuya bak anlarsın canım
Toplam puanınız: 2006
belki seninki de gelirBenim kurbanımın kargosu verilmiş dağıtıcıya