- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.561
yerim ben seniPeki, yüreğimdeki sevginle idare ederim gelişlerine kadar.
Gelmedi henüz, gelince yazarım hemen. Bekliyorum.
ay internetim de bitti göremiycem hediyeleri akşam gelirseGeçen sene ilk ben almıştım, bu sene en son ben alacağım. Ayarım yok cidden.
aaa lavin kime aldığını açıkladı
İtiraf etmek zorunda kaldın
Evet maaalesef. Ama Pudra orjinalini attı bana tamir edeceğim
Kalbi mi temiz yoksa Cin mi bilemedimaaa lavin kime aldığını açıkladılavin bu kurallara aykırı biliyorsun değil mi?
Çekilişi yapan kişi olarak seni uyarmak zorundayım.
(şaka yapıyorum sakın alınma ve beni KİB'leme LAVİN :) )
Bu arada kızlar geçen gün 4 - 5 kişi kalmıştı da ASMU kimin kime alacağını tahmin etmişti ya; hepsi tuttuyüreği temiz demek ki ASMU'nun
ay internetim de bitti göremiycem hediyeleri akşam gelirse
Ay niye gelmedi kiiiiGeçen sene ilk ben almıştım, bu sene en son ben alacağım. Ayarım yok cidden.
yok canım dağıtıma çıkmış ya gelir bugün inşallah görürsünAy gün bitecek, ben de görememekten korkuyorum.
Ay niye gelmedi kiiii
yok canım dağıtıma çıkmış ya gelir bugün inşallah görürsün
ya bu arada KİB ne oluyor ben tam bilemiyorum da?
teşekkürlerYöneticilere yazılan bir mesajla ilgili bildirim yapıyorsun.Her yorumun altında K.İ.B diye bir yer var ya ordan. Mesela hakaret içeren bir mesajı oradan iletiyorsun hemen müdahale ediyorlar.
Yüreği temiz diyelim bizKalbi mi temiz yoksa Cin mi bilemedim
Mesela polemik çıkaranları da...ya bu arada KİB ne oluyor ben tam bilemiyorum da?
açılımı ne acaba? Kötü İçerik Bildirimi olabilir mi?Yöneticilere yazılan bir mesajla ilgili bildirim yapıyorsun.Her yorumun altında K.İ.B diye bir yer var ya ordan. Mesela hakaret içeren bir mesajı oradan iletiyorsun hemen müdahale ediyorlar.
Kalbi mi temiz yoksa Cin mi bilemedim