2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Başta katilim giz olmam üzere, herkese çok ama çooook teşekkür ederim
Paketleriniz için, özeniniz için, önem ve kıymet verdiğiniz için.. Ne mutlu sorunsuz bir çekiliş geçirdik İnsanın birbirini tanıması duygularına dokunabilmesi ne güzel

2018 için yine yeniden, Sherlock Holmes olarak karşınızda olacağım

Hepinizi seviyorum

Ben de başta katilim olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana çok tatlı bir de kurban kazandırdınız bu sene, çok keyif aldım. Hediyelerime sevindiğim kadar kurbanıma da alırken o kadar keyif aldım ki, sizlerin hediyelerini de o mutlulukla benümsedim, aynı duyguları paylaştım.

Çok güzel bir yıl olur umarım hepimiz için.

Asmu'm seneye katilimi tekrardan kulağıma fısılda olur mu ?

Naif bilgelerimiz gelene kadar ben de bir not suseyim suraya. Cok ama cok keyifli gecti bu sene cekilisimiz. Kurbanimi da katilimi de bir digerinizden ayiramiyor ve o kadar da cok seviyorum.
Iyi ki tanimisim sizleri. 2017 yi harika gecirip 2018 i heyecanla karsilamak yine vazifemiz olsun.

Anaaaaa veda zamanı gelmiş yine
Ne mutlu bize ki hepimiz aynı oranda memnun olarak tamamladık bu çekilişi, şükür yüzlerimiz gülüyor kitap günümüzde de aynı mutluluğu sene boyunca devam ettirmemiz ve seneye yılbaşı çekilişinde seri katilim ve kurbancıklarımla tekrar görüşmek dileklerimde, yeni bir sayfada görüşmek üzere

veda zamanı mı, ama ben ağlarım
neyse hep beraberiz sonuçta
hediyelerini alan kızlar güle güle kullanın hepsini, çok güzel her biri, katillerin de keselerine bereket
ben de canım katilim xyzt-5544 ve hediyelerimi beğenen kurbanım kalinkaselin başta olmak üzere hepinize çoook teşekkür ederim
iyi ki varsınız kızlar, sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…