- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.401
İlkatandığımda bırakmadım devam etmek istedim ama hiç teklif alamadım neredeyse..Unuttum diyorsun ondan oyle geliyor sana.
Millet site kurup ne asamalara geliyor.
Koreltme kendini.
Reklam teklifleri de gelir sana.
Gelir de saglarsin.
Blogcular nasil.
Tesvik edelim seni...
imza gibi olmuş mrskumsel. çok güzel duruyor:)Y yesil_zeytin_ mrskumsel miş kullanıcı adım kitapyurdunda
güzeldir ama iş bankası istiyorumY yesil_zeytin_ budalanın iletişim yayınları çevirsi var
3300 puan
http://www.kitapyurdu.com/kitap/bud...og&sort=purchased&order=DESC&page=49&limit=20
o da güzeldir
instagram adım da öyleİlkatandığımda bırakmadım devam etmek istedim ama hiç teklif alamadım neredeyse..
geçti bizden
imza gibi olmuş mrskumsel. çok güzel duruyor:)
güzeldir ama iş bankası istiyorumKitaplığımda güzel dursun
yarın en geç onaylanır kuzumYorumlarım ne zaman yüklenir de onaydan geçer acaba. Onlar da eklenirse 3bini geçiyorum
instagram adım da öyle
biraz kezbanca gibi geliyo gerçi bana, instagramda görüyorum böyle pembiş pembiş sunumlu gelinler genelde mrs.soyismi şeklinde isim kullanıyo
yarın en geç onaylanır kuzum
hey maşallah naptın sen öyle
ben de gerilere gidip tüm yorumlanacakları yorumladım, hunharca sömürdük siteyi
Aaa ben hiç görmedim mrs falan. Hatta kaliteli bile geldi gözümeinstagram adım da öyle
biraz kezbanca gibi geliyo gerçi bana, instagramda görüyorum böyle pembiş pembiş sunumlu gelinler genelde mrs.soyismi şeklinde isim kullanıyo
Ben hemen hemen hepsini yorumlamışımyarın en geç onaylanır kuzum
hey maşallah naptın sen öyle
ben de gerilere gidip tüm yorumlanacakları yorumladım, hunharca sömürdük siteyi
minnak diilimmm ama merak ettim, nasıl tayt foto atsanaaaaMelinda kargom geldi çok güzel. Sende bu tayttan almalısınminnaksın ya
ben evde gidiyorum. vardı bir tane daha aldımminnak diilimmm ama merak ettim, nasıl tayt foto atsanaaaa
benim basenlerim vartayt üstüne uzun şey giymem lazım totomu kapamalıyım
Ya dun bir de 280 tl lik alisveris yaptim aklima gelmedi hicsüpersin, maşallah neler alınır o puanaa
ayyy neler aldınnnYa dun bir de 280 tl lik alisveris yaptim aklima gelmedi hic
Yarina detayli inceleyip alayim birseyler