- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.381
Uye isen okuduklarina da yapabiliyorsun.ama sadece satın aldığın kitaplara yprum yapabiliyorsun değil mi?
benimde içime sinmiyor biliyormusunaynen, ben de çok üçkağıt olmasın diye okuduklarıma yorum yapıyom
henüz okumadıklarımı da okuduktan sonra yorumlucam
Ben eskiden program falan yapıyordum. Şimdi körerdimUye isen okuduklarina da yapabiliyorsun.
Yani gecen sene ben yapiyordum..
Kitapyurdunun kutuphanem uygulamasi da guzel ama eksiklikleri var.
Ben mesela kereme kardeslerime de kitap aliyorum hepsini kutuphaneme eklemis.
Sinirler
Vikitaba ayri gicigim takan yok
Sanal darbe mi yapsak
Ayy Asmu yapsana yaaa.Ben eskiden program falan yapıyordum. Şimdi körerdimAslında gaza gelsem ben yapsam ne güzel olur ama unuttum üşeniyorum
kitapyurdu mu? ben de aldıklarımı yıldızlayayım.Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme var
oraya tıkla
orda şimdiye kadar aldığın kitapları yıldızlarsan 10 puan
yorum yazarsan 20 puan kazanılıyor
benim de geç dank etti, baya bi yaptım yıldız ve yorum ondan 1800 lü puanlardan 3000 li puanlara çıktım
sen de yap
Doğru ama 4 senedir hiç uğraşmadım. Tasarımını yine yaparım da ama yazılım için hiç güvenmiyorum kendimeAyy Asmu yapsana yaaa.
Valla sevaba girersin.
Ne guzel yetenegin var.
Hem site gibi kursan burdaki uyelerle baslar reklamlarla gelir de saglarsin.
benim puanım da hesaplarıma göre gün kitaplarını alınca Kolera Günlerinde Aşk'ı almaya yetecekkitapyurdundan beleş aldığım Sapiensçiğim gelecek
aynen, ben de çok üçkağıt olmasın diye okuduklarıma yorum yapıyom
henüz okumadıklarımı da okuduktan sonra yorumlucam
hiç hatırlamıyorumbenimde içime sinmiyor biliyormusunokumadıklarımı yorumlamam orada melinda mısın
Unuttum diyorsun ondan oyle geliyor sana.Doğru ama 4 senedir hiç uğraşmadım. Tasarımını yine yaparım da ama yazılım için hiç güvenmiyorum kendime
yorum yapıyon ama puan vermiyo sanırım di mi satın almadıklarımız, okuduklarımızUye isen okuduklarina da yapabiliyorsun.
Yani gecen sene ben yapiyordum..
Kitapyurdunun kutuphanem uygulamasi da guzel ama eksiklikleri var.
Ben mesela kereme kardeslerime de kitap aliyorum hepsini kutuphaneme eklemis.
Sinirler
Vikitaba ayri gicigim takan yok
Sanal darbe mi yapsak
Evet puan vermiyor.yorum yapıyon ama puan vermiyo sanırım di mi satın almadıklarımız, okuduklarımız
evet kuzumkitapyurdu mu? ben de aldıklarımı yıldızlayayım.
puan kataloğu var ya canımBugün kontrole gidicez minnoşla, geldiğimde evde paket beni beklesin lütfen
benim puanım da hesaplarıma göre gün kitaplarını alınca Kolera Günlerinde Aşk'ı almaya yetecek
Ama kuzu puanı kullanmayı nasıl becercem bilmiyorum
bakim canım ama belli başlı kitaplar var puandaBudalaya baktım yokmuş puan kısmında. Melinda sende bakarmısın müsait olduğunda. acaba gözümden mi kaçtı
Sayenizde puanima bakmak aklima geldi.
5419 ppuanim varmis..
YIldizlama yorum da yapayim
Epeydir yapmamistim.
Sagol Ozgemsayende bakmak aklima geldi.
Kataloga da bakayim.