2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bu ay çok açıldım, hem de kendime tek bişey almadan
Hep kocam olacak o koca kafaya çalıştım, alışveriş yapamıyorum, kıskandım tabi
Bende eskiden birşeyler almıştım. Büyük gelmişti iade etmiştim. Para puan olmuştu. Artık harcayayım dedim. Ablama kardeşlerime aldım hep zaten.

@loliss hamile hamile ne güzel bir paket hazırlamışsın
K KenyaliZehra çok güzel hediyelerin
sağ ol Skosnob
((
benim kocam Rusyaya gitti bir de
adam dün gitti, gittiği gün Rus büyükelçisi vuruldu
Melinda inanır mısın? Eşinin nereye gittiğini bilmediğim halde bu olayı duyunca "Melinda'nın eşi yurt dışına gitti. İnşallah oralarda değildir." dedim

Günaydın
artık güzel şeyler olsun

günaydın kızlar
Bu cendereden hayırlısıyla kolaylıklarla çıksın ülkemiz inşallah daha fazla canlar yanmasın

_meLinDa_ Allah kavuştursun canım

_meLinDa_ tez zamanda kavuşun inşallah canım.

Ülke olarak da güzel günler gelsin artık, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok amin.
Neden bilmiyorum ama hiç keyfim yok bugün..

Aynı tatsızlık bende de var. Bütün günü yataktan çıkmadan uyuyarak geçirmek isterdim. Hiç tadım yok.

Benim de uyumak- uyusmak istiyorum.
NEden olacak ASMU, ülkenin halinden. Artık bıkkınlık oldu. Yılgınlık oldu. Korku kültürü oldu. Allah feraha çıkartsın hayırlısı ile...

sağ ol Skosnob

((
Melinda inanır mısın? Eşinin nereye gittiğini bilmediğim halde bu olayı duyunca "Melinda'nın eşi yurt dışına gitti. İnşallah oralarda değildir." dedim
içine doğmuş kuzum demek
konuşuyoruz bir sıkıntı yok keyifleri yerinde
inşallah da böyle devam eder, hayırlısıyla bir gelsin de

Benim daha 1600 puanım var da merak ettim biriktirip de kullanabilirsem başıma gelecekleri
Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme var
oraya tıkla
orda şimdiye kadar aldığın kitapları yıldızlarsan 10 puan
yorum yazarsan 20 puan kazanılıyor
benim de geç dank etti, baya bi yaptım yıldız ve yorum ondan 1800 lü puanlardan 3000 li puanlara çıktım
sen de yap

Benim daha 1600 puanım var da merak ettim biriktirip de kullanabilirsem başıma gelecekleri
Listelerim kısmında şimdiye kadar satın aldıklarım diye bir sekme var
oraya tıkla
orda şimdiye kadar aldığın kitapları yıldızlarsan 10 puan
yorum yazarsan 20 puan kazanılıyor
benim de geç dank etti, baya bi yaptım yıldız ve yorum ondan 1800 lü puanlardan 3000 li puanlara çıktım
sen de yap

Ahaa çok iyiymiş bu
Puzzle aldığım siteden yapıp 40 lira indirim kaznamıştım, demek kitapyurdunda da çakallık varmış, ilgileniyorum hemen bu konuyla

ama sadece satın aldığın kitaplara yprum yapabiliyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…