- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.421
ben en fazla 177 tl lik yaptım o da geçen ayhiç 280 tl lik kitap almadım
hiç 280 tl lik kitap almadım
Düzenim yok ya o yüzden almak istemiyorum. Kitap taşımak çok çok zor.ben en fazla 177 tl lik yaptım o da geçen ay
he bi de bir sene tüyapta kendimi kaybetmiştim o zaman ne kadar tuttu bilmiyom
ben de kütüphanede gördüm. evet tuğla gibi olduğunu biliyordum ama gene de "o neydi gız?" diyorumbende budalayı almıştım şimdi gelmiş, bakınca bir gözüm korktu muhtemelen ocak ayı boyunca ancak budalayı okurum
benim de eski bi üyeliğim vardı ama onu hiç hatırlamıyorumMelinda su yildizla yorumu Ouija soyledib meger Ben him yildizlamamisim :) 6 sayfa Kitap birikmis:) 2009 da uye olmusum :)
Bide onlara yorum yaparsam of yüzyıllık yanlızligi alırım:) daha yeni puanıyla kitap almıştım bende ama bunu bilmiyodum:) iyi oldu:)
Gecen sene almadik dogru duzgun.hiç 280 tl lik kitap almadım
bir gün bende alıcamGecen sene almadik dogru duzgun.
acisini cikartcam.
Ya Keremin cocuk kitaplari da cok tutuyor.
Yoksa daha alcaktim da
Sen daha çok idefixten alıyordun sanki.Bu kitapyurdu olayını anlamadım. Yorum yazınca mı puan topluyoruz?
Eski alışverişlerimden aldığım kitapları puanlayayım ben de madem. Evet idefixçiyim daha çok.Sen daha çok idefixten alıyordun sanki.
kitapyurdu alışveriş yapınca, aldığın kitap hakkında yorum ve puanlama yapınca puan topluyorsun.
Ben onun 1 ve 2 yi okudum.Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocuklarını göremedim var mıydı sende:)
keyifle oku
Aaa bu 1 ve 2 li. Tek değil mi yaBen onun 1 ve 2 yi okudum.
Kardesime verdim..
3u kardesim alcakmis .
kargo şirketiyle görüştün mü hiçKurbanim hala kargomu almadi mi ya ..
Yogunum
Aklim kargoda sinirim zipladi artik
Hayir bebisim ..Aaa bu 1 ve 2 li. Tek değil mi ya