- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.281
Çikolata ile çok aram yok. Bitter yerim ve lolis benim için şahane seçimler yapmış.K KenyaliZehra tatlım hediyelerine bayıldım,en çok da içinden çıkan notlara aklım gidiyor. Bayılıyorum!
loliss 'im eski katilim kesene bereket, bu sene beni istemedin. Çok güzel seçimler, benim gibi birini daha yazarla tanıştırdın.
K KenyaliZehra im güle güle kullan her birini çoook güzeller
tatlı dostumloliss karnı burnunda halletti hepsini valla, aferin kız sana
işte tanıdığımız sevdiğimiz insanlarla yapınca tadından yenmedi cidden
çook mutluyum ben de
ve sırada gün var üstelik
o iş ALLAHa emanet filo. Artık inşallah denk gelmez diyoruzMelinda bir şey soracağım bu gün işi nasıl oluyor? Hayır katılmayacağım ama merak ettim.
Şimdi diyelim sana alacağız. Senin vikitap üyeliğinden bakıp alıyoruz da mesela XXX kitabı ben de alıp başka arkadaş da alırsaonu nasıl ayarlıyorsunuz?
Melinda bir şey soracağım bu gün işi nasıl oluyor? Hayır katılmayacağım ama merak ettim.
Şimdi diyelim sana alacağız. Senin vikitap üyeliğinden bakıp alıyoruz da mesela XXX kitabı ben de alıp başka arkadaş da alırsaonu nasıl ayarlıyorsunuz?
o iş ALLAHa emanet filo. Artık inşallah denk gelmez diyoruz
umarım alınmıyordur:)Kız Allah senin iyiliğini versin, kahkaha attım ofiste adım deliye çıkacak
umarım alınmıyordur:)
o iş ALLAHa emanet filo. Artık inşallah denk gelmez diyoruz
tahmin ettiğim gibiHazır bilgisayarım yapılmışken hemen ben atlayıp cevap vereyim bu soruya
Özelden grup kuruyoruz kuzu, orda herkes hangi kitabı almak istediğini yazıyor, böylece pişti olmuyoruz
Kesene bereket lolisciğim hepsi pek şeker:)K KenyaliZehra canım benim beğenmene çok sevindim
Geçen yıl da çok sevdiğim arkadaşım__giz__ di kurbanım, bu yıl yine çok iyi tanıdığım,çok sevdiğim filoma alcam diye çok mutlu oldum
Hoş bu yıl kim çıksa çok çok severek hazırlardım, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Güle güle kullan, lambayı son gün yetiştirdim çok şükür, aslında Türk kahvesi fincanı istedim ama içime sinen bir şey bulamadım, bu da idare eder artık
Ayrıca herşeyi ayrı ayrı paketlemek mirayın fikriydi
Ayracın bir benzeri bende de var
Araman, sıcaklığın ayrıca mutlu etti beni
Öyle işte
Yok be ne alınacağım?umarım alınmıyordur:)
Yok be ne alınacağım?
yalnız bir anoldum bir saniyeliğine
Kesene bereket lolisciğim hepsi pek şeker:)
K KenyaliZehra güle güle oku kullan tüket:) Rabbim tez zamanda doğru insanla hayatını birleştirmeyi ve minnak minnak filozoflar büyütmeni nasip etsin.
ilahi Asmu
tahmin ettiğim gibi
ayrıca merakımı giderdiğin için teşekkür ederim.
Sağol kuzum benim. Bide gizeme edelimİnşallah hayırlısı ile...
Ben de aynı duayı senin için ediyorum Asmu, gönlüne göre bir insanla evlenip senin gibi tatlı , şakacı Asmu'ların olmasını...
Oy canım benim sen de sağ ol.K KenyaliZehra canım benim beğenmene çok sevindim
Geçen yıl da çok sevdiğim arkadaşım__giz__ di kurbanım, bu yıl yine çok iyi tanıdığım,çok sevdiğim filoma alcam diye çok mutlu oldum
Hoş bu yıl kim çıksa çok çok severek hazırlardım, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Güle güle kullan, lambayı son gün yetiştirdim çok şükür, aslında Türk kahvesi fincanı istedim ama içime sinen bir şey bulamadım, bu da idare eder artık
Ayrıca herşeyi ayrı ayrı paketlemek mirayın fikriydi
Ayracın bir benzeri bende de var
Araman, sıcaklığın ayrıca mutlu etti beni
Öyle işte