- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.321
Bizi de katillerimiz böyle sevsin artık napalım
Seneye birbirimize çıkalım çeşmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi de katillerimiz böyle sevsin artık napalım
Bende üstelik melisayla tanışıyoruz :) üzgünüm:) seneye daha deneyimli olicigim:)Hediyelerimi alınca aramayı bi ben akıl edemedim ya, yuh olsun bana
Daha dun aksam esimle bunlari konustukHer TV yi acisimda bir olay Allahım ne olacak böyle??? Savaş çıkmasından çok korkuyorum kızlar o kitapta okuduğum insanların acılarını çekmekten , oğlumun gözümün önünde aç kalmasindan , annesiz babasız vatansiz buyumesinden.... her gece ağlamak zorundamiyim ??? Dünya gözüme o kadar korkunç geliyor ki artık.... şu pis dünyaya ikinci bir çocuk getirmekten çok korkuyorum , getirdiğim çocuğa sahip cikamamaktan çok korkuyorum , son yıllarda , aylarda ,günlerde korkum git gide artıyor hatta o kadar artiyorki tek hissettiğim şey korku olmaya başlıyor...
Az önce eşimle konuşuyoruz savaş çıkarsa napıcaz diye ??? Ben hiç biryere gitmem ya olurum ya öldürürüm dedi asıl ben hiçbir yere gitmem dedim oğlumuzu annelere memlekete bırakırız falan dedik ... Allahım bunları konuşmak bile o kadar korkunç ki....Daha dun aksam esimle bunlari konustuk
Ebeveyn olunca daha da daha da acitiyor herseykorkutuyor.
şurdan mı şurasıBana cinler gelecek.
o gün bir sürü koli teslimi vardı. kargo takibi için sonra getircez fiş dediler.,
getirmişler ben yokken takip numarası yok
bugün arayamadım da yoğunluktan
hayır şurdan şurası neden aksadı kayıp mı ettiler yoksa
yarına çok pis fena yapcam onları
şurdan mı şurası
Sanırım en yakın benim
Tamamdır canım, anlaştıkSeneye birbirimize çıkalım çeşmi
Ben de inşallahBende üstelik melisayla tanışıyoruz :) üzgünüm:) seneye daha deneyimli olicigim:)
Her TV yi acisimda bir olay Allahım ne olacak böyle??? Savaş çıkmasından çok korkuyorum kızlar o kitapta okuduğum insanların acılarını çekmekten , oğlumun gözümün önünde aç kalmasindan , annesiz babasız vatansiz buyumesinden.... her gece ağlamak zorundamiyim ??? Dünya gözüme o kadar korkunç geliyor ki artık.... şu pis dünyaya ikinci bir çocuk getirmekten çok korkuyorum , getirdiğim çocuğa sahip cikamamaktan çok korkuyorum , son yıllarda , aylarda ,günlerde korkum git gide artıyor hatta o kadar artiyorki tek hissettiğim şey korku olmaya başlıyor...
hay Allah yabenim kocam Rusyaya gitti bir de
adam dün gitti, gittiği gün Rus büyükelçisi vuruldu
dün Ankara'da bir sergide Rus Büyükelçisini vurmuş bir polishay Allah ya
benim kocam Rusyaya gitti bir de
adam dün gitti, gittiği gün Rus büyükelçisi vuruldu
Büyük sorun çıkmayacak inşallah kuzu. İki taraf da sağ duyulu davranıyor şuan için.
amin kızlar
amin kızlar
zaten ülkeye girişte baya sorgulamışlar, mezhebini bile sormuşlar
çıkışta da sorun olmadan gelsin inşallah