- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #3.301
özel mesajlarda organize oluyoruz canım, ortak mesaj yazıyoruz özelde ordan haberleşiyoruz ben şunu seçtim gibilerindenÇikolata ile çok aram yok. Bitter yerim ve lolis benim için şahane seçimler yapmış.Fakat bu ETİ içibol olayı çok hoş oldu.
Aaa! Bu neymiş hiç görmemiştim dedim ve kutumda çıktı acun bey
sağ ol canım, seneye de sen bize lohusa halinle hediye paketi hazırla inşallah olur mu?
(kusura bakma bunu çok yazıyorum. SIKIYORSAM özür dilerim.)
sağ ol Pudra
evet...
Melinda bir şey soracağım bu gün işi nasıl oluyor? Hayır katılmayacağım ama merak ettim.
Şimdi diyelim sana alacağız. Senin vikitap üyeliğinden bakıp alıyoruz da mesela XXX kitabı ben de alıp başka arkadaş da alırsaonu nasıl ayarlıyorsunuz?
O özel grupta hediye alınacak kişi olmuyor değil mi?özel mesajlarda organize oluyoruz canım, ortak mesaj yazıyoruz özelde ordan haberleşiyoruz ben şunu seçtim gibilerinden
duana da amiin diyorum, sıkmıyorsun elbette ama sadece biraz zaman alacak benim melindanın teşrifi
O özel grupta hediye alınacak kişi olmuyor değil mi?
En azından kimin ne aldığı sürpriz olsun.
bana ne oluyorsa
İmza: hariçten gazel okuyan filozof
kız tabi ki olmuyoO özel grupta hediye alınacak kişi olmuyor değil mi?
En azından kimin ne aldığı sürpriz olsun.
bana ne oluyorsa
İmza: hariçten gazel okuyan filozof
Doğru tahmin kuzu, onu dışlıyoruz, gruba almayıp arkasından konuşuyoruz
Asmu sağ ol , neyime lazımsa merak ettim işte.
kız tabi ki olmuyo
hediye alınacak kişinin kuyusunu rahatça kazıyoruz özel mesajlarda
O zaman bize hediye göndermek isteyenler sıraya girerÇok sağ olun bekar sultanlarım, aminnn inşallah hakkımızda hayırlısı olan birileriyle evleniriz biz de. Evli, mutlu ve belki de çocuklu kervana katılırız.
o zaman da herkes çocukluya alırO zaman bize hediye göndermek isteyenler sıraya girer
herkes evliye alıyor malum
O zaman ben (Allah nasip ederse) evlenir evlenmez çocuk yapayım.o zaman da herkes çocukluya alır
ben de merak ediyorumloliss canım kesene bereket eline sağlık karnın burunda bir dolu uğraşmışsın K KenyaliZehra canım güle güle oku güle güle kullan hediyelerin hepsi çok güzel, bir de ben seni çok merak ettim instagram da vs ekleşebilir miyiz?
Melike çok merak edilecek birisi değilim.loliss canım kesene bereket eline sağlık karnın burunda bir dolu uğraşmışsın K KenyaliZehra canım güle güle oku güle güle kullan hediyelerin hepsi çok güzel, bir de ben seni çok merak ettim instagram da vs ekleşebilir miyiz?
Canım ben evlenirsem şayet pek de onların gazı ile olmaz.Y yesil_zeytin_ K KenyaliZehra bence bize almamak içün bahane uyduruyorlar, şimdi evlenemiyeceğiz ya onu ortaya attılar.istekleri bitmez bunların evlenmeyelim gaza gelip hemen.
ben birisi daha alır bugün zannediyordum amaYok mu hediyesi gelen. Dükkanı kapatıyoruz
Hediyelerimi alınca aramayı bi ben akıl edemedim ya, yuh olsun bana