2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Soruyu ben sordum ama cevaplamamışım.
Her türlü çay ve kahveyi severim. Bitki çayı salep dibek kahve damla sakızlı kahve hepsine açığım. Siyah çayı saymıyorum klasik doğulu alışkanlığı olduğundan günde 10-12 bardak içiyorum galiba.

Sahlepi ben de çok severim valla, kışın mis gibi oluyor.
Acaba benim kurbanım da sahlep seviyor mu :KK50:

Her türlü çay ve kahveyi severim. Bitki çayı salep dibek kahve damla sakızlı kahve hepsine açığım. Siyah çayı saymıyorum klasik doğulu alışkanlığı olduğundan günde 10-12 bardak içiyorum galiba.
bana çıksaydın(ki çıkmışta olabilirsin) bir avuçta şeker gönderirdim :rolleyes: kıtlama içerdin belki :KK37:

Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela :KK50:
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum :KK53:

Evet aromalı olanları da çok güzel oluyor, yaseminlisi de bu aralar favorim. :)

Al benden de o kadar.Siyah çayı rahat 10 bardak içiyorumdur.
Günde 1 de mutlaka bir Türk kahvesi:)
kalinkaselin kalinkaselin tereyağlı değil de nutellalı dene bir de :KK48:
Geçen bir yerde Osmanlı kahvesi içtim.Telvesi üstte gibi ilginç bir şeydi.Sevenler denesin derim.

X