2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Katılıyorum. benimde kahve makinam yok.
3'ü 1 arada içmem.
bitki çayıda meyve çayları olabilir. diğer türlü çok hoşlandığım söylenemez :KK51:

Zevklerimiz uyuşuyor, gerçi ben bitki çayı da ayırmıyorum. Bazen kızlar bunun tadı bir garip sen seversin diyerek bana veriyorlar. Nasıl bir zevksizliğim varsa artık. :KK53:

Ben de katilime kendimi tanitayim biraz :KK22:
Okumak istedigim kitaplardan almasan da olur. Zevkine guveniyorum :KK66:
Hediyelesmek zaten yeterince guzel. Sen keyif al :KK60: butce marka vs kasma lutfen:KK36:

Turk kahvesi hic sevmem :-)tadini bilmem. kokusu ondan kacmama yetiyor.Zorda kalmadikca kahve yapmayi tercih etmem misafirlere:KK70:ama yizde 80 yapiyorum:KK36::-):-)burnumu tikayarak.
NEscafe tuketirim.Genelde 2si 1arada tercih ederim.

Tam bir cayciyim. Sabah aksam evde cay demlenir.:KK37::KK73:

Ben de katilime kendimi tanitayim biraz :KK22:
Okumak istedigim kitaplardan almasan da olur. Zevkine guveniyorum :KK66:
Hediyelesmek zaten yeterince guzel. Sen keyif al :KK60: butce marka vs kasma lutfen:KK36:

Turk kahvesi hic sevmem :-)tadini bilmem. kokusu ondan kacmama yetiyor.Zorda kalmadikca kahve yapmayi tercih etmem misafirlere:KK70:ama yizde 80 yapiyorum:KK36::-):-)burnumu tikayarak.
NEscafe tuketirim.Genelde 2si 1arada tercih ederim.

Tam bir cayciyim. Sabah aksam evde cay demlenir.:KK37::KK73:
Kurbanım o zaman meyveli çaylar alayım sana.

Kıskandım sizi.. Malesef yeni tatlara hiç açık değilim. :KK50: Çay verin bana yeter. Günde yaklaşık 6-7 bardak içiyorum
ben yeme içme konusunda olsun, kitap konusunda olsun, film olsun ne bilim hayat diyeyim kısaca her konuda çok yönlü olduğumu düşünüyorum, yeni şeyler denemeyi çok severim :spor:

Kıskandım sizi.. Malesef yeni tatlara hiç açık değilim. :KK50: Çay verin bana yeter. Günde yaklaşık 6-7 bardak içiyorum

Ben mesela yeşil çaya bayılırım, en sevdiğimdir. Gün içinde bitki çaylarını çeşitlendiririm. Tabi aşırıya kaçmamaya da dikkat ediyorum.
Belki zamanla alışır damak tadın :)

Ben mesela yeşil çaya bayılırım, en sevdiğimdir. Gün içinde bitki çaylarını çeşitlendiririm. Tabi aşırıya kaçmamaya da dikkat ediyorum.
Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela :KK50:
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum :KK53:

Bende zayıflamak için bitki çayı içmeye niyetleniyorum ama unutup kupamda ki siyah çayla bakışıyorum.

Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela :KK50:
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum :KK53:
Bende damla sakızlı türk kahvesi ne tutkunum hemde öyle böyle değil. Telvesini dahi parmaklar yerim. Ayy canım çekti.

Aynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...
Kahvenin her türlüsü , ama genelde yunusaklar ilk tercihim , Türk kahvesi tereyağlı karataydan alıştım nefis bi tadı var... sanırım ben midesizim:)

Aynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...
Kahvenin her türlüsü , ama genelde yunusaklar ilk tercihim , Türk kahvesi tereyağlı karataydan alıştım nefis bi tadı var... sanırım ben midesizim:)

Tereyağlı türk kahvesi mi :KK57: hiç duymamışım :skandal:
Sütlü çayı ben de denemek istiyorum yaa, nasıl yapılıyor ki bi tarif verir misin bana :KK45:

Sütlü çayı bi bende deneyeyim lafta kalmasın. Nasıl yapmıştın?
Tereyağlı kahve mi:S
Pişerken mi yağı kattın? Naptın kalinka hayal bile edemedim bak onu.

tereyağlı kahve nasıl oluyor canım

X