- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Soruyu ben sordum ama cevaplamamışım.
Her türlü çay ve kahveyi severim. Bitki çayı salep dibek kahve damla sakızlı kahve hepsine açığım. Siyah çayı saymıyorum klasik doğulu alışkanlığı olduğundan günde 10-12 bardak içiyorum galiba.
bana çıksaydın(ki çıkmışta olabilirsin) bir avuçta şeker gönderirdimSoruyu ben sordum ama cevaplamamışım.
Her türlü çay ve kahveyi severim. Bitki çayı salep dibek kahve damla sakızlı kahve hepsine açığım. Siyah çayı saymıyorum klasik doğulu alışkanlığı olduğundan günde 10-12 bardak içiyorum galiba.
Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum
kim ısıtacak o sütüSahylepi ben de çok severim valla, kışın mis gibi oluyor.
Acaba benim kurbanım da sahlep seviyor mu
Sahylepi ben de çok severim valla, kışın mis gibi oluyor.
Acaba benim kurbanım da sahlep seviyor mu
Soruyu ben sordum ama cevaplamamışım.
Evet aromalı olanları da çok güzel oluyor, yaseminlisi de bu aralar favorim. :)
kim ısıtacak o sütü
Bende zayıflamak için bitki çayı içmeye niyetleniyorum ama unutup kupamda ki siyah çayla bakışıyorum.
Çok sever, bol tarçınlı, ohh mis.
Kıtlama içmem canım ben şekersiz içerim her şeyibana çıksaydın(ki çıkmışta olabilirsin) bir avuçta şeker gönderirdimkıtlama içerdin belki
xyzt-5544 severim canım sahlebi.Boza da candır kış içeceklerinden.
zaten sana almayacaktımKıtlama içmem canım ben şekersiz içerim her şeyi
üşenirimBenim canım Asmu'cuğum ısıtacak
Tamamdır kurbancım, kışlık sahlebin benden o halde
Tamamdır kurbancım, not ettim
offf çok var daha hediye gönderim tarihine
offf çok var daha hediye gönderim tarihine