- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
Katılıyorum. benimde kahve makinam yok.
3'ü 1 arada içmem.
bitki çayıda meyve çayları olabilir. diğer türlü çok hoşlandığım söylenemez
bitki çayı ben de severim, acayip acayip şeyler alıp içerimZevklerimiz uyuşuyor, gerçi ben bitki çayı da ayırmıyorum. Bazen kızlar bunun tadı bir garip sen seversin diyerek bana veriyorlar. Nasıl bir zevksizliğim varsa artık.
Izmirliyim.Nerelisin?
Izmirliyim.köken bulgaristan gocmeni
Şiveli fındık yazınca karadenizlisin sandım:)
Kurbanım o zaman meyveli çaylar alayım sana.Ben de katilime kendimi tanitayim biraz
Okumak istedigim kitaplardan almasan da olur. Zevkine guveniyorum
Hediyelesmek zaten yeterince guzel. Sen keyif albutce marka vs kasma lutfen
Turk kahvesi hic sevmemtadini bilmem. kokusu ondan kacmama yetiyor.Zorda kalmadikca kahve yapmayi tercih etmem misafirlere ama yizde 80 yapiyorum burnumu tikayarak.
NEscafe tuketirim.Genelde 2si 1arada tercih ederim.
Tam bir cayciyim. Sabah aksam evde cay demlenir.
bitki çayı ben de severim, acayip acayip şeyler alıp içerim
bitki çayı ben de severim, acayip acayip şeyler alıp içerim
Aynen canım, ben de çok severim, farklı tatları.
ben yeme içme konusunda olsun, kitap konusunda olsun, film olsun ne bilim hayat diyeyim kısaca her konuda çok yönlü olduğumu düşünüyorum, yeni şeyler denemeyi çok severimKıskandım sizi.. Malesef yeni tatlara hiç açık değilim.Çay verin bana yeter. Günde yaklaşık 6-7 bardak içiyorum
Kıskandım sizi.. Malesef yeni tatlara hiç açık değilim.Çay verin bana yeter. Günde yaklaşık 6-7 bardak içiyorum
Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu meselaBen mesela yeşil çaya bayılırım, en sevdiğimdir. Gün içinde bitki çaylarını çeşitlendiririm. Tabi aşırıya kaçmamaya da dikkat ediyorum.
Belki zamanla alışır damak tadın :)
Bende zayıflamak için bitki çayı içmeye niyetleniyorum ama unutup kupamda ki siyah çayla bakışıyorum.Ben mesela yeşil çaya bayılırım, en sevdiğimdir. Gün içinde bitki çaylarını çeşitlendiririm. Tabi aşırıya kaçmamaya da dikkat ediyorum.
Belki zamanla alışır damak tadın :)
Bende damla sakızlı türk kahvesi ne tutkunum hemde öyle böyle değil. Telvesini dahi parmaklar yerim. Ayy canım çekti.Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum
Aynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...Yeşilçayı ben de çok severim. Özellikle aromalı olanları. Yasemin veya bergamotlu mesela
Meyve çaylarını da çok seviyorum bide. Türk kahvesinde de aromalı olanları seviyorum. Sanırım ben güzel kokulu şeyleri içmeyi seviyorum
Bende damla sakızlı türk kahvesi ne tutkunum hemde öyle böyle değil. Telvesini dahi parmaklar yerim. Ayy canım çekti.
Aynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...
Kahvenin her türlüsü , ama genelde yunusaklar ilk tercihim , Türk kahvesi tereyağlı karataydan alıştım nefis bi tadı var... sanırım ben midesizim:)
Sütlü çayı bi bende deneyeyim lafta kalmasın. Nasıl yapmıştın?Aynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...
Kahvenin her türlüsü , ama genelde yunusaklar ilk tercihim , Türk kahvesi tereyağlı karataydan alıştım nefis bi tadı var... sanırım ben midesizim:)
tereyağlı kahve nasıl oluyor canımAynı ben:) önce kokusunu sevicem sonra kendisini:) değişik bitki çayları , hatta sütlü çay denemislogim vardır bu ingilizler ne içiyor diye meraktan güzelde olmuştu ...