2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Şimdi
Pudra ya lavine ya lolis e alıyor.
Kargoyu dün salı çarşamba verdi ve hala ulaşmadı. Lolis İstanbul'da ve cuma bilemedim cumartesi teslime edilebilirdi kargosu.
Ama pudranın kargosu hala teslim edilmediğine göre lavin diyorum

Şimdi
Kargoyu dün salı çarşamba verdi ve hala ulaşmadı. Lolis İstanbul'da ve cuma bilemedim cumartesi teslime edilebilirdi kargosu.
zehir hafiyem iş başında:KK49:

Bana lavin göndermişse en son alan olabilirim, öyle demişti di mio_O
Ama ben o zamana kadar kıskançlıktan 6351910 parça olabilirim:KK12:

Tüm katiller çok zevklisiniz, kesenize bereket:KK200:
Tüm kurbanlar çok şanslısınız, keşke benim olsalardı:KK14:

Şimdi
Ah hata ustune hata..
Maalesef kargom bekletildi benim ben verildi sandim hatta.sabah yazmistim kargom verildi.diye.
Ama sagolsun esim baska kargolar var diye bekletmis bana da verdim diye keklemis :KK47: hatta ilk karsi odemeliydi dimi oyle gonderdim demisti:işsiz::sinirli:
Sonra ben asagiya cay almak icin inince ne goreyim kutum yerde kuzu kuzu bekliyor:ruh:
Ben sna ne dedim cok ama cok yakinda bir soru sordum orda cevabi sevgili hafiye:super:

zehir hafiyem iş başında:KK49:

Bana lavin göndermişse en son alan olabilirim, öyle demişti di mio_O
Ama ben o zamana kadar kıskançlıktan 6351910 parça olabilirim:KK12:

Tüm katiller çok zevklisiniz, kesenize bereket:KK200:
Tüm kurbanlar çok şanslısınız, keşke benim olsalardı:KK14:
Sen lohusasin
Catlama :-) ama nerde hediyem diye aglayabilirsin :cry::confused::KK70::KK70:
Of sacma.aglama krizlerim geldi lohusayken aklima.

ay şimdi uzun uzun yazabilirim
canım xyzt-5544 xyzt-5544 ım çok ince düşünmüş, o minik minik notlarına bayıldım
sevimli ayraçlarına bittimmm
Abim Deniz' i onun yorumundan sonra deli gibi merak edip eklemiştim vikitap listeme
almaya kalksam kim bilir ne zaman sıra gelirdi ona o sebeple harika oldu hediye gelmesi
diğer kitabın da yorumları çok güzeldii onu katilciğimle beraber okuyacağız
minik eiffelli mandallarımı gördünüz mü :oops:
kupayı da sevdiceğimin şehir dışında-yurt dışında olduğu zamanlar yalnız kalıyorum o zaman kullanayım da içim ısınsın diye düşünüp almış :KK200:
çerçeveme eşimle güzel anılarımıza dair bir foto koyucam ya da dur, Allah nasip eder de hamile kalabilirsem ilk ultrason fotosunu oraya koyucam :rolleyes:
mektupta 2017 de çok istediğim miniğime kavuşmam için bulunduğu temenni çok duygulandırdı işte o zaman saldım gitti gözyaşlarını :KK53:
bugün bir arkadaşımla sorun yaşamıştım modum düşmüştü eve gelirken ama şimdi bomba gibiyim
hatta bu gazla kocamı yemeğe götürcem :KK70::KK70::KK70:

Beğenmen ve whatsap yazışmalarımız o kadar mutlu etti ki beni, ne mutlu bana :KK200::KK200:

Ayraç için başka bir niyetim vardı aslında, ama ben sipariş verene kadar kitapyurdundan "aynı gün" olan termin süresi "3 güne" çıktı :işsiz: Öyle olunca değişiklik yapmak zorunda kaldım. Diğeri olsaydı daha iyiydi ama bunları da ben çok beğendim sen de beğendiğin için çok mutluyum :KK36:

Senin çıktığını öğrendiğim an koşarak listene baktım ve ilk sayfada "Abim Deniz"i görünce tamamdır bu dedim. Hatta sen bi ara listende azaltmaya gidince bu kitabı listenden çıkartacaksın diye korktum, neyse ki çıkartmamışsın :-) Öbür kitap ise beraber okumamız için özel olarak alındı zaten :KK200:
Eiffelli mandallar ise tamamen DonukPudra DonukPudra nın kutusunu çok beğenince, öyle bir kutuda bulamayınca teselli hediyesi olarak gönderildi :KK70:
Çerçeveyi de en güzel sen değerlendirirsin, çok da güzel bir planın olmuş 2017 içerisinde bu hayalin gerçek olur inşallah :dua:

Kısacası çok mutluyum kurbanım sen olduğun için ve seni mutlu edebildiğim için. 2017 en güzel yıllarının başlangıcı olsun inşallah :KK36::KK36::KK36:

Kızlar ben bi türlü koli bulamadım. Kolisiz gönderenler sorun yaşadınız mı?

Ben koli bulamadım ve hepsini kağıt bir poşete koydum, sonra o poşetin ağpzını bantladım ve onları da ayrı bir poşete koydum. KArgoyu nasıl gönderdiler bilmiyorum ama şirketten teslim etmiştim. Sanırım herhangi birinde kırık ya da yamuk bir yer yok gibi. Tabi keşke kutu bulabilseydim ama neyse ki kurbancığım çok anlayışlı :KK23:

kalinkaselin kalinkaselin ve xyzt-5544 xyzt-5544 kitap okuma lambasi hakkinda bilgi istiyorum sonra sizden..
Bn kitapyurdunda kalem seklinde olanlara bakmistim ama stokta yok.

Dün akşam eve gidince denedim, hatta ışıkları kapattım da denedim :KK53: Keşke ben Ankara'ya gidip gelirken de olsaydı dedim. Gerçekten çok kullanışlı ve kitabı çok rahat okutturuyor insana. Şimdilik yola çıkma durumum yok gibi ama evde bazen sırf zevk almak için böyle okuyacağım kitabı :-)

Tüm laf yetiştirmelerim bitti, artık herkese günaydın diyebilriim :deli:

Y yesil_zeytin_ Allah gönlüne göre verdi, hediyelerin de katilin de çok güzel :KK200: Güle güle kullan hepsini. Kıskandım demek isterdim ama kendi hediyelerimden çok memnun olduğum için senin adına sevindim diyeyim :KK53: __giz__ __giz__ kesene bereket tatlım, özellikle Küçük Prens kupası çok muthiş ve ince düşünülmüş bişey. Güzel yüreğine sağlık :KK36:
:KK36:

Ayy durup durup bir daha yazasım geliyor :KK45:
Dün eve gidince büyük bir keyifle kalinkaselin kalinkaselin ciğimin hediyelerini yerleştirmeye başladım. Kupaları hemen makineye koydum ki güzelce yıkansınlar, sonra onları kupa rafıma en büyük keyifle yerleştireceğim. Bitki çaylarımı çay kutuma koydum, miss gibi kokuyorlar yaa :KK200: Görüntüsü de bu şekilde :-)
15622460_10154148472388671_7422104551822107626_n.jpg

Ayraçlar zaten mükemmeldi, gümüş kaplama olanı hemen Tutunamayanlar'ın içine yerleştirdim. Çantamda taşıyacağım kitaplarda düşer diye korkuma kıyamam ama evdeki kitaplarım için tam ideal olacak :KK37: Tabi okuma yüzüğümü de hemen denedim, muthiş kolaylık :kahve:
15439873_10154148472468671_1376946855668713100_n.jpg

Kitaplığımı evlenmeden önce ilk defa yerleştirirken biraaz baştan savma olduydu uzun zamandır da yeniden düzenlemeyi düşünüyordum. Selinciğimin kitapları ve ayraçları bahanem oldu. Bu akşam tüm kitaplığımı düzene sokacağım ve Selinciğimin iki senedir bana kendi emekleriyle yaptığı ayraçlar için özel bir bölme belirleyeceğim, çok güzel duracaklar çok :-) Tabi kitapları çok güzel duracak :KK37:
İyiki benim katilimdin @kalinkaselin tekrardan bin teşekkür :KK37:

Bence de bu sene çekiliş çok güzel oldu, hepimiz çok şanslıyız :KK37:
Bana isigin fotosunu atar misin? kalem gibi olandan mi yoksa tam ekran gibi mi?
Malum oglumu uzun sure salliyorum gece bari okurum.

Off katilimmm su cezmi ve Asmu beni gicik etti hediyelerinle :63::KK11:
Acaba bende pazartesi nispet yapabilir miyim:işsiz:

X