2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Y yesil_zeytin_ beğenmene çok sevindim kuzum, Budala'yı almayı düşündüm sonradan ama hep sipariş verebilirim cümlenden dolayı pişti olmayalım dedim. Kupanın bir değişik versiyonu bende de var çok severek almıştım, sevdiğim kişiye de kendime aldığım gibi mutlulukla aldım. Kırılmamış olmasına da çok sevindim. :) Çorapları iyi ki almamışsın, içine doğmuş demek ki, senin yerine ben almış oldum. :dondurma:
İtalya'ya çok gitmek istiyorum dediğinde aklıma direkt bu geldi, bende de var hem beni hatırlatsın hem de bir gün italya'dan daha güzellerini almamız için şans getşrir belki.

Seviyorum çok seni. :KK200:
Gizem yürekten kocaman amin diyorum. İnşallah gitmek gidincede oradan sana hediye almak nasip olur. Hepsine tek tek çok yapıldım. Çorapların hala tek tek farklı farklı ayağımda : D

Kizlar hediyelrinizi guke gule okuyun. birazdan bakacagim bende :cry::cry:su Asmu bile hediyelerine kavustu ya :sopa:
Katilim.cok ayip ettin:ruh:

Askı bile ne ya adamı bile ne ya. Tanikimr bana gelecek:63:

Ve göremeden çıkıyorum. Hoşçakalın.
Pazar akşamı görüşmek üzere.
Mutlu paket açmalarrrrrrr.
Kuzum telefondan kk girmek çok zor. Ben sana ing atarım

face e fotolar gönderilmedi nedense yaa
ben de telefondan paylşmaya çalışıcam bakalım

ay çıldırıcam neden böyle oluyo :KK43:
ne face e yollayabildim, ne telefondan burada paylaşabildim ne de mailimine atabildim fotoları
gitmiyo arkadaş bir türlü :KK43:

en son çare telefondan url ye çevirip öyle paylaşmaya çalışıcam umarım olur
Çok zorlandım ama başardım.

Offf cok kiskandimmmm

:dondurma:
Kizlar kesenize bereket... Selin gizzz ve cesmi...

Cok ozenli paketler:KK200: anlamli hediyeler:KK200:
Ozgem Asmu Cesmi gule gule -keyifle tadini cikarin.

Kucuk seyler nasil mutlu ediyor insani.:dua:
Iyi ki katilmisim:nazar:iyi ki varsiniz.:halay:
Anacımız seni kıskandırmak tı başardıysak NE mutlu bize :KK70: hani tahminim yanlıştı.

Asmu bayıldım bayıldım çok güzel güle güle kullan gizem çok güzel hediyeler ve ayrıca o mutlu yılbaşından benimde var kazaklı Noel baba:) melindayla pişti oldunuz:)

Ayaklarım sıcacık:)

Her açılan pakete bayılıyorum.Hepsi birbirinden güzel.

__giz__ __giz__ @cesmi_naz hediyelerinizin her parçası birbirinden güzel.@_asmunikal_ _meLinDa_ _meLinDa_ gğle güle okuyup kullanın
Saol kuzum. Darısı başına. Daha güzelleri senin olsun:)

kendini fazlasıyla geliştirdin, beni çok şaşırttın
bu aralar senle gurur duya duya yoruldum :KK53:
Ya bak gizeme de lavin alacak bekle sen

Asmu sana fuara gittiğimde kafamda alacağım kitap Reşat nurinin bu kitabıydı:) sonra birlikte okuyalım diye benimde istediğim ortak bi kitap almaya karar verip fikrimi değiştirmiştim :) Reşat nuriyi okuyup begenirsen listeme ekliycegim:)

ay şimdi uzun uzun yazabilirim
canım @cesmi_naz ım çok ince düşünmüş, o minik minik notlarına bayıldım
sevimli ayraçlarına bittimmm
Abim Deniz' i onun yorumundan sonra deli gibi merak edip eklemiştim vikitap listeme
almaya kalksam kim bilir ne zaman sıra gelirdi ona o sebeple harika oldu hediye gelmesi
diğer kitabın da yorumları çok güzeldii onu katilciğimle beraber okuyacağız
minik eiffelli mandallarımı gördünüz mü :oops:
kupayı da sevdiceğimin şehir dışında-yurt dışında olduğu zamanlar yalnız kalıyorum o zaman kullanayım da içim ısınsın diye düşünüp almış :KK200:
çerçeveme eşimle güzel anılarımıza dair bir foto koyucam ya da dur, Allah nasip eder de hamile kalabilirsem ilk ultrason fotosunu oraya koyucam :rolleyes:
mektupta 2017 de çok istediğim miniğime kavuşmam için bulunduğu temenni çok duygulandırdı işte o zaman saldım gitti gözyaşlarını :KK53:
bugün bir arkadaşımla sorun yaşamıştım modum düşmüştü eve gelirken ama şimdi bomba gibiyim
hatta bu gazla kocamı yemeğe götürcem :KK70::KK70::KK70:

Kuzum ben koliledim. PTT kargo orada bir kutuya daha koydu. Gittiğin yerden rica et istersen. Sessizsakin bir şubeyse PTT koliler oluyor çünkü.@_lavin_

Son düzenleme:
X