- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.601
__giz__ ciğim hoşgeldin nerdeydin sen çok özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz oturduk düşündük taşındık. Sana göndermek düşer
aaa ayıp etmişsin cidden. kınıyorum seniBence de bana göndermek düşer zaten, bunca yıldır bir kere bile Özge'ye hediye gönderemedim çekilişlerde Ama acaba bu yakarışımı Filo'cuğum gördü mü, bu yakarışıma cevap verdi mi
aaa ayıp etmişsin cidden. kınıyorum seni
şimdi yakardın, en baştan neden yakarmadın, filocuğum kıyamazdı ayarlardıBence de bana göndermek düşer zaten, bunca yıldır bir kere bile Özge'ye hediye gönderemedim çekilişlerde Ama acaba bu yakarışımı Filo'cuğum gördü mü, bu yakarışıma cevap verdi mi
Sen bana bakma.ben şüpheleniyorum
ama sen değilsin bence
çünkü sen hep evet sensin kurbanım gibilerinden umut veriyon
bak ben seline hiç umut verdim mi
bence katilim yakalanmamak için kendini çok iyi gizliyor
şimdi yakardın, en baştan neden yakarmadın, filocuğum kıyamazdı ayarlardı
sen kupamı bekar birine uygun aldım dedin
sonra kupamı kullanacak biri kurbanım dedin
bence cidden bekar seninki hatta giz
sen al bana seneyeBir sonraki sene yapılacak kitap çekilişimize artık inşallah
Yabana atmayabilirdi. Ama ben olsam bu mesajından sonra eksin yabana atardımSen bana bakma.
Ben herkese "ben alıyorum sana" dedim.
Az önce de @melikeeee ye "ben ben ben" dedim. (bana kim alıyor diye sormuştu)
Bakınız: 255. sayfa
Yani sen yine beni yabana atma Melinda'm Ben olabilirim.
Teşekkür ederiz.Ay ne güzel çekilişler yapılmış kurbanlar belirlenmiş) çok tatlı yaaa
Kesinlikle cevap vermem. Şikeye yer yok.Bence de bana göndermek düşer zaten, bunca yıldır bir kere bile Özge'ye hediye gönderemedim çekilişlerde Ama acaba bu yakarışımı Filo'cuğum gördü mü, bu yakarışıma cevap verdi mi
Ve hatta benşimdi yakardın, en baştan neden yakarmadın, filocuğum kıyamazdı ayarlardı
sen kupamı bekar birine uygun aldım dedin
sonra kupamı kullanacak biri kurbanım dedin
bence cidden bekar seninki hatta giz
ben neden hep yanlış anlamlar çıkarıyomBen daha bana kim çıktığını bilmezden önce aldım kupamı, sonra dedim ki evli biri çıkarsa eğer tek bir kupa var kutunun içinde acaba sorun eder mi ki dedim, sonra tüm evliler hep birden sorun olmaz dediniz. Ben de kupamı kullanabilecek biri diye ipucu verdim, yanlış bişey yokki bunda
sen al bana seneye
Kesinlikle cevap vermem. Şikeye yer yok.
İmza: Desport Yurt Müdiresi Filozof
Ve hatta ben
_meLinDa_ çesminaz kupam bekar birine uygun deyince ben de direkt kendimi yazdım gönderdim. Çekilişe dahil bile etmedim. O kupa benim olmalıydı.
sus çaktırmaYabana atmayabilirdi. Ama ben olsam bu mesajından sonra eksin yabana atardım
ben neden hep yanlış anlamlar çıkarıyom
sherlockçuğum beni görse üzüntüsünden kahrolur
İnş kuzum. Ağlama mutlu ol. Hediyen gelecek daha.
aaaa demek balıksın bende seni niye sevdim diyorum. En canım arkadaşım dostum da balık. Ben balık seviyomuşum.
Başka balık var mı ? Açtım kollarımı taa çok seveyim.
Doğru dedin kuzum, ben sana almıyorum. Ben evli birine alıyorum itiraf ediyorum
__giz__ ciğim hoşgeldin nerdeydin sen çok özledim
geliyor gönlümüzün efendisiAayyyy Sherlock'un yeni sezona çok az kaldı
Geçen sene bende yılbaşı çekilişindeydimTeşekkür ederiz.
hatta xyzt-5544 ın katili bendim eşim bilmiyodu mesajlaşırken yakalandım talihsiz bi şekilde ayrılmak zorunda kaldım ;/Teşekkür ederiz.
Atın beni bu çekilişten......
Filo itiraf etti