2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Canım daha iyi oturabiliyor çok şükür birkaç gündür. Ayağa kalkıyor ama henüz yürüyemiyor.

Maşallah size

Gerçek ismimde İ yok ki Beni kandırma bak yine küserim

K KenyaliZehra de evli birine alıyormuş o zaman dağılabiliriz biz bekarlar.

Ben de seviyorum ki SiziSeviyorumDemismiydim ı
Belki orjinal katiliyle yer değiltirmişimdir
belki de...
Evli ve adında i var bu benim işte ama bana sonucum aliyo:) ikinci şüphelim de niyeyse nar :) burda nar diyoruz diyoruz benim canım nar çekiyo sonra ama:)
Belki de sensin Kalinka...
Nar, inşallah tez zamanda huzurla kurarsınız yuvanızı tarih belli mi?

İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm
Tamam lavinciğim, normal zamanında göndereceğim o halde inşallah
çesminaz

yalnız sen çok tatlısın, kavga ettiğini düşünemiyorum senin.
Kızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
evet.

Günaydın kızlar
Bugün eksikleri tamamlayacaktım ama eltim doğum yaptı fırsat bulabilirsem alacağım kahve ve çikolata. Gerçi alacağım yer belli çok zamanımı almaz.
Bebeğiniz güle güle büyüsün Lavin, sağlıkla.

çesminaz

yalnız sen çok tatlısın, kavga ettiğini düşünemiyorum senin.
evet.

Bunu bir de eşime söylemek ister misin
İyiyken iyiyimdir ama tersim pistir benim Seriye bağlıyorum konuşurken. Geçen gün yolda yürürken yine bağladım seriye, bi baktım adam benim elimi inceliyor, napıyon be dedim, açma-kapama düğmeni arıyorum bulamıyorum, çok acil lazım dedi

Biri yola çıkmaya hazır:)

Bana mı bak, lütfen doğru söyle. Tek şüphelim sensin

bende kutu bulamadım hepsini tek tek paketleyip sonra bir daha bir paket yapmayı düşünüyorum ama üst paket biçimsiz olacak muhtemelen

Ben de dediğin gibi yapacağım canım. Ayrı ayrı paketleyip sonradan toplu paketleme yapacağım.
Hediye kabımı da daha almadım, kırtasiyeye uğrayıp alırım yarın.

:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)

Biri yola çıkmaya hazır:)
Yolla gelsin

Ben de kutuya koyamayacağım sanırım
Kupamın zaten kendi kutusu var, kahveyle çikolatayı ayrı paketlerim. kitapları da ayrı paketlerim artık, kurbancık lütfen küsme bana, kutu bulamam ki
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir
kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…