2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kızlar benimki küçük bi koli
Bardaklar zaten kutulu çikolatalar için küçük bi kutu aldım kitapta zaten ezilmek bişi diil ama düzenli dursun diye minnak bi koli uydurdum iş yerinden:)
:) hatta üstünde biraz yazı da vardı kurbanım kusura bakma olurmu:)

Belki benim de yarın önemli bir işim vardır, belli mi olur Sen yine de bana gönderebilirdin
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir
kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(

Benim elimde o boyutlardaki tek kutu kızartma tenceremi aldığım kutu, ona da konmaz sanırım
Herpsini gruplar halinde paketleyip sonra da hep bir arada paketlerim sanırım. Bilemedim ki
Markafoni kutusu vardır belki elimde bak, şimdi aklıma geldi

Ben de kahveler için bir kutu ayarlamayı düşünüyorum. Becerebilirsem. El becerim zayıf, arkadaşım kusuruma bakma olur mu?

Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladım

Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladım
Ben de aynen böyle düşüyorum. Sadece dışını defter kabı ile kaplamak aklıma gelmemişti. becerebilirsem senden kopya çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…