- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.061
:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir
kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(
Ben de kahveler için bir kutu ayarlamayı düşünüyorum.Kızlar benimki küçük bi koli
Bardaklar zaten kutulu çikolatalar için küçük bi kutu aldım kitapta zaten ezilmek bişi diil ama düzenli dursun diye minnak bi koli uydurdum iş yerinden:)
:) hatta üstünde biraz yazı da vardı kurbanım kusura bakma olurmu:)
Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladımYolla gelsin
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir
kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(
Ben de aynen böyle düşüyorum. Sadece dışını defter kabı ile kaplamak aklıma gelmemişti.Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladım
aman dikkatli ol, buraya yazacağını oraya yazma.Bir yandan ödev yapıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum. Elim işte gözüm oynaşta tabirini uyguluyorum resmen.
Kızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
Pro üye olunca ne oluyor?
Biri yola çıkmaya hazır:)
aman dikkatli ol, buraya yazacağını oraya yazma.
evet 30 tl ödemiştimKızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
evet 30 tl ödemiştim
senelerdir buradayım bi faydam olsun siteye diyerek almıştım ben
benim kutum var ama kabım onu kaplamaya yetmedi, sadece içindekileri kaplayabildimBen kutu bulamadım
Böyle biçimli duramayacak benimki ne yazık ki, kurbanım kusura bakma şimdiden.
ahaaaaaa:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)
benim kutum var ama kabım onu kaplamaya yetmedi, sadece içindekileri kaplayabildim
ayakkabı kutusuyla gidecek, kurbanım içinde para var sanabilir
beni parayla satın alabileceğini mı sandım kuzum
Ay ayakkabı kutum bile yok. Sarıp sarmalayıp yollayacağım artık.
Senin kurbanın olmam için kaç para istiyorsun kuzum, illa benim olmalı o kutu ve mektup.
ruhuma sahip olabilirsin ama kutuma asla
ruhuma sahip olabilirsin ama kutuma asla
:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)
ruhuma hep dokunuyorsun güzel kız, hepiniz hep dokunuyorsunuzKutunda çok büyük şeyler hissediyorum ama benim olmalı.
Ruhuna dokunabileyim yeter bana. Duygusal arkadaşım benim.