- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.021
Amin inş. Canım benimUzun nişanlılık dönemi zor gerçekten.Uzaktan ilişki yürütmek daha da zor.İnşallah tez zamanda kurarsınız yuvanızı.Evlenince sevgililik döneminde yaşanan çoğu sıkıntı kalmıyor.
Nasıl oldu anneanen lavin
Büyüklere katılıyorum bende öyle diyorum da işte ah şu imkanlar. Biz mi fazla garanticiyiz diye şüpheye düşmeye başladım gerçihayır işleri uzatmamak lazım der büyükler canım, inşallah tez zamanda evlenin de yeni evli atarlanması yapın birbirinize
sana kendimi teslim ermemeliydim
Ama çok seviyom
Ah kuzum belki kavga eden bir çift olsak alışcam ama biz kavga etmeyiz pek. En ateşli tartışmalarımızı biri izlese fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünmez heralde. Çok dikkat ederek iletişim kuruyoruz kendimizi bildik bileli ama huysuzlandık artık işteAllah yardımcınız olsun kuzum her konuda, kavuşun yuvanıza biran önce inşallah
Bizim nişanlılık dönemi kısa sürdü ama tüm kavgaları konsantre olarak yaşadık. Hele alışveriş zamanı, AVM'dekiler artık bizi tanıyıp içeri almayacaklardı nerdeyse hep kavga hep kavgaEvlenince o kavgalar geçti yerini başkaları aldı. Kavga hiç bitmiyor, sanırım tek değişen artık kolay kolay ayrılamayız rahatlığı oluyor
Evettttt sayılı günler de bitti artık. kimler perşembe kargo veriyor. Parmakları görelim.
Ah kuzum belki kavga eden bir çift olsak alışcam ama biz kavga etmeyiz pek. En ateşli tartışmalarımızı biri izlese fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünmez heralde. Çok dikkat ederek iletişim kuruyoruz kendimizi bildik bileli ama huysuzlandık artık işteHep ağlamak geliyor içimden artık. Yatağıma gömülüp evlenene kadar çıkmayıp ağlayasım var
Evettttt sayılı günler de bitti artık. kimler perşembe kargo veriyor. Parmakları görelim.
Ben vermeyi çok istiyorum ama yarın akşam belli olur. Paketleme aşamasına yarın geçebilirsem perşembe günü verebilirim.
Aklımda almak istediğim bir şey var da Kızılay'a gidesim gelmiyor bu ara, gidip de bulamaya da bilirim, kafamda deli sorular.
Amin inş. Canım benim
Büyüklere katılıyorum bende öyle diyorum da işte ah şu imkanlar. Biz mi fazla garanticiyiz diye şüpheye düşmeye başladım gerçi
Ah kuzum belki kavga eden bir çift olsak alışcam ama biz kavga etmeyiz pek. En ateşli tartışmalarımızı biri izlese fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünmez heralde. Çok dikkat ederek iletişim kuruyoruz kendimizi bildik bileli ama huysuzlandık artık işteHep ağlamak geliyor içimden artık. Yatağıma gömülüp evlenene kadar çıkmayıp ağlayasım var
Ankara için önümüzdeki 4 güne uyarı geçilmiş kuzum, kızılay, bahçeli metro girişi, milli kütüphane ve cepa civarları için özellikle uyarı yapılmış. Arkadaşım bakanlıkta çalışıyor ona işyerinden haber vermişler. Eğer kurbanın bensem gitme kuzu, kendini tehlikeye sokma. Eminim aldığın kadarı çok güzeldir
Kurbanıma mektup yazdım
Benim de eşim kavga etmez genelde ben kendi kendime kavga ederim, ama evliliğe hazırlık sürecinde ikimiz de ettik kavgamızı
Ayyy bak şimdi hatırlayınca gülüyorum, AVM'nin ortasında bi kavga ettik bununla, ikimiz de farklı kapılardan attık kendimizi dışarı. AVM'nin etrafında turlarken karşılaştık, bana dedi ki" yok ben yapamıyorum, gidip konuşacam ailenle bitsin bu iş" iyi git konuş dedim ben de ama biliyorum babamlar evde yok o anSonra güya babamlara gidiyoruz yolda konuşurken konuşurken özür dilemişti de sarılmıştık barışmıştık ayrılamadan
Daha büyük tartışmalar da olabilir, hiç sesi çıkmayan insan canavar kesiliyor gerginliktenAma sonu tatlıya bağlanıyorsa çok önemsemiyorum ben. O an içinin yandığı oluyor sadece, sonradan gülüp geçiyorsun zaten.
Kitaplarım gelirse göndereceğim ama dünden beri sevk için hazırlanıyor kendileri, bekliyorum
Kurbanıma mektup yazdım
dedim ben sana geç gelicek hediyelerim diye amaa
İnş canımSiziSeviyorumDemismiydim canım üzülme olur böyle şeyler bende 1 yıl nişanlı kaldım bir çok kavgamız oldu geçti gitti unutuluyor bunlar evlenince
Ne yazık kiTamam canım benim, şu an için vazgeçtim gitmekten, sen de çok dikkat et. Yaşam alanımızı kısıtlıyor her söylenti, artık doğru bile olmasa kırkusu yetiyor. Kalabalık bşr yerde dolaşırken bir sürü şey düşünüyor insan.
Okuyamadım kuzum ben yzanlarışöyle bir dosya da bana geldi dikkat etmekte fayda var
Canım içinde gönderenin ismi varmış dikkat etmeden yollamışım düzenleyip yollayacağımİnş canım
Ne yazık ki
Okuyamadım kuzum ben yzanları