2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bana mng dışında bi kargoyla gönderirseniz çok sevinirim kızlar[QUOTE="Skosnob, post: 49247674, member: 550613"]Tamam hadi neyse ki onu seçmemiştim:)

Neeeee nasıl yaniiiiii
Hiç ipucu vermemiştim.Hamilelerin duası kabul olur derler de bunu nasıl anladın yaaaa :mad:

Rüyanda hayır olsun.Nasıl gördün?[/QUOTE]
dışama doğuramadım ama içime doğdu:KK70:
Nasıl gördüm hatırlamıyorum ama sendin işte

evet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum :sinirli:
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam :KK53:
ben ben diyecektim ama bekara alacağımı itiraf etmiştim:oops:
Şimdi çarşamba günü kargoya vermek yok dimi. İlk gün illa perşembe:KK70:
sen bana gönder erkenden :anne:

Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Lolis madem hamilelerin duaları kabul olurmuş beni de aklından geçir :KK43:
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor. loliss loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.:KK43:
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayın :KK70: Bunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.

Bana mng dışında bi kargoyla gönderirseniz çok sevinirim kızlar[QUOTE="Skosnob, post: 49247674, member: 550613"]Tamam hadi neyse ki onu seçmemiştim:)

Neeeee nasıl yaniiiiii
Hiç ipucu vermemiştim.Hamilelerin duası kabul olur derler de bunu nasıl anladın yaaaa :mad:

Rüyanda hayır olsun.Nasıl gördün?
dışama doğuramadım ama içime doğdu:KK70:
Nasıl gördüm hatırlamıyorum ama sendin işte

ben ben diyecektim ama bekara alacağımı itiraf etmiştim:oops:

sen bana gönder erkenden :anne:
Ayhhh beni kandırcak, yerim seni bennn
Senin ciğerini biliyom kızım ben :KK45:

Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor. loliss loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.:KK43:
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayın :KK70: Bunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.

Uzun nişanlılık dönemi zor gerçekten.Uzaktan ilişki yürütmek daha da zor.İnşallah tez zamanda kurarsınız yuvanızı.Evlenince sevgililik döneminde yaşanan çoğu sıkıntı kalmıyor.

İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm:KK15:

Nasıl oldu anneanen lavin

hayır işleri uzatmamak lazım der büyükler canım, inşallah tez zamanda evlenin de yeni evli atarlanması yapın birbirinize:KK200:
Ayhhh beni kandırcak, yerim seni bennn
Senin ciğerini biliyom kızım ben :KK45:
sana kendimi teslim ermemeliydim :KK45:
Ama çok seviyom:KK36:

Allah yardımcınız olsun kuzum her konuda, kavuşun yuvanıza biran önce inşallah :KK36::KK36:
Bizim nişanlılık dönemi kısa sürdü ama tüm kavgaları konsantre olarak yaşadık. Hele alışveriş zamanı, AVM'dekiler artık bizi tanıyıp içeri almayacaklardı nerdeyse hep kavga hep kavga :KK70::KK70: Evlenince o kavgalar geçti yerini başkaları aldı. Kavga hiç bitmiyor, sanırım tek değişen artık kolay kolay ayrılamayız rahatlığı oluyor :KK45:

X