2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Kızlar benimki küçük bi koli
Bardaklar zaten kutulu çikolatalar için küçük bi kutu aldım kitapta zaten ezilmek bişi diil ama düzenli dursun diye minnak bi koli uydurdum iş yerinden:)
:) hatta üstünde biraz yazı da vardı kurbanım kusura bakma olurmu:)

:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)

Belki benim de yarın önemli bir işim vardır, belli mi olur :confused: Sen yine de bana gönderebilirdin :110:
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir :KK43:
kalinkaselin kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(

Benim elimde o boyutlardaki tek kutu kızartma tenceremi aldığım kutu, ona da konmaz sanırım :KK53:
Herpsini gruplar halinde paketleyip sonra da hep bir arada paketlerim sanırım. Bilemedim ki o_O
Markafoni kutusu vardır belki elimde bak, şimdi aklıma geldi :KK58:

Kızlar benimki küçük bi koli
Bardaklar zaten kutulu çikolatalar için küçük bi kutu aldım kitapta zaten ezilmek bişi diil ama düzenli dursun diye minnak bi koli uydurdum iş yerinden:)
:) hatta üstünde biraz yazı da vardı kurbanım kusura bakma olurmu:)
Ben de kahveler için bir kutu ayarlamayı düşünüyorum. :dondurma: Becerebilirsem. El becerim zayıf, arkadaşım kusuruma bakma olur mu? :silah:

Yolla gelsin :p

:KK70: :KK70:
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir :KK43:
kalinkaselin kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(
Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladım

Ben düzgün dursun diye küçük bi koli ayarladım içini doldurdum onlarda paketli kendi içlerinde dışında defter kabiyla kapladım
Ben de aynen böyle düşüyorum. Sadece dışını defter kabı ile kaplamak aklıma gelmemişti. :oops: becerebilirsem senden kopya çekerim. :eek:

X