- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.041
Kızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun nişanlılık dönemi zor gerçekten.Uzaktan ilişki yürütmek daha da zor.İnşallah tez zamanda kurarsınız yuvanızı.Evlenince sevgililik döneminde yaşanan çoğu sıkıntı kalmıyor.
Nasıl oldu anneanen lavin
Amin inş. Canım benim
Büyüklere katılıyorum bende öyle diyorum da işte ah şu imkanlar. Biz mi fazla garanticiyiz diye şüpheye düşmeye başladım gerçi
Ah kuzum belki kavga eden bir çift olsak alışcam ama biz kavga etmeyiz pek. En ateşli tartışmalarımızı biri izlese fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünmez heralde. Çok dikkat ederek iletişim kuruyoruz kendimizi bildik bileli ama huysuzlandık artık işte Hep ağlamak geliyor içimden artık. Yatağıma gömülüp evlenene kadar çıkmayıp ağlayasım var
biz de hiç kavga etmeyiz, hiç kırıcı laf söylememeye gayret ederiz birbirimize en başından beri
arada kızdırır beni, sonra taklidimi yapar ya da sırnaşır gülmeye başlarım
tez zamanda kavuşun inşallah canım benim
her şeyin dört dörtlük olmasına gerek yok, evlenince omuz omuza verilince her şey hallolur
Ben defter kabı kullandım kırtasiyeden aldım:)Selam kızlar dün kurbanıma çok tatlış şeyler aldım ama hediy paketi bulamıyorum siz nereden buldunuz? paketi mi bulabilirsem bende perşembe yollayabilirim inşallah
Gerçek ismimde İ yok ki Beni kandırma bak yine küserim
K KenyaliZehra de evli birine alıyormuş o zaman dağılabiliriz biz bekarlar.
belki de...
Belki de sensin Kalinka...Evli ve adında i var bu benim işte ama bana sonucum aliyo:) ikinci şüphelim de niyeyse nar :) burda nar diyoruz diyoruz benim canım nar çekiyo sonra ama:)
Nar, inşallah tez zamanda huzurla kurarsınız yuvanızı tarih belli mi?Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Lolis madem hamilelerin duaları kabul olurmuş beni de aklından geçir
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor. @loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayın Bunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.
Tamam lavinciğim, normal zamanında göndereceğim o halde inşallahİstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm
çesminazAllah yardımcınız olsun kuzum her konuda, kavuşun yuvanıza biran önce inşallah
Bizim nişanlılık dönemi kısa sürdü ama tüm kavgaları konsantre olarak yaşadık. Hele alışveriş zamanı, AVM'dekiler artık bizi tanıyıp içeri almayacaklardı nerdeyse hep kavga hep kavga Evlenince o kavgalar geçti yerini başkaları aldı. Kavga hiç bitmiyor, sanırım tek değişen artık kolay kolay ayrılamayız rahatlığı oluyor
evet.Kızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
Bebeğiniz güle güle büyüsün Lavin, sağlıkla.Günaydın kızlar
Bugün eksikleri tamamlayacaktım ama eltim doğum yaptı fırsat bulabilirsem alacağım kahve ve çikolata. Gerçi alacağım yer belli çok zamanımı almaz.
_Cassandra_ henüz almadım ama açıkçası ben de defter kabı düşünüyordum.Ben defter kabı kullandım kırtasiyeden aldım:)
ben zaten defter kabı aradım ama bulamadım acaba kendimi anlatamadım mı ki?_Cassandra_ henüz almadım ama açıkçası ben de defter kabı düşünüyordum.
çok özendim bende hazırlayayım da resmini atayımBiri yola çıkmaya hazır:)
Biri yola çıkmaya hazır:)
bende kutu bulamadım hepsini tek tek paketleyip sonra bir daha bir paket yapmayı düşünüyorum ama üst paket biçimsiz olacak muhtemelenBen kutu bulamadım
Böyle biçimli duramayacak benimki ne yazık ki, kurbanım kusura bakma şimdiden.
çesminaz
yalnız sen çok tatlısın, kavga ettiğini düşünemiyorum senin.
evet.
Biri yola çıkmaya hazır:)
bende kutu bulamadım hepsini tek tek paketleyip sonra bir daha bir paket yapmayı düşünüyorum ama üst paket biçimsiz olacak muhtemelen
:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)Bunu bir de eşime söylemek ister misin
İyiyken iyiyimdir ama tersim pistir benim Seriye bağlıyorum konuşurken. Geçen gün yolda yürürken yine bağladım seriye, bi baktım adam benim elimi inceliyor, napıyon be dedim, açma-kapama düğmeni arıyorum bulamıyorum, çok acil lazım dedi
Bana mı bak, lütfen doğru söyle. Tek şüphelim sensin
Yolla gelsinBiri yola çıkmaya hazır:)
Bunu bir de eşime söylemek ister misin
İyiyken iyiyimdir ama tersim pistir benim Seriye bağlıyorum konuşurken. Geçen gün yolda yürürken yine bağladım seriye, bi baktım adam benim elimi inceliyor, napıyon be dedim, açma-kapama düğmeni arıyorum bulamıyorum, çok acil lazım dedi
Bana mı bak, lütfen doğru söyle. Tek şüphelim sensin
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilirBen de kutuya koyamayacağım sanırım
Kupamın zaten kendi kutusu var, kahveyle çikolatayı ayrı paketlerim. kitapları da ayrı paketlerim artık, kurbancık lütfen küsme bana, kutu bulamam ki