2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Uzun nişanlılık dönemi zor gerçekten.Uzaktan ilişki yürütmek daha da zor.İnşallah tez zamanda kurarsınız yuvanızı.Evlenince sevgililik döneminde yaşanan çoğu sıkıntı kalmıyor.

Nasıl oldu anneanen lavin

Canım daha iyi oturabiliyor çok şükür birkaç gündür. Ayağa kalkıyor ama henüz yürüyemiyor.

Amin inş. Canım benim:KK200:

Büyüklere katılıyorum bende öyle diyorum da işte ah şu imkanlar. Biz mi fazla garanticiyiz diye şüpheye düşmeye başladım gerçi :KK70:

Ah kuzum belki kavga eden bir çift olsak alışcam ama biz kavga etmeyiz pek. En ateşli tartışmalarımızı biri izlese fikir ayrılığı yaşadığımızı düşünmez heralde. Çok dikkat ederek iletişim kuruyoruz kendimizi bildik bileli ama huysuzlandık artık işte :KK70: Hep ağlamak geliyor içimden artık. Yatağıma gömülüp evlenene kadar çıkmayıp ağlayasım var:KK70::KK70:

biz de hiç kavga etmeyiz, hiç kırıcı laf söylememeye gayret ederiz birbirimize en başından beri
arada kızdırır beni, sonra taklidimi yapar ya da sırnaşır gülmeye başlarım
tez zamanda kavuşun inşallah canım benim
her şeyin dört dörtlük olmasına gerek yok, evlenince omuz omuza verilince her şey hallolur :KK200:

Maşallah size:nazar::nazar::nazar:

Gerçek ismimde İ yok ki :63: Beni kandırma bak yine küserim :KK12:
:KK15:
K KenyaliZehra de evli birine alıyormuş o zaman dağılabiliriz biz bekarlar. :KK4:
:ıslık::ıslık::ıslık:
Ben de seviyorum ki SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim ı
Belki orjinal katiliyle yer değiltirmişimdir:KK66:
:KK53::KK53::KK53: belki de...
Evli ve adında i var bu benim işte ama bana sonucum aliyo:) ikinci şüphelim de niyeyse nar :) burda nar diyoruz diyoruz benim canım nar çekiyo sonra ama:)
Belki de sensin Kalinka... :ıslık:
Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Lolis madem hamilelerin duaları kabul olurmuş beni de aklından geçir :KK43:
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor. @loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.:KK43:
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayın :KK70: Bunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.
Nar, inşallah tez zamanda huzurla kurarsınız yuvanızı :KK60: tarih belli mi? :KK69:

İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm:KK15:
Tamam lavinciğim, normal zamanında göndereceğim o halde inşallah :KK68:
Allah yardımcınız olsun kuzum her konuda, kavuşun yuvanıza biran önce inşallah :KK36::KK36:
Bizim nişanlılık dönemi kısa sürdü ama tüm kavgaları konsantre olarak yaşadık. Hele alışveriş zamanı, AVM'dekiler artık bizi tanıyıp içeri almayacaklardı nerdeyse hep kavga hep kavga :KK70::KK70: Evlenince o kavgalar geçti yerini başkaları aldı. Kavga hiç bitmiyor, sanırım tek değişen artık kolay kolay ayrılamayız rahatlığı oluyor :KK45:
:KK70: :KK70: :KK70: çesminaz :KK70: :KK70: :KK70:

yalnız sen çok tatlısın, kavga ettiğini düşünemiyorum senin. :KK72:
Kızlar Pro üye olanlar siz Pro uyeliginizi parayla mi aldınız??
evet. :KK51:

Günaydın kızlar
Bugün eksikleri tamamlayacaktım ama eltim doğum yaptı fırsat bulabilirsem alacağım kahve ve çikolata. Gerçi alacağım yer belli çok zamanımı almaz.
Bebeğiniz güle güle büyüsün Lavin, sağlıkla. :anne:

Biri yola çıkmaya hazır:)

Eklentiler

• IMAG0782_1.jpg
    IMAG0782_1.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 37
:KK70: :KK70: :KK70: çesminaz :KK70: :KK70: :KK70:

yalnız sen çok tatlısın, kavga ettiğini düşünemiyorum senin. :KK72:
evet. :KK51:

Bunu bir de eşime söylemek ister misin :confused:
İyiyken iyiyimdir ama tersim pistir benim :KK17: Seriye bağlıyorum konuşurken. Geçen gün yolda yürürken yine bağladım seriye, bi baktım adam benim elimi inceliyor, napıyon be dedim, açma-kapama düğmeni arıyorum bulamıyorum, çok acil lazım dedi :KK70::KK70:

Bana mı bak, lütfen doğru söyle. Tek şüphelim sensin :110:

bende kutu bulamadım hepsini tek tek paketleyip sonra bir daha bir paket yapmayı düşünüyorum ama üst paket biçimsiz olacak muhtemelen

Ben de dediğin gibi yapacağım canım. Ayrı ayrı paketleyip sonradan toplu paketleme yapacağım.
Hediye kabımı da daha almadım, kırtasiyeye uğrayıp alırım yarın.

İyiyken iyiyimdir ama tersim pistir benim :KK17: Seriye bağlıyorum konuşurken. Geçen gün yolda yürürken yine bağladım seriye, bi baktım adam benim elimi inceliyor, napıyon be dedim, açma-kapama düğmeni arıyorum bulamıyorum, çok acil lazım dedi :KK70::KK70:

:) ama ama ama paketi bile hazırladığıma göre erken gitmesi gerek demekki birinin eline acil ulaşması lazım belki kargodadir belki hediyenin sahibinin yarın çok çok çok önemli bi işi vardır da moral olsun diye yola çıkmıştır:)

Yolla gelsin :p

:KK70: :KK70:
Ben de kutuya koyamayacağım sanırım o_O
Kupamın zaten kendi kutusu var, kahveyle çikolatayı ayrı paketlerim. kitapları da ayrı paketlerim artık, kurbancık lütfen küsme bana, kutu bulamam ki :110:
Nasıl yani ? ayrı ayrı mı olacak ? ay tamamen bilmediğim için soruyorum. Ben hepsini bir kutuya koyacağım inşallah ama alelade bir kutu olabilir :KK43:
kalinkaselin kalinkaselin ınki gibi güzel bir kutu ayarlayamadım. :'(

X