- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 38
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.001
Ya sonra senin paketini başkası açcak bende oturup burda ağlıcam
Nasıl yani?Sen bana alıyordun ya Üzülmesin diye NAR'a da mı sen alacaksın¿
evli mutlu çocuklu
aaa olmaz ama skosnob, kızı umutlandırıyorsun boş yereAaa doğru.Hatta ben nara senin katikin ben değilim demiştim
Kafam karıştı
beniiiimmm yarim sana benziyor, olamaz ne çare o nişanlıdır , gaytan bıyıklı delikanlıdır.evli
adında ya da soyadında i var
bana benziyo
Bu türküde bana gönderme yaptın artık kurbanın olmam şart.beniiiimmm yarim sana benziyor, olamaz ne çare o nişanlıdır , gaytan bıyıklı delikanlıdır.
çok belli ettim değil mi NARBu türküde bana gönderme yaptın artık kurbanın olmam şart.
Hani şimdiye kadar neden söylemedin
Kuzum küselim filozofa en iyisi.
yaaa çeşmİnaz'ın içinde de İ var. küsme bana çeşmi...Küselim ama ipucu vermiş bu arada, küsmesek mi acaba
Gerçi ben değilmişim kurbanı, küsebilirim
yaaa çeşmİnaz'ın içinde de İ var. küsme bana çeşmi...
hem sen de evlisin.
aaa olmaz ama skosnob, kızı umutlandırıyorsun boş yerebir genç kızın duyguları ile oynamak ne kadar kötü bir şey sen biliyor musun?
oySiziSeviyorumDemismiydim seviyorum seni yaaaaaa
ben ben diyecektim ama bekara alacağımı itiraf etmiştimevet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam
sen bana gönder erkendenŞimdi çarşamba günü kargoya vermek yok dimi. İlk gün illa perşembe
Ayhhh beni kandırcak, yerim seni bennnBana mng dışında bi kargoyla gönderirseniz çok sevinirim kızlar[QUOTE="Skosnob, post: 49247674, member: 550613"]Tamam hadi neyse ki onu seçmemiştim:)
Neeeee nasıl yaniiiiii
Hiç ipucu vermemiştim.Hamilelerin duası kabul olur derler de bunu nasıl anladın yaaaa
Rüyanda hayır olsun.Nasıl gördün?
dışama doğuramadım ama içime doğdu
Nasıl gördüm hatırlamıyorum ama sendin işte
ben ben diyecektim ama bekara alacağımı itiraf etmiştim
sen bana gönder erkenden
İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmmTabii ki beğenirim :))
Pekiyi Lavinciğim, ben sana ne zaman göndereyim? Hani anneannenin hastalığından ötürü İstanbul'a gelme durumun vardı yaBen hediyelerimi ne zaman kargoya vereyim canım?
Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Lolis madem hamilelerin duaları kabul olurmuş beni de aklından geçir
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor.loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayınBunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.
İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm
hayır işleri uzatmamak lazım der büyükler canım, inşallah tez zamanda evlenin de yeni evli atarlanması yapın birbirinizeYerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor.loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayınBunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.
sana kendimi teslim ermemeliydimAyhhh beni kandırcak, yerim seni bennn
Senin ciğerini biliyom kızım ben
Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.