2. Geleneksel Kitap Kurtları Yılbaşı Çekilişi

Bana mng dışında bi kargoyla gönderirseniz çok sevinirim kızlar[QUOTE="Skosnob, post: 49247674, member: 550613"]Tamam hadi neyse ki onu seçmemiştim:)

Neeeee nasıl yaniiiiii
Hiç ipucu vermemiştim.Hamilelerin duası kabul olur derler de bunu nasıl anladın yaaaa

Rüyanda hayır olsun.Nasıl gördün?[/QUOTE]
dışama doğuramadım ama içime doğdu
Nasıl gördüm hatırlamıyorum ama sendin işte

evet artık katilimden ciddi bir sinyal bekliyorum
bu zamana kadar ona buna asıldım durdum, kıs kıs güldün hep bana
hadi az kaldı, bi ipucu ver, hadi be katilin, bi ipucu be ablam
ben ben diyecektim ama bekara alacağımı itiraf etmiştim
Şimdi çarşamba günü kargoya vermek yok dimi. İlk gün illa perşembe
sen bana gönder erkenden

Yerim sizi ben. Hepinizi çok seviyorum.
Lolis madem hamilelerin duaları kabul olurmuş beni de aklından geçir
Bugün ruh halimde renk vermesem de ilişkimizde bir fırtına atlattık. Ben biraz atarlı davrandım. bir 20 dk kadar ayrıldığımıza bile inandım ama şükürler olsun ki hala biz aynı biziz. Nişanlılığın uzun sürmesi cidden çok stresli oluyormuş. Birde uzaklık eklenince kat kat zor. loliss bizim için dua ette yuvamızı hemencik kurabilelim artık.
Bekar güzellerim benden tavsiye düğün tarihini netleştirmeden nişanlanmayın Bunu bana hep derlerdi aman der geçerdim de herkesler haklı çıktı.

Ayhhh beni kandırcak, yerim seni bennn
Senin ciğerini biliyom kızım ben

Uzun nişanlılık dönemi zor gerçekten.Uzaktan ilişki yürütmek daha da zor.İnşallah tez zamanda kurarsınız yuvanızı.Evlenince sevgililik döneminde yaşanan çoğu sıkıntı kalmıyor.

İstanbula gitme durumum iptal oldu katilimmm

Nasıl oldu anneanen lavin

hayır işleri uzatmamak lazım der büyükler canım, inşallah tez zamanda evlenin de yeni evli atarlanması yapın birbirinize
Ayhhh beni kandırcak, yerim seni bennn
Senin ciğerini biliyom kızım ben
sana kendimi teslim ermemeliydim
Ama çok seviyom

Allah yardımcınız olsun kuzum her konuda, kavuşun yuvanıza biran önce inşallah
Bizim nişanlılık dönemi kısa sürdü ama tüm kavgaları konsantre olarak yaşadık. Hele alışveriş zamanı, AVM'dekiler artık bizi tanıyıp içeri almayacaklardı nerdeyse hep kavga hep kavga Evlenince o kavgalar geçti yerini başkaları aldı. Kavga hiç bitmiyor, sanırım tek değişen artık kolay kolay ayrılamayız rahatlığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…